Kadınların orgazm olması için

08:15 No Comments



Orgazm taklidi yapmaktan yorulduğunuzu ve seksin zirve anı olan gerçek orgazma ulaşmanın sizin de hakkınız olduğunu düşünüyorsanız, orgazma ulaşma yollarını dikkatle okuyun.
Partnerinizi ağırdan alması konusunda yönlendirin: Eşinizin kendi orgazma ulaşma süresini mümkün olduğunca uzatması gerekir.
Bu süre, bir yandan sizin ilişkiye ruhsal ve fiziksel yönden ne kadar hazır olduğunuzla, bir yandan da ilişkide duyarlı bölgelerinizin ne kadar uyarıldığıyla ilgilidir.


Klitorisi uyaran pozisyonu bulun:Çoğu kadında orgazm için direkt klitoris uyarısı gerekir. Klitorisin en iyi uyarıldığı pozisyon, erkeğin üstte olduğu pozisyondur. Yüz yüze bakılabilir olması nedeniyle bu, duygusal özellikleri en güçlü pozisyondur.
Klitorisin en az uyarıldığı, yüz yüze bakılmaması nedeniyle duygusal temasın en az olduğu pozisyon ise kadının arkasını döndüğü ve erkeğin arkada olduğu pozisyondur.
Ön sevişme dönemini uzun tutmaya çalışın: Yeterince hazır olmadan ilişkiye başladığınızda, genital bölgenin gevşemesi ve kayganlaşması yetersiz olduğundan, orgazma ulaşmakta güçlük çekebilirsiniz.
Ancak ön sevişme döneminin gereğinden fazla uzun tutulması da hem erkeğin hem kadının orgazm olma süresini ve orgazm şiddetini olumsuz etkiler.
Bırakın dokunsun: Eşinize ön sevişme ve tüm sevişme boyunca erojen bölgelerinize dokunmasından hoşlandığınızı belli edin ki buna devam etsin.


Erojen bölgelerinizin uyarılması, ilişkiye daha hazır olmanızı sağlamanın yanında, orgazm olmanızı daha kolaylaştıracaktır.Bol bol seks yapın: Bazı kadınlar vajinal yoldan hiç orgazm olamazken, bazıları bir kısım ilişkide olurlar, bir kısım ilişkide olamazlar.
Unutmayın ki vajinal orgazm, öğrenilmesi gereken bir orgazm türüdür. Defalarca ilişkide bulunarak o yetiyi kazanabilirsiniz.

Devamını Oku...


Pelin Öztekin eridi bitti, altı ayda 70 kilo

08:08 No Comments

Pelin Öztekin altı ayda 70 kilo vererek adeta eridi. Pelin Öztekin'in son halini görenler tanıyamıyorlar. Genç oyuncu son haliyle herkesi şaşırtıyor.

Herkes onu Çok Güzel Hareketler Bunlar programında tanıdı. Hatta bazı skeçler Pelin Öztekin’in kilosu ile ilgiliydi. Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin, kilo vermeye karar verip altı ayda yaklaşık 78 kilo vererek adeta eridi. Pelin Öztekin’in son halini görenler sanatçıyı tanımayan insan çok.
Pelin Öztekin, kilo verme ile karar alıp sıkı rejime başladıktan sonra sosyal medyada sürekli fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Pelin Öztekin’in fotoğraflarını gören takipçileri destek verecek yorumlarda bulundu. Sevgilisi Kıvanç Arslan ile ‘Bana Masal Anlatma’ filminin galasına katılan Pelin Öztekin verdiği kilolarla şaşırttı.

Ağustos ayında geçirdiği mide operasyonlarının ardından hızla zayıflayan Öztekin, 153 kilodan 75 kiloya indi.

Görenlere şaşkınlık yaşatan Pelin Öztekin geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda “Bir iş görüşmesine gidiyorum. Bana bakıp “Pelin Hanım hala gelmedi mi?” diyorlar.Yüzüme baktıkları halde beni tanımıyorlar.” demişti.
Devamını Oku...


Özden Cerrahoğlu Nur Yerlitaş'ı kızdırdı!

08:06 No Comments


TV8 ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim'de kavgalar bitmiyor. Hafta içi her gün ekrana gelen programda Nur Yerlitaş çileden çıktı. Özden Cerrahoğlu'nun davranışlarına tepki veren Nur Yerlitaş stüdyoda gerginlik yarattı. Özden Cerrahoğlu kimdir? İşte ayrıntılar

Özden Cerrahoğlu Nur Yerlitaş'ı kızdırdı!

26 Ocak'ta TV8 ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasında, jüri üyesi Nur Yerlitaş, Özden Cerrahoğlu’nu protesto etti.
 
Nur Yerlitaş, Özden Cerrahoğlu podyumdayken önüne aksesuarları ve çiçek saksısını çekerek “bu yarışmacıyı görmek istemiyorum, protesto ediyorum” dedi.  Yarışmacıya çok kızan Yerlitaş, "Bu ne şımarıklık, bu ne saygısızlık, benim karşımda kimse böyle konuşamaz. Hepinizden büyüğüm, bu ne kendini bilmezlik" diyerek sesini yükseltti.
 
 
Nur Yerlitaş’ın bu sert çıkışı karşısında gözyaşlarını tutamayan Özden Cerrahoğlu gözyaşlarına boğuldu. Nur Yerlitaş; "o sahte gözyaşlarına inanmıyorum" diyerek yarışmacıya sert tepki gösterdi.
 
 
Bu Tarz Benim yarışmacısı Özden Cerrahoğlu İskenderunlu. Özden butik pastane açmayı çok istiyor. Daha önce işletmecilik yapan güzel yarışmacı şu anda moda tasarımı eğitimi almaktadır. İlerdeki hedefi kendi tasarımlarını pazarlamak. 
Devamını Oku...