Eskişehir Kiralık ve Satılık Ev

18:07 No Comments


Eskişehir şüphesiz ki son zamanlarda Türkiye’de en çok gelişmiş şehirlerden biri.
5 yıl öncesi ile bile şimdiki Eskişehir arasında olumlu yönde çok büyük değişiklikler var.
Emekli misiniz?
Yaşanacak sakin, huzurlu bir yer mi arıyorsunuz ?
Eskişehir sizin için biçilmiş bir kaftan.
Gerek ekonomik anlamda gerekse sosyal anlamda istediğiniz her şeye rahatlıkla sahip olabileceğiniz bir şehir Eskişehir..
Kiralık ev arayanlar için çok çok uygun bir yerdir Eskişehir. Hem konum bakımından hem de yaşam kalitesi bakımından kesinlikle pişman olmayacağınız bir yer.
İş potansiyeli de bir o kadar yüksek olan Eskişehir de kiralık satılık işyeri sahibi olmak gayet mantıklı.
Kısa bir gezi için bile gelen birçok yurttaşımız yaşanabilecek yer bakımından çok uygun bir yer olduğunu düşünüp buraya yerleşme kararı almaktadır.
Şehrin en büyük avantajlarından biri ise iki adet üniversiteye sahip olmasıdır. Bu arada üçüncü üniversite içinde çalışmalar devam etmektedir.

Üniversite şehri olarak bilinen Eskişehir iş yeri sahibi olmak için çok uygun bir bölge.
Sazova mahallesi eskiden sadece araziden oluşurken şu an yapımına başlanan stadyum ile canlanmaya başlamıştır. Arazi sahibi olmak için çok büyük bir fırsat.
Ayrıca Sazovada bulunan Kültür parkınında bu mahallenin sosyalleşmesindeki payını göz ardı etmemek gerek.
Hamam yolu caddesi şehrin en eski ticaret alanlarından biridir. Cadde üzerinde irili ufaklı birçok iş yeri bulunmaktadır. İş yeri açmak isteyenler için en uygun bölgeler arasında yer almaktadır.
Eskişehir’in en eski yerleşim yerlerinden biri olan Odunpazarı mevkiide turizm açısından oldukça zengin bir bölge. Eski tarihi evler ile görsel şölen yaşayabileceğiniz Odunpazarı iş potansiyeli açısından oldukça yoğun olan bölgeler arasındadır.

Şelale park ile Eskişehir ayaklarınız altında. Şelale parkta bulunan restoranda haftasonları açık büfe kahvaltı yapma imkanı sunmaktadır. Şelale parkta bulunan cafeterya ile yemek sonrası çayınızı yudumlarken eşsiz manzaranında keyfini çıkarabilirsiniz. Şelale park çevresinde bulunan kentleşme ise şehrin gürültüsünden uzak olmak isteyenlerin tercihleri arasında yer almaktadır. Sizde bölgede arsa sahibi olup kendi müstakil evinizi yapabilir. Veya hazır konutlardan daire sahibi olabilirsiniz. Satılık daireler konusunda oldukça uygundur.
Otogarın hemen karşısına yapılmış olan Kentpark ile Gökmeydan ve civarı mahallelerinde konut sahibi olabilirsiniz.
Devamını Oku...


Kadıköy Satılık ve kiralıklar

16:38 No Comments

Kadıköy  alışveriş ve ticarete dayanmaktadır. Ticarette özellikle halı dükkanı , döner salonu  ön plana çıkmaktadır. Kadıköy  son zamanlarda turizmde de ön plana çıkmaktadır. Kadıköy halkının evcil hayvanlara düşkün olduğunu göreceksiniz. Çoğu kişi boş zamanlarında hobi yapmayı planlıyor ama ne yapacağına karar veremiyor. Sahilde evcil hayvanınızla dolaşmak size de farklı bir yaşam sunacaktır.  Etrafı sahille çevrili olduğundan sabahları güzel manzara eşliğinde çay ve simit ziyafeti yapmak mümkündür. Hele birde Beşiktaş veya Karaköy vapurunda bu keyfi yapmanız ayrı bir haz verecektir sizlere.Tüm bunları düşünenler ve burada yaşamak isteyenler için  satılık daire  arayanlar mutlaka Kadıköy Satılık Daire sitesini  mutlaka ziyaret etmeleri gerekmektedir. Ulaşımda ise tren,vapur,metrobüs kullanabilirsiniz. Bölgede çok fazla emlakçı olmasına rağmen ev arayanlar İstanbul’da ev arayanlar Kadıköy kiralık daire bakmadan geçmesinler. Kadıköy satılık daireler  rahat, huzurlu, manzaralı temiz birebir bir yerdir.
Detaylı emlak aramak isteyenler vitrinlik.com adresinden ev kiralaya bilir veya satın alabilir.

üsküdar satılık daire ararken bir çay keyfi için kız kulesinin karşında bulduk kendimizi. Çay keyfinden sonra bir emlakçının gösterdiği göztepede satılık daire vardı hemen hastanenin yanı başında ama içi çok eskiydi, daha sonra arkadaşlarla kadıköy yeldeğirmeninde satılık daire aramak için dolaşmaya başladık. Bir süre sonra bizi küçük sokaklar karşıladı okadar küçük bir sokağa girdik ki 3 kişinin yan yana dolaşması neredeyse imkansızdı. En sonunda hoşuma giden güvenlikli ferah deniz manzaralı bahçeli bir ev buldum bana yetecek kadar odası vardı. kadıköy satılık daire 1+1 bulmak zor olduğunu biliyordum ama şanslı günümdeydim ve hiç emlakçıya komisyon ödemedim. satılık daireyi sahibinden bulduk, sahibi yaşlı bir çift olan bay ve bayan Samyel beni kızları gibi sevdiler.



Devamını Oku...


Lazerle Dövme Sildirme

12:56 No Comments

Dövme silme işlemi için lazer ışınları kullanılmaktadır. Dövme silmede kullanılan lazer ışını derinin epidermis tabakasını geçerek, dermis ve derialtı dokudaki dövme rengini veren bileşikler tarafından emilir ve bu maddelerin parçalanıp bağışıklık sistemi tarafından ortadan kaldırılması sağlanır. Dövmenin rengi koyu ise daha kolay silinebilir, açık renklerde silinmesi ise daha da zorlaşır. Dövme silme seansları sırasında çoğu zaman anesteziye gerek kalmaz ancak hassas kişilere uygulama yapılırken, lokal anestezi yapılması faydalı olabilir. Uygulama yapılan bölgede hafif bir şişme ve yanık şeklinde kızarıklıklar olabilir. Bir hafta içinde şişlik ve üzerinde kabuklanma ortadan kalkar. Uygulama yaklaşık 4-8 seans yapılabilir. Her seans arası 4-6 hafta olmalıdır. Daha erken yapılan seanslar fayda sağlamayacağı için uygun seans aralıklarında yaptırmak daha akıllıca olur. Uygulama sonrası değişik epitelizan kremler kullanılmalıdır. Seans aralarında herhangi bir riske karşı yine de güneş koruyucu kullanması önerilmektedir.
İnsanlar, kendileri için o an özel olan şeyleri, daha fazla benimsemek amacıyla değişik şekil ve yazıları kalıcı dövme olarak vücudun herhangi bir yerine yaptırmaktadırlar. Fakat bir süre sonra, dövmenin kişiyi rahatsız etmeye başlamasıyla birlikte dövme sildirmek için değişik çareler aranmaktadır. Dövmenin yaygınlaşmasının ardından, dövme sildirmek için değişik yöntemler de denenmeye başlanmıştır.
Lazerin tıpta kullanılmaya başlanmasıyla birlikte, dövme silmek amacıyla lazer uygulamalarına başlanmıştır. Ancak; hem lazerle hem de IPL ile yine %100 sonuç veren bir sonuç elde edilememiştir. Yapılan her dövme silme işleminin farklı sonuç vermesi sebebiyle ve riskleri en aza indirmek için dövme silme işlemi kişiye göre değerlendirilmelidir. Öncelikle ten rengi, cilt özellikleri, dövmenin rengi ve vücudun neresinde olduğu önemli kişisel özelliklerdir. Bu özellikler dövme silmek için kullanılacak lazerin enerjisi, ışın verme sıklığı ve ışının dalga boyunu belirlemede önemli bir rol oynar. Bilinçsiz yapılan lazerle dövme silme işlemi, yanığa bağlı kötü yara izlerine yol açabilir.

Ne zaman dövme silme tedavisi uygulanmalıdır?

Dövme alanı, tedaviden sonra güneşe karşı duyarlı ve hassas olacağı için güneş görmemesi gereklidir. Bu nedenle, lazerle dövme silme tedavisi için en uygun zaman dilimi havanın kapalı olduğu sonbahar ve kış mevsimidir. Güneşten ya da solaryumdan bronzlaşmış ciltte renk açılıncaya kadar tedavinin ertelenmesi daha uygun olur.

Dövme nasıl silinir?  

Dövme silme için kullanılan lazer ışını derinin epidermis tabakasını geçerek, dermis ve derialtı dokudaki dövme rengini veren bileşikler tarafından emilir ve bu maddelerin parçalanıp bağışıklık sistemi tarafından ortadan kaldırılması sağlanır. Q-switched Nd:YAG lazer Q-switched Nd:YAG lazer değişik renkler ve dalga boylarındaki lazer ışınlarıyla dövme silmede en geniş renk spektrumununda etkili olan teknolojilerdendir. Dövmenin rengi koyu ise daha kolay silinebilir, açık renklerde silinmesi ise daha da zorlaşır. Çoğu zaman dövmeler birden fazla renkte olurlar. Dövmelerdeki değişik renkleri deri altına demir, karbon, civa, kadmiyum, kobalt, krom ve titanyum bileşikleri verilerek oluşturulur. Siyah renkli dövmeler her türlü ışığı absorbe edebildiği için her tür dövme lazeriyle en kolay sonuç alınan dövmelerdir. Koyu renkler de siyah renk gibi lazer tedavisine cevap verdiğinden kolay sonuç alınırken, sarı, yeşil v.b. renkler daha spesifik ışık dalga boyu emebildiğinden daha zor ve daha uzun sürede tedavi edilebilirler.
Silinecek dövmenin bulunduğu bölge, yüz gibi kanlanması iyi ve derisi ince olan bir bölgeyse tedaviden sonra iyileşme daha hızlı olur. Bu da daha yüksek enerji verilerek çalışmaya imkan tanırken, daha kolay ve daha kısa sürede sonuç alınabilir. Ancak gövde, kol ve bacaklar gibi kalın derili alanlarda işlem daha uzun sürer ve daha çok seans uygulayarak sonuç alınabilir. Dövme silme seansları sırasında çoğu zaman anesteziye gerek olmasa da hassas kişilere uygulama yapılırken, lokal anestezi yapılması faydalı olabilir. Uygulama yapılan bölgede hafif bir şişme ve kızarıklık olabilir. Bir hafta içinde şişlik ve üzerinde kabuklanma ortadan kalkar. Uygulama yaklaşık 4-8 seans yapılabilir. Her seans arası 4-6 hafta olmalıdır. Daha erken yapılan seanslar fayda sağlamaz. Uygulama sonrası değişik epitelizan kremler kullanılmalıdır. Seans aralarında herhangi bir riske karşı yine de güneş koruyucu kullanması gerekir.

Devamını Oku...


Lazerle dövme sildirme

12:54 No Comments


dovme_silme_lazer_laser_removal Lazerle dövme sildirme konusunda iyi bir araştırma yapınız. Genellikle yanık izi bırakan tedaviler, sildirmek istediğiniz dövmeden daha büyük ve geri dönülemez bir pişmanlık hissi verecektir. Alternatif ve başarılı yöntemlerden biri olan cover up yani beğenmediğiniz dövmenizi profesyonel bir dövme ile kapatılması yöntemini tavsiye ediyoruz. Diagon Tattoo Cover up örnekleri için sitemizdeki foto galerileri ziyaret ediniz.
Devamını Oku...


Dövme Nasıl Silinir?

12:52 No Comments

Dövme Sildirme



Dövme Nasıl Silinir?
Hayatlarının bir döneminde dövme yaptırmış ama daha sonradanyaptırdıkları dövmeden rahatsızlık duyan, dövme yaptırdıkları için bazı devlet dairelerinde çalışamayan kişilere artık müjde; Lazer ile güçlü ışık atışları üreterek dövme silme işlemi başarıyla gerçekleştiriliyor.
Lazer ışınları epidermise zarar vermeden geçerek, dövme pigmentleri tarafından emilir. Dövme pigmentleri küçük parçacıklar halinde parçalanarak, vücuttan dışarı atılır.Lazerlerin güçlü ışık atışları cildinizde hafif bir yanma hissi yaratabilir. 
Siyah; ışığı tamamen absorbe edebilen bir renk olduğundan, lazerle dövme silme tedavisine en hızlı yanıtı verir.Koyu renkler
de siyaha yakın etkiler gösterdiği için dövme silme işlemi kolay olmaktadır. 
Devamını Oku...


Yaptırması Cesaret İsteyen En İlginç 12 Dövme

12:16 No Comments

Çoğu kişinin ayak bileğine kelebek, sırtına melek kanadı, koluna isim gibi oldukça banel dövme yaptırma anlayışı varken, bazıları ise yaptırması oldukça cesaret işi olan semboller seçip herkesi şaşırtmaktadır.
  1. 1. Deri Benim Kıyafetimdir Dövmesi

  2. 2. Hepimiz Kuru Kafayız İsmime Değil Cismime Gel Dövmesi

  3. 3. Gelirken Kaplanla Bir Münakaşa Yaşadık Ama Meraklanma Dövmesi

  4. 4. Bisiklet Sürerken Araba Çarpmasın Dövmesi

  5. 5. Yırtarım Dağları Enginlere Sığmam Taşarım Dövmesi

  6. 6. Saat Kaç Oldu Gelmedin Dövmesi

  7. 7. Tek Elle Kopça Açma Marifeti Suya Düştü Dövmesi

  8. 8. Nato Kafa Nato Mermer Dövmesi

  9. 9. İşlemeli Porselen Dövmesi

  10. 10. Anlatsam Roman Olur Dövmesi

  11. 11. Gizemliyim İpuçlarını Birleştir Dövmesi

  12. 12. Hepimiz Kas Ve Kemikten İbaretiz Dövmesi

Devamını Oku...


DÖVME DENEMESİ

09:51 No Comments

Dövme geri dönüşümü zor bir işlem, hatta izsiz silinmesi mümkün değil gibi bir şey. İşin günahı sevabı din bilimcilerin işi, ben karışamam. Ama gençlere de sınırları zorlamamak şartıyla pek yakıştığı bir gerçek. Başka bir gerçek de o gençlerin bir süre sonra yaşlanacağıdır. O pürüzsüz ciltler gevşeyecek, yer yer sarkacak, kırışacak. İşte o zaman, vaktiyle yaptırılan ejderha dövmesi, pörsük bir mırnav kediye dönüşecektir.  
Peki şimdi dövme yaptıramayacaksak nasıl güzel olacağız? Ne de olsa tek kusurumuz -kendi adıma söylüyorum-; omzumuzda bir çiçek, böcek resmi, pazumuzda oryantal bir desen, sırtımızda bir melek kanadı ya da olmadık bir yerimizde eşimizin adının yazılı-çizili olmaması değil mi? Bunlardan biri veya bir kaçı olsa bedenimde, güzelliğim tamamlanacak, perçinlenecek, taçlanacak!Çözüm Gülce bızdığımdan geldi. Yeğenim bir kaç saatlik görüşmemizde bana en sevdiği çıkartmalarından birini hediye etti. Kendi elleriyle de kolumun içine yapıştırdı. "Tamam mıyız?" Bence tamamız:)
Devamını Oku...


Yaramaz Justin Bieber bir dövme daha yaptırdı

09:50 No Comments

TMZ'nin haberine göre Kanadalı oluşunun dövme zevkine engel olmasına izin vermeyen Justin, vücuduna Amerika'nın sembolünü yaptırdı.
Söz konusu dövmeyi cuma akşamı Avustralya, Sidney'de verdiği konseri sonrasında yaptıran Justin, sol omzunun üzerine bir kartal dövmesi yaptırdı.
Dövme yaptırırken çekilmiş fotoğrafını Instagram sayfasına da yükleyen Justin'in yeni dövmesinde kullandığı kartal figürü, Amerika'nın da sembolü olan kel kartal gibi gözüküyor.
Justin Bieber bir dövme daha yaptırdı

Devamını Oku...


Etrafınızda En Az Birini Gördüğünüz Klişe Dövmeler

09:48 No Comments

Dövme denince işi felsefeye ne kadar uydurabileceğinizi bilseniz siz de şaşarsınız. Anlamı olması gerektiği düşünülen dövmeler, anlamı olmasa bile hoş olabilecek dövmelere anlam yükleme çalışmaları… İş sıkıntı yani. Sadece eğlencesine çizdirsek? Orası da pek olmuyor.
Birkaç cümleyle bu olmazlığı örnekleyelim:
  • “Bu kuş dövmesi benim kuşlar kadar özgür olduğumu gösteriyor…”
  • “Sevgilimle birbirimizin adlarını dövme yaptırdık. Çünkü aşkımız sonsuz.”
  • “Bir ok geriye çekiliyorsa bu hayattaki zorlukları temsil eder. Ama ok eninde sonunda ileri gider. Yani hayatımız güzel, samanlıklar seyran olur. Bu yüzden ok dövmesi yaptırdım.”
Eh yeter ulan diyesinizin geldiğini biliyoruz. Bu sebeple ıslak odunla kovalanması gereken dövmeleri masaya yatırdık. Verdik veriştirdik.

Bıktıran, kusturan sonsuzluk işareti

infinity_tattoo__by_alessiarm-d6kfk8w
Eskiden tek bir varyasyonu vardı, artık klişeliğini yok etmek adına üretilen çeşitlemeleri dahi klişeliğin tahtına oturdu. Sonsuzluk işareti adeta matematik dilinden bile kaldırılsa yeridir artık.

Kelebek ve türevleri

Best-Butterfly-Tattoo-Designs-600x400
Üniversiteyi yeni kazanan açılım sevdalısı kızımızın bir aralık dövme sevdasına kapılıp dosyadan seçtiği ilk şeydir kelebek. Ha ikincisi nedir derseniz, yıldızdır, tüydür, kara hindibadır.

Sahte özgürlük sembolü olarak kuşlar ve türevleri

24-small-bird-tattoo1
O siyah ve siluet halindeki kuşlar, büyükten küçüğe, kol gibi.

Tüy dövmesi yaptırmanın dayanılmaz hafifliği

tumblr_mj9j54T1aj1qzabkfo1_500
Daha çok zeytinyağı reklamına yakışırdı bu sanırım. Hafifim, hafifsin, hafif. Tek bir farkla tabi; iç huzur dediğimiz şey tüy dövmesi yaptırarak elde edilebilecek bir kabiliyet değil maalesef.

Kara hindibayı kim unutabilir ki?

dandelion-tattoo-on-front-shoulder
Bir bu, bir de bunu üflerken çekilmiş fotoğrafınız varsa tamamdır, adres alır kapılara kadar gideriz.

Bir dönemin motto’su olarak “Carpe Diem”

2134-carpe-diem-con-lazos-y-estrellas_large
Anı bile yaşayamaz olduk sizin yüzünüzden… Bu dövme tipi kesinlikle vurun kahpeye listesinde bir numara.

Küçük Prens

32958782_d9a3caa892_b-001
Sarı saçına, melül bakışlarına 100 yıldır vurulduğunuz yetmedi mi!

İçimizdeki denizciye yelken açtıralım

29-tattoo-of-rosary-anchor
Bir denizcilik fetişi olarak çapa dövmesi acilen, çabuk çabuk bitmesi gereken dövmelerden.

Ra’nın Gözü

Eye of Ra
Biraz ilkokul seviyesi Mısır mitolojosi bilgisi ve bir zamanlar mutlaka Pazar bulmacanızda denk geldiğiniz Mısır’da Güneş Tanrısı sorusuna verdiğiniz cevaptan bahsediyoruz. Artık biraz solmaya yüz tuttu ama 90′larda pentagramdan sonra en popüler sembollerden biriydi şüphesiz.

Yerli Mitoloji 101: Dreamcatcher

1402066_454289441350128_1938604808_o-600x400
Dilimize naçizane rüya yakalayıcı olarak çevirebileceğimiz, artık neredeyse her hediyelik eşya dükkanında bulunabilen Kızılderili kültürüne ait bu objeyi, saçını tepede topuz yapmış kızlarımızın boynunda görürseniz o boynu tokatlamanızı gerektiren türde klişe bir dövme. Evet.

Bir şirinlik göstergesi olarak kurdele dövmesi yaptırmak

6-Ribbon-Tattoo
Daha çok hediye paketi görüntüsü verse de “Aman önemli olan vücudumda güzel durması” akımının baş temsilcilerinden biri kendisi.

Samanyoluna kadar yolu var. Yıldızlar, gezegenler…

star-tattoo-1
Bu da bir “bıkmadınız” serisinin meşale taşıyanlarından. Kafasını bir türlü anlayamadık.

İrlanda milliyetçiliğinin mihenk taşı: Yonca

clover-leaf-tattoo
Yoncanın dövmede kullanılmasının iki sebebi olduğunun kararına vardık: İlk sebep; yılda bir kere “St.Patrick’s Günü, abov!” diyerek yeşillere bürünen, İrlanda kültürüne sebebi bilinmez bir fetişle bağlı insanlar. Diğer sebep; herkesçe bilinen uğur getirme özelliği tabi ki. Uğur getirir diyerek ejderha dışkısı yiyebilecek insanlardan söz ediyoruz, aman dikkat.

Envai çeşit kanat geldi haanııım

tumblr_lrmo779WAg1qgm0v0o1_1280
Kanat vardır doğanı padişaha götürür; kanat vardır kuzgunu leşe götürür, kanat vardır kız bileğine süs olur sevgili okur. Şüphesiz ki uçma isteğiyle yanıp tutuşan insanoğlunun madde bağımlılığından önce başvurduğudur kanat dövmesi. Israrla yok edilsin istiyoruz.

Uğur böceği

Cute-Ladybug-Tattoo-Designs
Yine şans getiren objeler furyasına kapılıp gitmenin sonucu olan bu dövmeye de ne yazık ki klişe etiketini yapıştırmak zorundayız.

Orta yaş krizi geçiren anne dövmesi

breast tat4
Göğüs çizgisi başlangıcına resmedilen gül veya ikili kiraz olarak vuku bulan bu dövme annenizin menopozdan önceki son atraksiyonu olabilir, aman dikkat.

Bir kar tanesi ol, kon tenimin ucuna

l
Bir kar tanesi kadar eşsiz olmak, kar tanelerinin birbirine benzememesi gibi temalardan yola çıkılarak sahip olduğunuz bu dövmeye bakarak demek istiyoruz ki, her insan zaten halihazırda birbirinden farklıdır, oranıza buranıza yaptırdığınız sıradan kar tanesi dövmesi durumu ancak daha kötü yapabilir. ListeList kişisel gelişim servisi sundu.

Tatlıcık baykuşlar, cici baykuşlar

10-most-painful-places-to-get-a-tattoo1215243062-jun-24-2013-1-600x400
Daldaki baykuş da şüphesiz ki bir omuz kenarı süsü, bir üst kol olmazsa olmazı. Çabuk çabuk bitse güzel olabilirlerden.

Alt kola ne idüğü belirsiz alfabe döşemek

tattoo-chinese-script
İşte bu hiç bitmeyecek bir dövme ekolü sevgili okur. Adımın Sanskritçesi neyse onu yazıver abi denmiş olması muhtemel olmakla birlikte Japonca, Çince ve türevleri de hiyeroglifvari yapısıyla gönüllere, değil kollara taht kurmuştu.

Sol anahtarı, İngiliz maymuncuğu

283392_f520
Boyna doğru uçuşan sol anahtarı, notalar, bir müzik sevdalısının alt metni. “Ben müzisyenim, bu dövme o yüzden var.” İtiraf edin hadi hadi.

Kalp

tumblr_mj7tq04atI1s4gvfio1_500
Bunun bir üst adımı smiley yaptırmak olsa gerek. Ama durun, o da çok var etrafta zaten.

Güller kırmızı, menekşeler kırmızı

Flower_by_JetTattoo
Durun lan, bahçe yanıyor! Çiçek dövmeleri kullanıla kullanıla eksilseydi, şu ana kadar milyonlarca kere bitmiş olurdu. Ama öyle olmuyor tabi.

Bel altı tribal

Tribal-tattoo-ideas
Gönlümüzün sürtük mührü, erkek omzu başucu kitabı, alt kol kaplayıcısı, dikenli dikensiz, iç içe geçen, oradan buradan çıkan çizgiler… Evet bebek? Hayır bebek.

Ben bir mal mıyım?

unique-barcode-tattoo-designs-for-free
Evet gerçekten, espri anlayışı filan ama… Neden barkod? Kapitalist dünyanın esirleriyiz demenin aşırı aptalca yolu mu? Olabilir. Ya da kısaca, “Ben bir malım.”

Her türlü kişisel gelişim mesajı

Let_it_be
Çoğunlukla İngilizce formlarda ve çevrilmiş halleri şu şekilde olan mesajlardır; oluruna bırak güzelim (let it be), ana gibi yar olmaz (forever young), acı yok Rocky (no pain no gain), pantolonunu çok sevdim çıkar onu bebeğim (now or never), düşsek de kalkarız daha ölmedik ya (i refuse to sink) gibi…

Barış işareti

ankle-peace-sign-tattoo-designs-1
34 Taksim Greenpeace Merkez, Kafasına Göre Herkezz!

Felsefesi klişe: Kola isim yazdırmak

yazi-isim-dovme-FyYnOyMl
Barkod dövmesinin egoist, narsist versiyonu. Adeta bir “Golumlan gonuş”.

Bonus: Klişe Aday Adayı Ters Üçgen

ellie-goulding-triangle-tattoo-detail1-500x500
Mor olanı İkinci Dünya Savaşı sırasında Naziler tarafından Yahudi insanları sınıflandırmak için, pembe olanı da Soykırım boyunca bastırılan homoseksüel insanların kullandığı bir sembol olsa da çoğu insan şüphesiz ki “Ters üçgen, ters üçgen, cool” şeklinde ediniyor bu sembolü, orası kesin.

O kadar klişe ki neresinden tutacağını bilemediğimiz bonusu: Only God…

profile-Da-Jagger-Meister-234_63088
Yetmez ama “judge me”.
Devamını Oku...