Mersin Palm Cityye sirk gelmiş, neredeymiş bu sirk kaç paraymış hepsi burada

10:08

BAŞLANGIÇ15 Mart 2014
BİTİŞ27 Mart 2014
SAAT1. Gösterim 14:00
2. Gösterim 20:00
YER

Palm City Mersin AVM

Mersin

  • Limonluk Mah. Vali Hüseyin Aksoy Cad. No: 2
  • YENİŞEHİR / Mersin












Dünyanın en ünlü sirkleri arasında gösterilen, Gösterim gerçekleştirdiği her ülkede büyük ilgi ile takip edilen  “her yaştan insanın sevdiği mükemmel sirk gösterisi” deyince akla ilk gelen isimlerden biri olan Milano Sirki Bursalılarla biraraya gelecek.
Dünyanın en ünlü sirkleri arasında yer alan, gittiği her ülkede çok sevilerek ve büyük ilgi görerek “her yaştan insanın sevdiği mükemmel sirk gösterisi” deyince akla ilk gelen isim olan Milano Sirki sizlere eğlenceli anlar yaşatacak.

Bilet Fiyatları (Sirk Fiyatları) : 
1. Kategori - 28.50 TL
2. Kategori - 23.00 TL
3. Kategori - 17.50 TL

- Gösteri süresi 2 saattir.

Türkiye'nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen, birbirinden seçkin markalara ev sahipliği yapan 95.000 metrekarelik arsa alanı üzerine kurulu Palm City Mersin Alışveriş Merkezi, 35.000 metrekarelik kiralanabilir alana sahiptir. 

65 farklı ulusal ve uluslararası marka ile zengin ürün seçeneği sunan AVM bünyesinde; 1.200 metrekarelik teras alanı, geniş ferah yeme-içme alanı, eğlence alanları bulundurmaktadır. 

Palm City Mersin Alışveriş Merkezi yıl içinde ağırladığı ortalama 4,5 milyon ziyaretçisine tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında kolayca ulaşma ayrıcalığı sağlıyor.

** 5 yaş ve altı çocuklar kucakta 5 TL
** Gösterilerimiz Gazi ve Şehit Ailelerine %50 indirimlidir. 
** Gazi ve Şehit aileleri indirimli katılım hakkından faydalanmak için Gösteriden en az 2 gün önce rezervasyon yaptırması zorunludur
** İndirim ve Ücretsiz gösterim hakları kontenjan ile sınırlıdır 
** İndirim ve Ücretsiz gösterim hakları için girişte kimlik gösterilmesi mecburidir
Milano Sirki'nde; 
- Bengal kaplanları 
- Köpekler 
- Palyaço Rossi 
- Sihirbaz Yarda 
- Komik Zebra 
- Hulo Hoop 
-Ölüm Çemberi 
-Kafes Motor Show olmak üzere unutulmaz bir eğlence izleyenleri bekliyor. 




Ailece keyifli vakit geçirmek, müzik ve ışığın eşlik ettiği özel bir atmosferde, eşsiz yeteneklerin benzersiz gösterileriyle unutulmaz bir deneyim yaşamak istiyorsanız “her yaştan insanın sevdiği mükemmel sirk gösterisini” Milano Sirki'ni kaçırmayın!
Türkiye'nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Palm City Mersin Alışveriş Merkezi ana sponsorluğunda organize edilen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'nin üçüncüsü bu yıl 19-20 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Şenlikte geleneksel oyunlar, yarışmalar, atölye etkinlikleri, müzik dinletileri ve sürpriz etkinlikler de yer alacak.
Halat çekme, sandalye kapmaca, çuval yarışı, balon patlatma, mum yapma ve kaşıkta yumurta taşıma yarışmalarının yapılacağı şenlik 19 Nisan'da başlayacak. Şenliğin ilk günü bando orkestrası açılış yürüyüşü, açılış konuşması, halk dansları gösterileri, serbest oyunlar, yarışmalar, okulların gösterileri, çocuk şarkıları dinletisi, illüzyon ve jonklor gösterisi, müzikal kukla tiyatrosu, animasyonlu eğlenceler gerçekleşecek.
23 Nisan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek diğer etkinlik ise Palm City Mersin Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine birbirinden eğlenceli ve heyecanlı gösteriler sunacak olan Milano Sirki olacak.
Vahşi bengal kaplanları, jonklör Angelo, palyaço Rossi, akıllı köpekler, ölüm çemberi, hava kuşak show, komik zebra, ünlü sihirbaz Yarda, halı show ve Kolombiyalı Motorcu Kardeşler gibi birbirinden eğlenceli, heyecanlı ve sıradışı gösterilerini sergileyecek Milano Sirki ailece keyifli vakit geçirmek isteyen tüm Palm City Mersin misafirlerini bekliyor.
Milano Sirki Etkinlik Programı:
Açılı tarihi 18 Nisan Cuma saat 20.00
Pazartesi-Salı: 20.00
Çarşamba-Perşembe: 14.00 – 17.00 - 20.00
Cuma: 17.00 - 20.00
Cumartesi-Pazar: 14.00 – 17.00 - 20.00
23-24 Nisan özel seanslar: 14.00 – 17.00 - 20.00
Gösteri süresi 2 saattir.
2014 Global RLI Awards'da future project kategorisinde finale kalan Palm City Mersin, Nisan 2014'te 3.500 metrekareye yayılan alanıyla Akdeniz Bölgesi'nin en büyük spor mağazası özelliğini taşıyacak olan Decathlon'u da marka karmasına ekleyecektir.
Gelişmekte olan ülkelerin en başarılı projelerinin aday olarak gösterildiği Cityscape Awards'ta en prestijli projeler arasına girerek perakende (category of retail) dalında finale kalmaya hak kazanan Palm City Mersin, Dünya Perakende ve Eğlence Sektörü'nün en prestijli ödülleri arasında yer alan ve Londra'da düzenlenen "8. Global RLI Awards" töreni'nde "En İyiAVM" renovasyonu kategorisi'nde "Jüri Özel Ödülü" kazanmış, Singapur, Çinve Kanada gibi pek çok ülkeden katılan uluslararası projeleri geride bırakmıştır
Devamını Oku...