07:53

MİLKWAY TEMASSIZ ATEŞ ÖLÇER- MAVİ







Bir çok amaç için kullanılabilir. (Vücut ısısını ve süt ısısını ölçer.• Fever InSight® teknolojisi ile ateşin derecesine göre kırmızı, sarı ve yeşil renge dönen renkli dijital ekran. *3 saniyede ateş ölçümü. *Hazır olduğunu belirten bip sesi özelliği. *20 ye yakın hafıza özelliği. 
Devamını Oku...


Calvin Klein Euphoria EDP 100ml - Bayan Parfümü

07:52

Calvin Klein Euphoria EDP 100ml - Bayan Parfümü





Hayallerinizi gerçekleştirmeye ve sınırları olmayan bir yolculuğa hazır mısınız?
Euphoria Calvin Klein; egzotik meyveler, baştan çıkarıcı çiçekler ve zengin, kremsi dip notası ile zıtlıkları birleştiren, bağımlılık yaratan oryantal bir koku.
Ürün İçeriği : Euphoria Calvin Klein; tüm duyuları büyüleyen nar, trabzon hurması ve gür yeşil akorların çarpıcı birleşimi ile açılıyor. Siyah orkide, canlı lotus çiçeği ve duygusal champaca çiçeği ile kokunun gizemli ve baştan çıkarıcı etkisi ortaya çıkıyor. İris, duyusal musklar ve bağımlılık yaratan krem akorunun büyüleyici karışımı ile birleşen sıvı amber ve maun ağacı, kokunun kalıcı bir iz bırakmasını sağlıyor.
Mililitre bilgisi : Edp 100ml
Kullanım şekli : Temiz tene uygulanabildiği gibi, kıyafete de sıkılarak kalıcılık artırılabilir.
Devamını Oku...


Bikini Bölgesindeki Jilet Tahrişinden Korunmanın Yolları

07:50

Bikini bölgesinde jilet kullanıyorsanız ara ara meydana gelen kırmızı sivilce benzeri kabarıklıklar tuzlu suyla temas ettiğinde acı verici olabilir ve gün boyu plajda bu tahriş olmuş bölgeleri saklamak için çeşitli pozisyonlara girmeniz gerekebilir. Bikini bölgesinde oluşan jilet tahrişinden korunmak için aşağıdaki basit adımları izleyerek daha sorunsuz bir plaj deneyimi yaşayabilirsiniz.
Öncelikle kullanacağınız jiletin yeni ve keskin olduğundan emin olun. Bir jileti 2-3 kereden fazla kullanmamanızda fayda var. Eğer hassas bir cildiniz varsa genel olarak kullanılan, fiyatı daha hesaplı jiletlerden almanızı tavsiye etmem. Özellikle hassas ciltler için üretilmiş jiletleri kullanın. Jilet başlığı değiştirilebilen modeller uzun dönemde daha kullanışlı olacaktır.
Öncelikle tüyleri alınacak bölgede tüylerin belirli bir uzunlukta olması gerekmektedir. Yani bikini bölgesindeki tüyleri almak için aralarında en az 4-5 gün bırakın ki tüyler biraz uzasın ve jiletle daha diplerinden kesmeniz mümkün olsun. Jileti teninize değdirmeden önce hassas ciltler için üretilmiş jel ile tüyleri iyice havaya kaldırın.
Yani jeli sürerken tüylerin uzama yönünün tersine doğru sürmelisiniz. Bikini bölgesindeki tüyleri cildinizi fazla tahriş etmeden almanın en önemli kuralı jeli tüylerin uzama yönünün tersine sürmeniz, jileti de türlerin uzama yönüne doğru kullanmanızdır.
Tüyleri jiletle aldıktan sonra havluyla nazikçe bölgeyi kurulayın ve antiperspirant ya da talk pudrası (vajina bölgesi haricindeki bölgelere) sürdükten sonra giyinin.
Devamını Oku...


Ayşe Arman'dan kadınlara jilet tavsiyesi

07:47

Hürriyet yazarı Ayşe Arman, kadınların bazen en çok dert ettikleri konuya bulduğu kolay çözüm yolunu yazdı. Kadınlar için yazın daha da büyük bir problem haline gelen kıllar-tüyler, bazen kadınlar için büyük bir sorun haline gelebiliyor. İşte Arman bu konuda yeni keşfettiği jileti yazısında şöyle anlatıyor...
Ayşe Arman'dan kadınlara jilet tavsiyesi
İşte Arman'ın bugünkü köşe yazısı...
Gelişmiş ülkelerde jilet, gelişmekte olanlarda ağda
Dedi ki "Mahvoldum!" "Hayrola?" dedim. "Sevim gitti." "Sevim kim?" "Ağdacım... Memleketine yerleşti, İstanbul'u terk etti. Kara kara düşünüyorum ben ne halt edeceğim diye." Güldüm...
Hey siz oradakiler!
Bir kadın için bu kıl-tüy meselesinin ne kadar önemli olduğunu bilir misiniz?Dudak büküp, burun kıvırmayın, dalganızı geçip durmayın, kadının libido hareketleri bile buna bağlı.Tüylü kadın sevişmez, sevişemez.Sarhoş filan olması lazım, takar çünkü.Siz farkında bile değilsinizdir, o bilir, kıllanır!Gelin bu meseleye mercek tutalım:Kadınlar arasında bir 'lazer epilasyon salgını' var.O aletle kökten ve toptan kurtuluyorlar bu işten. Bir daha da çıkmıyor. Ama zamanalıyor. Bayağı medya planı gibi bir şey. Şu kadar kez gideceksin, bölge bölge, dönem dönem, seans seans lazerleyecekler seni. Sonra da tüylere elveda.Düzenli, programlı ve bol zamanlı bir tipseniz, ne ala...Destekliyorum, alkışlıyorum.Ama benim mesela, hiç öyle geniiiiş zamanlarım olmadı.Ben de ağdacı'lardandım.Ağdanın başka bir hoşluğu da var çünkü. Pürüzsüz, bebek gibi oluyorsun. Ama işte adam gibi bir ağdacın varsa tabii. Çünkü ağdacı dediğin boru değil, steril olacak, temiz olacak, maharetini bir ameliyat titizliğinde gerçekleştirecek, seni tanıyacak, ağrı eşiğinibilecek, ağdayı ipek bir şalı bedeninden çeker gibi çekecek.Çabucak, şak diye, sen ne olduğunu anlayıncaya kadar işi bitirecek.Aksi takdirde inim inim inlemek de var.Bir de utanıyor, çekiniyor insan. Cart diye bir insanın önüne uzanıp, "hadi bana ağda yap" diyemiyorsun. O insanla aranda bir hukukunun olması gerekiyor.Çalışıp, çabalayıp o hukuku oluşturduğunda ve bir gün ağdacın, "Hadi bana eyvallah"dediği anda sen de boku yiyorsun!
ARKADAŞIMA HEDİYE
Dubai'de de bu işi fevkalade iyi yapıyorlardı.Buraya taşınınca, ben de yaya kaldım.Ama işte her şeyin bir çözümü var, Merve benim hayatımı kurtardı. Merve, hem anne hem de canavar gibi kariyeri olan kadınlardan. Dile kolay, Procter&Gamble'nin Arap Yarımadası ve Pakistan satış direktör yardımcısı.Bir akşam sohbet ederken, "Ya siz manyak mısınız!" dedi."Amma geri kalmışsınız. Dünyada sistem bıçakları denen bir şey var. Kadınlar için özel olarak üretilmiş jiletler. Erkekler için olanından uzak duracaksın, kocanın jiletini de kullanmayacaksın. Kadınların kıl yapıları farklı. Yani bu sektör, sadece erkeklere hizmet vermiyor. Az gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde, kadınlar ağdaya pek bayılıyor ama gelişmiş ülkelerde çalışan ve vakti az olan kadınlar tık tık yapıyor.""O ne demek?" oluyoruz."Duştan çıkmadan önce, iki tık tıkla, kurtulmak istediğin tüyleri jiletliyorsun. Elektrikli olanları var, suya sokulanları var. Bir denormal olanları var. Ama jeliyle birlikte kullanıyorsun. Yani sabun-mabunla değil."Bizi o kadar salak gördü ki, açıklama gereği hissetti.Ve ilginçtir, o sohbet esnasındaki kadınlardan hiçbiri jilet kullanmıyordu.Çünkü öyle yetiştirilmişiz, jilet tüyü azdırır diye biliriz, bu yüzden elimiz gitmez, insan alışkanlıklarından kolay kolaykurtulamıyor.Fakat bu aralar ben mecburen kurtuldum.Şahane turuncu jiletim ve mavi jelim var, çok da memnunum.Siz ağdacılardan mısınız, lazer epilasyonculardan mı bilmiyorum ama aklınızda olsun, jiletle de bebek gibi olabilmek mümkünmüş.En yakın zamanda da, ağdacısı gittiği için karalar bağlayan arkadaşıma bir tane hediye edeceğim!
Devamını Oku...


Jilet ile Bacak Traşı

07:45

Cildi yenileyici özelliği olduğu için özellikle batıkları bulunan bayanlara önerilen jilet uygulaması işleminin sonu kabusa dönmeden önce mutlaka yazımızı okumalısınız!
Bacakları kuru ciltte mi yoksa nemli ciltte mi traş etmek daha etkilidir?
Kuru cilt üzerine gerçekleştirilen jiletleme işlemi kıl köklerini deformasyona uğratarak kanamasına neden olabilir. Bu sebepten jilet ile bacak traşının uygulanabileceği en iyi zaman duş aldıktan sonradır. Sıcak suyun buharıyla genişleyen gözenekler ve sertliği kaybolan tüyler kolaylıkla çıkacaktır. İşlemi yaptıktan sonra mutlaka bacağınızı tekrardan sabunla ovalayıp ılık suyla durulamayı unutmayın. Aksi halde boşalan kıl köklerinin mikrop kapmasına, sivilce veya benzeri iltihaplanmalara neden olabilirsiniz. Bacak traşı ciltte peeling etkisi yarattığı için vücuttaki ölü hücreleri yok eder ve eğer varsa batıkları atar. Yalnız bunu tek başına gerçekleştiremez ve mutlaka gün aşırı uygulanması gerekir. Jiletle bacak traşı yapmadan evvel ponza taşını yavaşca bacaklarınızın üzerinde gezdirin. Tüy köklerini aldıktan ve iyice kurulandıktan sonra mutlaka cilt tipininize göre uygun olan nemlendirici krem ile bakım yapmayıda unutmayın.


Bacak traşı için jel, köpük ve krem seçeneklerinden hangisi tercih edilmelidir?
Jeller, traş köpüklerinden daha kuvvetlidir. Eğer tüy kökleriniz olması gerekenden sert ve jilete alışkın ise köpük kullanmamakta fayda var. Jeller daha yoğun olduğu için traşa daha uygun ve kaygan bir zemin hazırlar. Böylece bacağınızın tahriş olmasınıda engeller. Kremlerde tıpkı jeller gibi yoğun kıvamdadır. Hassas, narin, hemen kanama özelliğine sahip ve özel bir bakıma gereksinimi olan bir cilt tipiniz için krem kullanmanız daha yararlı olucaktır.
Uygulama esnasında hangi jiletler kullanılmalıdır?
Bayanlara özel olarak üretilen jiletleri kullanmaya özen gösterin. Bu jiletlerin üzerinde jojoba yağlı cildi rahatlatıcı ve yatıştırıcı özel bantlar bulunmaktadır. Jojoba yağı hem cilt yüzeyinin kayganlığı arttırır, hem de cildinize yapmanız gereken bakımı sağlar.
Kullanılan jiletler ne zaman atılmalıdır?
Jiletleri beş kere kullandıktan sonra atabilirsiniz. Çünkü bu süreden sonra bu jiletlerin uçları körelmeye ve kesmemeye başlar. Canınızı acıtabilecek tırtıklar ise fazlaca kullanılmış jiletlerin diğer bir olumsuz yönüdür. 
Devamını Oku...


07:40

kaş kalınlaştırma kalın kaş için kaş kalınlaştırma için bitkisel çözüm kaş kalınlaştırma teknikleri ile ilgili bilgiler burada melekler. Dikkat ederseniz yüze ifade vermek için kaşlar çok belirleyicidir melekler. Yüz güzelliğinin tamamlayıcı unsuru ve mimiklerin belirginleşmesini sağlayan kaşlar ne yazık ki her insanda gür değildir. Kimisinin kaşı yok denecek kadar azdır, kimisi de artık kaş almak, kaş düzeltmekten yorgun düşmüştür Daha önce forumumuzda Ebru Şallı kalın kaş önerilerini paylaşmıştık sizlerle. Bugün kü makalemiz ise seyrek kaşlı meleklerimiz için kaş kalınlaştırma ile ilgili olacak. Siz de son birkaç senenin kalın kaşlar modasına uymak istiyorsanız kaş kalınlaştırma teknikleri ile ilgili önerilerimize kulak verin. İşte kaş kalınlaştırma için bitkisel çözüm önerileri.. 

Zayıf olan kirpikleriniz dahil kaş kalınlaştırma, konusunda uygulanacak elbette çözümler bulunmaktadır. Çeşitli yöntemler ile güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. En kolay uygulamalar arasında yer alan çeşitli kaş kalınlaştırıcı kremler bulunmaktadır. Daha gürleştirmek kaş kalınlaştırmak için için doğal yöntem olarak badem yağı önerilmektedir. Belirli süre uygulanan badem yağı kısa zamanda netice almanıza yarayacaktır. Kaş kalınlaştırmak için bitkisel çözüm uygulamaları arasında yer almaktadır bu şekilde doğal bir şekilde daha gür ve güzel şekil alacaktır. Şimdi akla şu soru gelecektir bu iş bu kadar kolaymı olacak kaş kalınlaştırmak sorununa çözüm bulunduktan sonra renginin daha koyu olması için hint yağı uygulaması ile koyulaştırma daha dolgun olmalarını sağlayacaktır. ,kaş kalınlaştırma teknikleri,kaş kalınlaştıran bitkiler,kaş şekilleri,kaş kalınlaştırma yöntemleri arasındada masaj teknikleride kullanılmaktadır. Ayrıca Suna Dumankaya kaş gürleştirme için kaşlara fındık yağı sürülmesini veya seyrek kaşlara çözüm arayanlara, fındığı teflon tavada kavurup, sıcakken kaşlara sürmelerini tavsiye etmektedir. Bu kürün gece yatmadan önce ve haftada 4 gün yapılması gerektiğini belirten Suna Dumankaya, belirli bir süre bu küre devam edilmesi halinde netice alınacağını söylüyor.
Devamını Oku...


Kaş Kalınlaştırma-Düzleştirme Deneyimim

07:38

Günaydın!

Ne yazık ki, çok şekilsiz kaşlara sahibim. Hem ince, hem seyrek hem de şekilsiz. Bir de bunun üzerine yanlış almalar, kaşı küstürmeler girince iyice mahvolmuşlardı. Kalın ve düz kaş hayranı biri olarak daha fazla dayanamayıp 1.5 ay kadar önce çalışmalarıma başladım ve sonucunu aldığımı düşünüyorum. Çok farklı şeyler yapmadım yine de sizinle paylaşmak istedim. 

İlk olarak before - after resmi;

kaş nasıl kalınlaştırılır

Soldaki resmi eski yayınlarımdan birinden aldım ve farkı görünce çok mutlu oldum :) Kaşımın o çirkin başlangıcının ve kavisinin epey düzeldiğini düşünüyorum...

1.5 ay boyunca yaptıklarıma gelirsek;
* Kendime cımbızı yasakladım, sadece çok alakasız yerlerde çıkan telleri aldım ama kaş şekline asla yaklaşmadım.
* Her gece yatmadan, kulak temizleme çubuğunu tatlı badem yağına batırıp, kaşlarıma sürdüm. Sabah da yıkadım. (Boşlukları doldurmamdaki en büyük yardımcı)
* 10 günde bir, kaşlarımı yukarı doğru tarayıp çok uzun kısımları kaş makasıyla kısalttım. (Bu kaşımın  istediğim düz şekle girmesini sağladı.)

Şu an şekil olarak istediğim kıvama geldiler fakat bitiş kısmının biraz daha uzun olmasını istiyorum. O yüzden şu anlık sadece oraya badem yağı uygulamayı sürdürüyorum. Ve asla üstten almıyorum, aşağı doğru kavislenen kaşları alıyorum. 

Siz ne düşünüyorsunuz, 1.5 ay içinde sizce nasıl sonuç vermiş?
Ayrıca kaş kalınlaştırmak için kullandığınız başka yollar varsa paylaşırsanız çok sevinirim :)


  1. emir kokusu1 Nisan 2014 11:13
    çok iyi sonuç vermiş, ben de kullandım ama pek etkisini göremedim. sarımsak sürüyorum her gece kısa zamanda çok fark oldu diyebilirim biraz kokusu rahatsız ediyor ama katlanıyorum.. sevgiler..
    Yanıtla
    Yanıtlar
    1. Bayan Bakimli1 Nisan 2014 11:28
      Sanirim kökü olmayan yere ne surersek surelim boş, ben de kaş bitimimi uzatmaya çalışırken hiç bi fark göremedim. Sarimsagi nasil suruyorsunuz ezip suyla karistirip falan mi? Onu da deniyim..
    2. emir kokusu1 Nisan 2014 17:02
      sarımsağı ikiye kesip suyunu çıkarıp sürüyorum. haklısınız aslında kökü yoksa eger yapacak pek birşey kalmıyor...
    3. Bayan Bakimli1 Nisan 2014 18:03
      Onu da denicem en kisa zaman da, tesekkur ederim..
    4. Yanıtla
  2. ebru köroğlu1 Nisan 2014 11:58
    İnanılmaz bir değişim valla süpermiş tebrik ederim
    Yanıtla
    Yanıtlar
    1. Bayan Bakimli1 Nisan 2014 13:00
      Tesekkur ederim :) daha devam edicem tekrar guncellerim yayini
    2. Yanıtla
  3. Poine Pa1 Nisan 2014 11:58
    Sonuc cok iyi olmus. Benimde kaşlarim sekilsiz. 2ay uzatmistim ve kaslarimi aldirmaya gitmistim. 2ay bosa gitmis eski haline geri getirmisti kadin. Ondan sonra hep ben aldim. Badem yagi surmeyi biraktiktan sonra kaslarim ve kirpiklerim kendiligindem dokuldu. Ben sanssizim bu konuda :(
    Yanıtla
    Yanıtlar
    1. Bayan Bakimli1 Nisan 2014 13:03
      Evet kuaforlerin kafasinda sabit bi sekil var herkesinkini ona gore aliyolar malesef. Ben de kendim aliyorum artik o yuzden..
      Döküldükten sonra eski haline getirebildin mi bari? :/
    2. Poine Pa1 Nisan 2014 13:17
      Evet canim geliyor neyseki eski haline ama kirpiklerim icin ayni seyi soyleyemecegim sanirim bir sure maskara kullanmamam lazim :/
    3. Yanıtla
  4. Makyaj Yorum1 Nisan 2014 12:19
    Nasılda değişmiş kaşın benimde kaşlarımda şekil eşitsizliği var sol kaşımın şekli güzel sağ kaşımın şekli bozuk :( bu yüzden hep sol gözümü çekip koyuyorum :D ama benim kaşlarım kalın telli ve gür benim çaba göstermem gerek kalmadan eğer bir ay ellemesem anında kalınlaşıyor çok sinir bozucu
    Yanıtla
    Yanıtlar
    1. Bayan Bakimli1 Nisan 2014 13:05
      Ne guzel ya cok kiskaniyorum ben gur kaslari, bakislari falan derinlestiriyo guzellestiriyo.. Cok sekil farkliligi yoksa kalemle falan esitlersin kolayca ya
    2. Yanıtla
  5. Nil MERT1 Nisan 2014 13:25
    1 ayda mükemmel bir sonuç almıştın hatta çok güzel durmuş doğal olmuş :) bu arada gerçekten kaşların konusunda bir yer tavsiye etmemi istersen kuaför dışında çok iyi bir yer biliyorum :)
    Yanıtla
    Yanıtlar
    1. Bayan Bakimli1 Nisan 2014 17:47
      Tesekkurler :) tabiki tavsiyeye acigim daha gur daha sekilli kaslara hayir diyemem
    2. Yanıtla
  6. darkolivee1 Nisan 2014 15:54
    Wallahi harika olmuş şu anki hali çok doğal görünüyor
    Yanıtla
    Yanıtlar
    1. Bayan Bakimli1 Nisan 2014 17:48
      Tesekkur ederim, umarim daha da uzatabilirim :)
    2. Yanıtla
  7. mervelil1 Nisan 2014 17:49
    Bence de cok guzel olmus canım bu yeni hali b1.5 aydaki degişimide cok iyi.Bende sarımsak sur diyorum hemen cıkarıyormus :)
    Yanıtla
    Yanıtlar
    1. Bayan Bakimli1 Nisan 2014 18:04
      Cok sagol ben de memnunum sonuctan :) sarimsagi da denicem daha da gurlesir insallah..
    2. Yanıtla
  8. Kozmetik Aşığı3 Nisan 2014 00:05
    Süper olmuş! İnce kaşı ben de sevmiyorum, olduğundan büyük gösteriyor bir de. Bu şekil de, kalınlık da çok çok iyi;) Badem yağı uzatmada etkiliymiş sanırım, yenilerin çıkmasını sağlamıyor diye okumuştum hep. Sarımsağı denicem ben de çünkü seyrek benimkiler:(
    Yanıtla
    Yanıtlar
    1. Bayan Bakimli3 Nisan 2014 12:07
      Aynen ince kavisli kas yasli gosteriyo:/ Aynen kok varsa uzatiyo iste yoksa yeni cikarmiyo..
    2. Yanıtla
  9. Mehtap ULUIŞIK4 Nisan 2014 15:00
    Bence kalın kaş çok yakışmış.Bende yaklaşık 2 yıldır kaşlarımı kalın alıyorum.Genelde kuaföre de gitmiyorum kalın al desem de bi bakıyorum incelmiş baya...Kaşlarında bir seyreklik yok ama kaşının kısa bitmesinden şikayetçisin onun için bence de sarımsağı dene.
    Yanıtla
    Yanıtlar
    1. Bayan Bakimli4 Nisan 2014 21:23
      Evet kuaforler kalindan pek anlamiyo cidden, en iyisi kendi bildigimiz gibi yapmak. Sarimsak cok onerildi en kisa zamanda denicem onu da kokusuna alisabilirsem :)
    2. Yanıtla

Devamını Oku...


Kaş ve Kirpik Uzatmanın En Hızlı Yolu

07:35

EEOSE NEDİR ?

ÉEOSE Laboratuvarları, uzun süren ArGe çalışmaları sonucunda ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum'u geliştirmiş, cilde ve kirpiklere zarar vermeden, kirpikleri doğal olarak uzatmayı ve gürleştirmeyi başarmıştır. Hem de kişinin kendi gerçek kirpiklerini ve sadece 2-3 gün için değil, kalıcı olarak!

ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum, içeriğindeki PEPTIDE COMPLEX sayesinde cilde ve kirpiklere zarar vermeden, kirpik köklerine ulaşır, kirpiklerin büyümek için ihitiyaç duyduğu maddelerle kirpik ve kirpik köklerini besleyerek gelişimlerini hızlandırır. Kirpiklerin yapı taşları olan keratin genlerinin üretimini ve böylece kirpik üretimini stimule eder, uzun, gür ve doğal kirpiklere kavuşulmasını sağlar.

ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum kullanımından 2 hafta sonra kirpik boyu ve yoğunluğunda gözle görülür bir etki göstermeye başlar. 1 kür yani 6 haftanın sonunda kirpik uzunluk ve yoğunluğunda istenen seviyelere ulaşılır.

ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum'un etken maddesinin etkinliği ve güvenilirliği Almanya ve Amerika'da yapılan klinik testlerle kanıtlanmıştır. Yapılan klinik çalışmalarda; kullanımından 2 hafta sonra kirpik uzunluk ve yoğunluğunu ortalama %25 artırdığı, 6. haftanın sonunda ise kimi kullanıcılarda bu oranın %72 'lere vardığı kanıtlanmıştır.

 

kirpikleri Uzatabilmek mümkün mü ?

Uzun, gür ve koyu renkli kirpiklere sahip olmak, özellikle de kadınlar için bir tutkuya dönüşmüş; güzelliğin ve çarpıcı bakışların simgesi haline gelmiştir. Bu yüzden kirpikleri olduğundan daha dolgun ve uzun göstermeye yarayan, rimeller, çeşitli makyaj teknikleri, takma kirpikler, kirpik permaları hatta kirpik ekimi gibi zahmetli pek çok yöntem kullanılmaktadır..
Ne yazık ki bu yöntemlerin hiçbiri kişinin gerçek kirpikleri üzerinde kalıcı bir etki göstermez, sağladıkları uzun ve dolgun görünüm geçici ve yapaydır. Üstelik uygulama sırasında ya da temizlerken uygulanan mekanik kuvvet ve bazı kozmetiklerde kullanılan kalitesiz kimyasallar kirpiklerin kaybedilmesine ya da sağlığının yitirilmesine neden olabilir.
Artık bu yöntemlerin hiçbirini kullanmadan ve kendi gerçek kirpiklerinizin doğallığını bozmadan, uzamasına ve gürleşmesine yardımcı olmanın bir yolu var : ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu!
Peptide Complex :
ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu kirpikler üzerindeki uzama, gürleşme ve kalınlaşmaya yardımcı etkisini içeriğindeki aktif “PEPTIDE COMPLEX” sayesinde gösterir. “PEPTIDE COMPLEX” geliştirilirken, kaş ve kirpiklerin doğal yapısında bulunan peptide molekülleri üzerine çalışmış, yüzlerce peptide karışımının biyolojik aktivitesi ve kirpik uzatma üzerindeki etkisi test edilmiş, en iyi bioaktivite gösteren peptidler araştırılmıştır.“PEPTIDE COMPLEX” bioaktivitesi en yüksek olduğu tespit edilen bu LOP(lipo-oligopeptide)’lerden formule edilen çok özel bir peptide karışımıdır.
Linear oligopeptideler, doğal türevli yağ asidi zincirleriyle bağlanarak bioaktivitesi en üst seviyede olan Lipo-OiligoPeptid ler (LOPs) üretilmiştir.
Lipo-OiligoPeptideler (LOPs) sadece bioaktiviteyi arttırmakla kalmayıp, oligopeptidelerin düfizyon ve absorpsiyon özelliklerini de arttırarak cilt tarafından çok daha hızlı bir şekilde emilmesini ve etki göstermesini sağlarlar.
ÉEOSE Laboratuvarları, Lipo-OiligoPeptideler in (LOPs) bu yüksek bioaktivite özelliklerinin; anti-aging, yara iyileşmesi, akne tedavisi, saç dökülmesini engelleme gibi cilt problemlerini gidermedeki , ayrıca bağışıklık sistemi ve anti-mikrobiyel uygulamalara etkilerini araştırmaktadır.

Kaş kirpik uzatma serumu
ÉEOSE ile kaşlarınız ve kirpikleriniz artık sizi korkutmasın kaş kirpik uzatma serumu size yeter ..
Uzun ve gür kirpiklere sahip olmanın sırrı ÉEOSE Kozmetik sektörünün inanılmaz buluşu olan ÉEOSE sayesinde dolgun , esnek , uzun ve güçlü kirpiklere sahip olmanız artık hiçde zor değil …
ÉEOSE bunu size garanti ediyor. Artık siz de Hollywood yıldızları gibi çekici kirpiklere sahip olacaksınız.
Kirpikleriniz yüzünüzün önemli bir parçasıdır. Bakışlarınızı çerçeveler ve göz makyajınızı tamamlar
Eğer kirpikleriniz doğuştan uzunsa şanslısınız. Tabiat size güzel uzun ve kalın kirpik bahşetmemişse o zaman ÉEOSE sizin için kirpiklerinizi uzatır kalınlaştırır Hacimli yapar ve kirpik ile kaşlarınızı besler Vücutta eksik olan Cinko, Demir, A Vitamini ve E Vitaminin eksik olması nedeniyle kirpikleriniz uzamaz ve seyrek kalır.
KİRPİKLERİNİZ KISA VE SEYREK Mİ ? KAŞLARINIZ SEYREK Mİ VEYADÖKÜLÜYOR MU ?
SELECT LASH'ın ÖZEL BİTKİSEL FORMÜLÜ SAYESİNDE KİRPİKLERİNİZ DAHA ÇABUK UZAR KALINLAŞIR VE SEYREK KAŞLARINIZI GÜRLEŞİR.
BİTKİ ÖZLERİ VE VİTAMİNLER İLE ÜRETİLMİŞTİR KESİNLİKLE TOKSİK MADDE İÇERMEZ
içinde kullanılan maddeler özel olarak seçilmiştir. Kirpik köklerine nufüz eden doğal maddeler içerir. Türkiye'de Select Lash'dan daha etkili kirpik uzatıcı kalınlaştırıcı ve kaş seyreklik giderici ürün yoktur !

KİRPİKLERİN FAYDALARI
Koruma:Kirpikler, kir, toz ve küçük parçacıkların göz kapaklardan kaçarak gözlerin içine girmesine engel olur Kirpikler bir anlamda bir çeşit toz toplayıcısı olarak görev yapıp gözleri korurlar.
Uyarıcı:Kirpikler aynı zamanda bazı göz hastalıklarına karşı uyarıcı görevinde bulunurlar. Bunlardan en sık rastlanılanları belaferit (körlükle sonuçlanabilen göz kapağı iritasyonu) ve styes (kirpik çizgisine yakın bölgedeki göz kapağı inlamasyonu) hastalıklarıdır.
Hassaslık:Pek çok hayvanda bıyıklar, çevresel tehlikelere karşı kendilerini uyarır. İnsanlarda ise bu fonksiyonu kirpikler yerine getirir. Kedilerin bıyıkları gibi çok refleksif bir yapıya sahiplerdir. Kirpikler dokunmaya karşı çok hassastır. Kendilerine yaklaşan beklenmedik çok küçük bir parçacığa bile hemen reaksiyon verir, göz kapaklarına ışık hızında bir mesaj yollar ve gözpaklarının refleks olarak kapanmasını sağlar. Böylece parçacığın içeri girmesini engeller. Diğer bir deyişle, gözlere kırpma emrini veren kirpiklerdir.
Büyüme:Kirpikler insan vücudunda doğuştan itibaren bulunurlar. Koptuklarında yeniden büyür ve 6 ile 8 hafta arasında normal uzunluklarına gelir.
Estetik:Kadınların hemen hepsi kirpikleri fiziksel güzelliğin bir işareti olarak görürler. Kirpikler ne kadar uzun ve ne kadar kıvrık olursa o kadar çekici olduğu düşünülür.
Büyüklük:Yetişkin bir kadında ortalama olarak alt kirpiklerin uzunluğu 7 mm, üst kirpiklerin uzunluğu ise 11 mm dir. Gür ve uzun kirpikler gözlere anlam verdiği düşünüldüğünden, çoğu kadın kirpiklerini daha uzun ve dolgun göstermek için maskara ve takma kirpik kullanmayı tercih etmektedirler.
Diğer Faydaları:Kirpikler, tozların göze girmesini engellemesinin yanı sıra gözleri güneş ışığından ve terden koruma gibi fonksiyonları vardır.
Devamını Oku...


KAŞ Kalınlaştırma,Uzatma YÖNTEMİ

07:34





MALZEMELER

Sarımsak + Zeytinyağı


KULLANIM

Öncelikle bu işlemi mutlaka gece yatmadan önce uygulayacağız ki kaşımızda hem saatlerce kalsın hemde gece uyuyacağımız, evde olacağımız için fazla koku problemide olmamış oluyor. Ve bu yöntemi her akşam sadece yatmadan önce uygulamanız gerekiyor.
- Öncelikle 1 diş sarımsağı ikiye bölüp böldüğümüz yeri parmağımızla sıkarak (suyu çıksın diye) bi yarısını bi kaşımıza, diğer yarısını öbür karşımızı sürüyoruz.
- Daha sonra zeytinyağını kızartmadan kısık ateşte ocakta ısıtıyoruz ve ılık bi şekilde sarımsak sürdümüğüz kaşlarımıza sürüyoruz.
- Ve tabi yağ bir yere bulaşmasın diye kuruduktan sonra öylece yatıyoruz, hiç su deydirmeden.. Sabah kalktığımızda bu suyla, sabunla yıkıyoruz. Merak etmeyin sabah kalktığınızda koku falan kalmıyor. Zaten zeytin yağı sarımsağın biraz kokusunu dindiriyor.



1 haftada ki fark bile sizi şaşırtıcak..
1 haftada bile baya yeni kaşlar cıkıyor ve cıkan kaşlarda kalın oluyor diğer çıkmış tüyleride kalınlaştırıyor tabikide...
 
Devamını Oku...


2014-2015 SAÇ MODELLERI

07:31

2014 SAÇ MODELLERI

Uzun saç modeli her zaman daha etkileyici ve güzel gösterir sizi. Ne renk olursa olsun, kolayca şekillenir, istediğiniz modeli kolaylıkla uygulayabilir ve istediğiniz muhteşem görüntüye kavuşabilirsiniz.

Uzun-Sari-Sac-Modelleri-


Bakımı ve temizliği zor olsa da kadınlar için en değerli varlıkları uzun saçlarıdır. Canlılığını ve güzelliğini korumak içinse yapmadığımız yoktur. Saçlarınızın doğal yapı ve güzelliğini koruması için yapmanız gereken en önemli kural sık sık yıkamanız ve koruyucu serumlar kullanmanızdır.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-02
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-03
En doğal modellerin uyguladığı saç rengi sarı saç modelidir. Görüntüsü ve güzelliği itibarı ile çok abartıya ve ön plana çıkarmaya gerek duymayan ve doğal bir efsunu olan sarı saç rengi hemen hemen 10 kadından 6sının uyguladığı saç rengidir.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-04

Daha feminen ve etkileyici olan uzun sarı saç modelinin bu yılda trend olacağı kesin.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-05
Şekil vermeye bile ihtiyaç duymayacağınız hazineniz uzun sarı saçlarınız ile her zaman kendinden emin ve güçlü hissedeceksiniz.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-06

Tanıdığımız pek çok ünlü de uzun sarı saç renk ve modelini tercih ediyor.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-07

İhtişamı ve doğal güzelliği ile görenleri büyüleyen uzun sarı saç modelleri farklılığını her zaman ortaya koymayı başarıyor.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-08

İstediğiniz tüm modelleri uzun sarı saç modelinize uygulayarak değişikliği ve güzelliği her gün farklı formda yaşayın.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-09

Uzun sarı saçlarınıza perçem ve kahkülle daha farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-10

Ten renginize ve yüzünüze en çok giden sarı saç tonu hangisi ona da siz karar verin. Dalgalı uzun sarı saçlarınız ile muhteşem rüzgarlar estireceğiniz kesin.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-11
Özel davetlerin göz alıcı ve etkileyici kadınlarının hepsi doğallıktan yana. İşte tamda doğallıktan bahsederken akıllardan geçen tek saç rengi sarı saç rengidir. Ayrıca uzun sarı saç modeline her saç modelini uygulayabilirsiniz. Kadınların çoğunun davetlerde tercih ettiği saç modeli ise farklı şekillerdeki topuzlardır.
Devamını Oku...