Aybit - Restoran Otomasyon Programi 0 262 644 90 91

20:34

Restoran programı http://www.aybitrestoranprogrami.com    denilince dokunmatik ekran ve el terminali ile sipariş alabilme ilk akla gelen özellikler arasında yer almaktadır. Detaylı bilgiyi aşağıdaki yazımızdan bulabilirsiniz. Veya bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0262 644 90 91

Restoran otomasyon programının http://www.aybitrestoranprogrami.com diğer bir özelliği de farklı yazıcılardan adisyon, mutfak, bar vb. noktalardan alınan siparişlerin çıktısı ile takip edilebilmesidir. Garson ile mutfak arasındaki iletişimi hızlandırdığı için siparişler daha hızlı servis edilecek bu da yanında müşteri memnuniyetini getirecektir. Garson ile mutfak arasında yanlış sipariş alma kargaşası ortadan kalkacaktır. Siparişler mutfağa gönderilerken özel açıklamalar ile (Soğansız, Acılı vb.)  alınan siparişler özelleştirilebilmektedir.

Restoran adisyon programının paket servis modülüyle müşteriler sizi aradığında restoran yazılımı hemen müşteriyi tanır ve sipariş almanızı hızlandırır.

Kat planı bölümü ile masaları restoran veya cafenize göre düzenleyebilirsiniz. Bu ise garsonların siparişleri doğru masalara almasını sağlayacaktır. Masa birleştirme ve ayırma, değiştirme ve rezerve seçenekleriyle masaları kolay yönetebilirsiniz.

Gruplar için hazırlanmış olan parçalı ödeme (alman usulü) ile tek tek ve kişilere göre ödeme alabilirsiniz.Restoran takip programı ile işletmenizdeki para akışını kolayca kontrol edebilirsiniz.
Kayıt günlüğü özelliği ile çalışanlarınızın iptal, silme ve düzenleme gibi programa müdahalenin önüne geçebilirsiniz.

Üretimini yaptığınız ürünler için mamul ve yarı mamuller için farklı maliyet türlerine göre reçete oluşturabilirsiniz. Reçete bazında üretim gideri tanımlayabilir ve maliyet raporları alabilirsiniz.
Aybit-Mobil Takip sistemi (Android üzerinde çalışmaktadır.) ile ofis dışında olsanız dahi internet üzerinden işletmenizi kontrol edebilirsiniz.

Restoran otomasyon sistemimiz Depo ve stok takibi ile şubeler arası bağlantılı olarak çalışabilmektedir. Çağrı merkezi sistemi ile siparişlerinizi şubelere aktarma özelliği ile siparişleri tek elden alarak şubelere bildirimi yapabilmektedir.

Aybit restoran otomasyon sisteminin demosunu inceleyiniz. Daha detaylı bilgi için bizlere 0 262 644 90 91 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Web sitemizi ziyaret için;
http://www.aybitrestoranprogrami.com
http://www.aybitrestoranprogrami.com/restoran-programi-ozellikleri.html
Devamını Oku...


Atılım Yazılım Teknolojik Yenilikler

20:31 No Comments

Atılım yazılım ailesi olarak müşterilerimize teknolojinin en son yeniliklerini sunmak için çalışıyoruz. Gelişen teknoloji artık mobil uygulamaları beraberinde getirmektedir. Atılım yazılım http://www.atilimyazilim.com/ olarak mobil uygulamalarda ilk olarak Aybit Pos Mobil uygulamasını android markette yayınladı. Aybit Mobil Pos ,restoran yazılımı http://www.atilimyazilim.com/ kullanıcılarımızın işyerlerine gitmeden mobil olarak masa doluluklarını, günlük cirolarını, stok ve kasa gelir giderlerini takip etmesine olanak sağlayan bir mobil uygulamadır.

İkinci mobil uygulamamız Atılım Yazılımın geliştirdiği www.vitrinlik.com emlak sitesindeki ilanların son kullanıcıyla buluşmasını sağlayan, gayrimenkul aramalarını kolaylaştıran ve mobil platforma taşıyan bir uygulamadır. İlerleyen günlerde emlak firmalarının yeni gayrimenkul girişlerini sağlayacak kurumsal bir mobil uygulamamız da android markette yerini alacak.

Yazılım sektöründe her zaman kendini yenileyen firmamız, masaüstü yazılımlarında da yeni ürünler çıkarmaya devam etmektedir. Güzellik ve kuaför salonları http://www.atilimyazilim.com/ için hazırlamış olduğu ixirlife http://www.ixirlife.com programının bir üst versiyonunu web tabanlı olarak 2014 yılından itibaren piyasaya sürecektir. Bu versiyonun da şubeler arası iletişimi kolaylaştıran, internetin olduğu her noktadan şubelerin gelir gider takipleri, müşteri sayılarını ve aldıkları hizmetleri izlemeyi sağlayan bir yazılım olacaktır.

Yazılım sektöründe lider olmayı hedefleyen firmamız, kendini her zaman yenileyerek çıtasını her geçen gün artırmaktadır.  Firmamızın hizmetlerinden yararlanmak için bizlerle 0262 644 90 91 numaralı telefondan ve www.atilimyazilim.com sitesi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Devamını Oku...


Sütlaç Tarifi ve Sütlaç nasıl yapılır

20:29 No Comments

Sütlaç Tarifi
Malzemeleri:
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı su
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 çay bardağı pirinç
  • 2 tatlı kaşığı kaşığı pirinç unu
  • Tarçın (üzeri için)
Yapılışı
Bir çay bardağı pirinci yıkayın.
Tencereye bir su bardağı suyu ve pirinçleri koyup altını yakın.
Pirinçler suyu çekene kadar pişirin.
Bir litre soğuk sütü ekleyin.
Kaynayana kadar ara sıra karıştırın.
Bir kasede iki tatlı kaşığı pirinç ununu bir su bardağı soğuk su ekleyerek iyice ezin.
Tencerede kaynamakta olan sütten 5-6 kaşık alıp kaseye ekleyin (pirinç unu ılınacak şekilde).
Pirinç ununu da tencereye ekleyerek, 10 dakika kadar arada karıştırarak pişirin.
Bir çay bardağı toz şekeri ilave edip karıştırın ve 1-2 taşım kaynatın.
Sütlacı kaselere paylaştırıp, soğumasını bekleyin.
Sütlaçlar soğuyunca üzerlerine tarçın serpip servis yapın.
Devamını Oku...


Aşure tarifi Aşure nasıl yapılır Lezzetli aşure yapmanın püf noktaları

20:26 No Comments

Kolayca hazırlayabilmeniz için aşure tarifi, En güzel aşure tarifine bu sayfadan ulaşabilirsiniz..
Aşure malzemeleri
    Yarım kilogram buğday
    1 fincan pirinç (çay fincanı)
    200 gram kuru fasulye
    200 gram kuru ceviz
    200 gram fındık
    100 gram pilav fıstığı
    1 kilogram toz şeker
    200 gram nohut
    4 adet limon
    50 gram kuş üzümü
Aşure tarifi
Pirinçleri ve buğdayları yıkayın. Pirinçleri ve buğdayları tencereye koyun ve üzerine su ekleyin (üzerini 2-3 parmak aşacak şekilde). Bu şekilde 5 dakika karıştırarak pişirin.Üzerini sıkıca kapatıp sıcak ortamda, bir gece bekletin. Nohut ve fasulyeleri yumuşayıncaya kadar haşlayın. Pirinç ve buğdayları tencereye biraz sıcak su ekleyerek ateşe koyup kapaksız olarak kaynatın. Dibinin tutmamasına dikkat edin, devamlı karıştırın. Bir süre sonra altını kısarak, kabukları soyulmuş nohut ve fasulyeleri katın.
Malzemeler kısık ateşte pişerken karıştırarak bir kilogram şekeri de ilave edin. Ateşten almaya yakın limonları rendelenip aşureye katın ve bir iki taşım daha kaynatın. Ateşten almadan önce isteğinize göre gül suyu da ekleyebilirsiniz. Soğumadan kaselere koyun. Fındığı, cevizi ve pilav fıstığını kavurarak aşurelerin üzerine serpiştirebilirsiniz ya da aşurenin üzerine tarçın ya da nar taneleri ekleyebilirsiniz. Aşure tarifi hazır. Afiyet olsun.
Aşure Güne ne zaman ve önemi
Muharrem ayının onuncu günü Aşûre günüdür. Muharrem ayı, Kur'an-ı kerimde, kıymet verilen dört aydan biridir. Muharremin birinci günü oruç tutmak, o senenin tamamını oruç tutmak gibi faziletlidir. Bir hadis-i şerif meali şöyledir:
(Ramazandan sonra en faziletli oruç, Muharrem ayında tutulan oruçtur.)
Devamını Oku...


Dana Rosto Tarifi

20:25 No Comments

Dana Rosto
Malzemeler
1 Adet Nuar (1-1.5 Kg.’lık)
2 Adet Soğan
2 Adet Havuç
1 Adet Patates
2 Adet Defne Yaprağı
10 Diş Sarımsak
1 Yemek Kaşığı Salça
1 Demet Maydanoz Sapı
Tuz
Karabiber
Yemeğin Tarifi
Yağ ve derilerini temizlediğiniz nuar parçasını sivri uçlu bir bıçak yada makasın ucuyla delin.Deliklerin içine bir diş sarımsak sokup bastırın.Aynı nuar etini uzunlamasına delip içine ince uzun havuçları saplayın.Yağı erittikten sonra kıydığınız soğanı,defne yaprağını,sarımsağı ve eti ilave edip kavurmaya başlayalım.Et kavrulunca ince ince kıydığınız havucu,patatesi,kalan sarımsağı ve salçayı ekleyip karıştırdıktan sonra maydanoz saplarını da koyarak bir iki sefer karıştırın.Tuz ve karabiber ekledikten sonra üzerine çıkacak kadar sıcak su koyup ağzı kapalı olarak pişirin.Et iyice pişip de yumuşayınca tencereden çıkarın.Biraz soğuduktan sonra keskin bir bıçak ile birer santim kalınlığında dilimleyin.Kalan sosu da blenderdan geçirin.Etleri ısıya dayanıklı bir tepsiye dizip üzerine sosu yayın.Bir iki taşım daha kaynatıp servis edin.
Devamını Oku...


Pratik su böreği tarifi

20:24 No Comments

Pratik su böreği nasıl yapılır
Hayatın hızla akıp gitmesinden dolayı misafirlerimize sunabileceğimiz börek çörek vs. için pek zaman ayıramayız ve ya beceremeyiz.Fakat sizler için pratik su böreği nasıl yapılır onu sunacağız bu tarifimizde.Artık sizlerde kendi ellerinizle su böreği yapıp misafirlerinize ikram edeceksiniz,şimdiden afiyet olsun…
Malzemeler:
  • 6 tane yufka
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1 su bardağı rendelenmiş sert beyaz peynir
  • 100 gram tereyağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 3 su bardağı su
  • 6 tane yumurta
  • 1 su bardağı lor peyniri
  • 1 tutam tuz

Pratik su böreği tarifi

Yumurtaları derin bir kaba kırıp ılık tereyağ, kabartma tozu, su ve karbonatı ilave edin.Çırpıcı ile malzemeleri 1-2 dk kadar çırpın.Başka bir taraftanda, fırın tepsisini yağlayın.Yufkalardan birini tepsiye buruşturarak koyun.Hazırladığınız karışımdan bir kepçe kadar alıp yufkanın her tarafını ıslatın.İkinci yufkayıda buruşturarak tepsiye koyun.Yumurtalı karışımdan bir kepçe kadar daha alıp, yufkanın üzerine yayın.Bir yufka daha alıp onu da aynı biçimde üstüne yayın.İç harcı içinde kenarda bekleyen peynirleri karıştırıp yufkanın üstüne serpin.Kalan yufkalarıda aralarına yumurtalı sostan gezdirin.Bıçağın ucuyla ve ya çatalla böreği rastgele delip kalan sosu da üstüne yayın.Böreği 5 dk önceden ısıtıp 200 dereceye ve alt-üst konuma ayarladığınız fırında üstü nar gibi kızarana kadar, en az 40-45 dk pişirip çıkarın.Daha sonra dilimleyerek servise sunun afiyet olsun.
Devamını Oku...


Aşure nasıl yapılır, Muharrem ayı için aşure tarifi

20:23 No Comments

asure_nasil_yapilirMuharrem ayında neredeyse herkesin yaptığı aşure tarifini, sizlerde yapmak ister misiniz?

Malzemeler:


3 su bardağı aşurelik buğday
1/2 çay bardağı pirinç
1 su bardağı nohut
1 su bardağı kuru fasulye
1 su bardağı fındık
200 gram kuru kayısı
200 gram kuru üzüm
3 litre su
2 su bardağı süt
4 su bardağı şeker
1/4 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı karabiber
Yarım çay bardağı karanfil suyu

Üzerine:
25 gram fındık
25 gram kuş üzümü
100 gram ceviz
1 nar
Tarçın

Oktay Usta Aşure Yapılışı:


Nohut ve fasulyeyi ayrı tencerelerde haşlayın. Buğdayı yıkayıp kaynar su içerisinde haşlayın. Suyunu süzün ve bir kere daha kaynatıp tekrar suyunu süzün. Temiz su ekleyip 50 dakika kadar kaynatın. Yumuşadıktan sonra pişmiş nohut, fasulye, doğranmış kayısı, kuru üzüm, pirinç ekleyip 15 dakika kaynatın. Sıcak süt, şeker,tuz, karabiber, fındık ve karanfil suyunu ekleyip bir 15 dakika daha kaynatın. Cam kaselere bölüştürüp hafif soğuyunca üzeri için gerekli malzemeleri serpin. Aşure yaparken kıvamını ayarlamak için yanınızda sürekli sıcak su bulunması önemlidir. Şeker miktarını da yine damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz.
Devamını Oku...


En Güzel Aşure Tarifi

20:22 No Comments

Muharrem Ayında Yapılan Aşure Tarifi, En Güzel Aşure Tarifi Nasıl Yapılır
Aşure ayında olmamız nedeniyle birçok kişinin yanan yakıla aşure tarifi aradığını duyar gibi olduk. Bugün yazımızda aşure yapmanın inceliklerini ve tarifini sizlerle paylaşacağız. Aşure için telaşlanmanıza gerek yoktur. Emeğin az ancak malzemenin çok olduğu bir tatlıdır diyerek aşure tarifine geçiyoruz.
aşure günü ne zaman

Gerekenler;

yarım kg. aşurelik buğday
1 su bardağı nohut
1 su bardağı kuru fasulye
100 gr kuru kayısı, yıkanmış ve ufak ufak doğranmış
50 gr. kuş üzümü
100 gr. çekirdeksiz kuru üzüm
isteğe bağlı incir
1 kg. toz şeker
3-4 tane karanfil ve 2 çubuk tarçın
Ceviz
Fındık
Badem
Nar
Hazırlanışı;
Her şeyden evvel buğdayınızı temizce yıkayıp büyük bir tencereye geceden   koyun ve üzerini aşacak kadar da su ekledikten sonra bir miktar kaynatın. Aynı zamanda bir başka kapta nohut ve kuru fasulyeyi üstüne su koyarak sabaha kadar dinlendirin. Sabah ise bu kaptaki nohut ve fasulyeleri tencereye alarak yumuşak bir hale gelinceye kadar kaynatın. Daha önceden kaynatılan buğday ve sabah kaynatılan kuru fasulye ve nohutu tek bir tencerede buluşturun ve tencerenin altını yakın. Tenceredeki buğday ve diğer bakliyatlar tamamen yumuşayıncaya kadar pişirin. Zaman zaman tenceredekiler suyunu çekince üzerine su ilave edin. Ardından tencereye çekirdeksiz üzümü, kuş üzümünü ve kayısıları ekleyin. Bunlarla beraber, tenceredekileri 15 dakika daha kaynatın. Ardından aşurenin şekerini de tencereye ekleyin. Malzemelerde saydığımız tarçın ve karanfili bir cezvede kaynatın ve bunların aromasının bulaştığı suyu da tencereye ekleyin. İsteğinize bağlı olarak aşureye bir kaşık ta gülsuyu eklenebilir. Son olarak  aşurenin suyunun akışkanlığına bakılır ve artık servis edilmeye hazır olur. Arzu ve isteğe bağlı olarak tarçın, ceviz, fındık, nar ile üzeri süslenir.
Size bir tavsiyede bulunmak isterim ki aşurenizin pişmesinin ardından bir miktar portakal kabuğu rendeleyip tencerenize atın. Bu aşurenize çok hoş bir aroma verecektir.
Devamını Oku...


Hamile etek modelleri 2014

13:41 No Comments

Kıyafet bulması en zor olan kadınlar arasında hamile bayanlar da yer alıyor. Hem kendi bedeninize uygun kıyafetler bulabilmeniz hem de rahat bir kıyafet olması şart. Ancak bu tür kıstaslar bir kadının şıklık arzusunun da önüne geçebilecek şeyler değil. Bu nedenle hazırlanan bu bölümde hamile etek modellerini görerek kendiniz için hem rahat hem de şık bir etek modeli seçebilirsiniz. Hamileliğiniz süresince kullanabileceğiniz hamile etek modelleri arasında zevklerinize göre pek çok ürün yer alıyor. Bunun yanı sıra göreceğiniz bu modeller hem modern tarzınıza uygun hem de ihtiyaçlarınıza göre hamile etek modelleri olabilir.

Hamile etek modellerinin pek çoğu belden lastikli modeller içeriyor. Elbisenin kumaşından ya da siyah renklerde hazırlanan hamile eteklerde bel bölgesi rahat bırakılabilecek şekilde dizayn ediliyor. Bunun yanı sıra bu modeller belden ayarlanabildiği için de istediğiniz gibi genişletebilir ya da daraltabilirsiniz. Hamile etek modellerinde kendinden kumaşlı belden genişleyen modeller de kullanılabiliyor. Hamilelik döneminde uzun bir süre kullanabileceğiniz hamile etek modelleri 2014’te beklentilerinize cevap verebilecek türden. Bu nedenle hem şık hem de rahat bir hamile etek seçmek isterseniz görsellerimize bakabilirsiniz. Hamile etek modellerinde bu yıl ön plana çıkan modellerden bir tanesi ekose desenler. Hem rahat hem de şık bir havası olması nedeni ile her zaman kullanılabilecek bir model. 2014 hamile etek modellerinin vazgeçilmez rengi ise siyah. Siyah renkte hazırlanan pek çok hamile etek modeli göreceksiniz. Hem kombinlerken hem de kullanırken avantajınızın olacağı bir modeldir.

Hamile etek modellerini incelerken özellikle sağlık koşullarınızı da düşünmeniz gerekir. Sadece şık olduğu bir hamile etek modeli seçerseniz bu sizi zor durumda bırakabilir. Bu nedenle hamile etek modellerini kullanırken ayarlanabilir modelleri denemenizde fayda var. Bunun yanı sıra ayarlanabilir hamile etekler bütün hamilelik döneminde kullanabileceğiniz bir model olur. Eğer hem şık hem de rahat bir eteğiniz olmasını istiyorsanız görsellerimizden yararlanabilirsiniz. Burada görebileceğiniz hamile etek modelleri 2014 ‘ün en seçkin modellerinden sadece birkaç tanesi. İsterseniz siz de zevklerinize göre seçim yapabilirsiniz.








Devamını Oku...


Cepli bluz modelleri 2014

13:38 No Comments

Son zamanlarda hem gömlek hem de bayan bluz modellerinde kullanılan zıt renkli cepler bu yılın modası tunik ve bluzlarla da kullanılıyor. Tasarlanan bayan cepli bluz modellerinde hem hareketli hem de enerjik bir yapı hakim. Bunun yanı sıra tasarlanan cepli bluzlar farklı renklerle de sunulunca ortaya harika modeller çıkıyor. Senenin yeni modası 2014 cepli bluz modelleri ile siz de tanışmak istiyorsanız görsellerimizin yer aldığı sayfamızı takip edebilirsiniz.

Cepli bluz modellerinin nasıl kombinleyebileceğinizi, nasıl kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.2014 cepli bluz modellerinin ön plana çıktığı bir yıl olacak. Bu anlamda geçtiğimiz yıl da çok sevilmiş olan bu modeller biraz daha spor tarzı seven kadınlar için ideal. Kullanılan kumaş türü farklı yerlerde de kullanım imkanı verilen cepli bluzlar daha çok günlük kullanımlarınızda tercih edebileceğiniz kıyafetlerden. Gündüz dışarı çıkarken üzerini bir ceket ya da trençkotla tamamlayabileceğiniz deri cepli bluz modelleri oldukça şık. Bunun yanı sıra yine şifon kumaşla tasarlanan bluz modellerinde deri ya da şifon kumaşlı cep modelleri de kullanabilirsiniz. Cepli bluz modellerini akşam dışarı çıkarken de kullanabilirsiniz. Eğer siz daha şık ve gösterişli bir model kullanmak istiyorsanız cepleri taş işlemeleri ile süslenen modeller deneyebilirsiniz. Kıyafetin tamamı ile uyumlu olması adına bu tarz cepli bluz modellerinde kol ağızları ve yakalar da taş işlemesi yapılıyor. Kullanabileceğiniz cepli bayan bluz modellerinden bir tanesi de polyester ve pamuk karışımlı kumaşlarla hazırlanan modeller. Bu modellerde genellikle bluza zıt renklerle cepler tasarlanıyor.

Cepli bluz modelleri 2014 ‘te pek çok kadının kullanabileceği modellerden bir tanesi. Günlük yaşamınızda ya da iş yaşamınızda bu tarz cepli bluzları kullanabileceğiniz gibi abiye olarak da kullanabilirsiniz. Gece davetlerinde ya da dışarı çıkacağınız zaman deri pantolonla kombinleyebileceğiniz deri cepli bayan bluz modelleri oldukça şık seçim olabilir.
Devamını Oku...