Koşulsuz Memnuniyetin Adresi Serraada.Com

20:54 No Comments

Merkezi İstanbul’da bulunan Serraada.com anahtarlık malzemelerinden püsküllere boncuk çeşitlerinden tespihlere, gümüş kaplama aperelerden altın kaplama aperelere kadar onlarca ürünü bulabildiğiniz ve güvenle online alışveriş yapabileceğiniz bir firma.


Firma kendine ilke edindiği “koşulsuz müşteri memnuniyeti” anlayışı ile birbirinden kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara sunuyor. Firmanın güçlü yanlarından biri de geniş ürün yelpazesi. Aradığınız birçok ürünü kolaylıkla bulabilir ve sepetinize ekleyebilirsiniz. Hiçbir yerde bulamayacağınız takı tasarım aletleri, tesbih yapım malzemeleri gibi daha bir çok ürünün online satışa sunulduğu Serraada.com’un fırsat reyonu kısmında ise indirime giren ürünleri takip edebilirsiniz.

Boncuk, takı malzemeleri, doğal taşlar, ip-fitil, organze/saten süsleme motifleri, yapıştırma boncuk/sim transfer baskı motifi, takı, aksesuar, saat Serraada.com’da bulabileceğiniz ürün gruplarından bazılarıdır.

Kullanışlı menülere sahip sitede güvenlik en üst seviyede tutuluyor. Bu sayede kısa bir üyelik işleminden sonra kredi kartınızla gönül rahatlığı içerisinde alışveriş yapabilirsiniz. Kredi kartı ödemelerinde taksit imkânları bulabileceğiniz sitenin ödeme seçenekleri arasında kredi kartı dışında havale/EFT ve Paypal ödemeleri de yer almaktadır. Havale ödemelerinde %5 indirim şansı da Serraada.com’da. 
Sitede sipariş vermek kadar siparişlerinizi takip etmekte kolay, hesabınızdan siparişler bölümüne giderek her aşamada takip sağlayabilirsiniz. Hafta için saat 16.00’ya kadar verilen siparişler aynı gün işleme alınır ve 3 iş günü içerisinde kargolanır.  75 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından da yararlanabilirsiniz.

Türkiye’nin her yerinden hizmet alabilirsiniz. Ürünlerin hızlı teslimatı konusunda oldukça iddialıdır, çünkü satışa sunulan tüm ürünler stok ürünleridir. Yani sitede gördüğünüz her parça Serraada depolarında hazır durumdadır. Sipariş vermeniz halinde paketiniz hazırlanır ve kargo edilir. Bu sayede ürün tedarik süresi gibi bir problem ile karşılaşmazsınız.

Sadece online satış gerçekleştiren Serraada satış öncesi ve sonrasında 0850 302 30 90 numaralı telefondan hafta içi 09.00-14.00 saatleri arasında destek vermektedir.  Bütün çalışmalarında müşteri memnuniyetini esas alan firma iade ve değişim konusunda da tüm taleplerinize anında cevap vermektedir.


Siz de koşulsuz memnuniyetin adresi Serraada.com adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi alabilir ve siparişinizi anında verebilirsiniz.
Devamını Oku...