YILBAŞI KURABİYELERİ

11:06

Yılbaşında büyük küçük herkesi sevindirmek isteriz. Tarifini vereceğim kurabiyenin ikram edilen herkesi sevindireceğine hiç şüphem yok. İster benim gibi renklendirin, kalıplarla kesin, ortasını delin ve yılbaşı ağacınızı süsleyin, isterseniz şık bir tepsiye koyup ikram edin. Başka bir alternatifte kutulara koyup, kurdelelerle sarıp, yılbaşı hediyesi olarak sevdiklerinize sunmak.

Malzemeler: (2 tepsi)
250 gr. un (2 su bardağı)
125 gr. pudra şekeri (1 su bardağı)
1 paket vanilya
Yarım paket kabartma tozu
125 gr. tereyağı (Oda sıcaklığında)
1 adet hafifçe çırpılmış yumurta
Kırmızı ve yeşil gıda boyası (arzu edilirse)
Yapılışı:
Un, vanilya ve kabartma tozunu bir kaba eleyin. Oda sıcaklığında tereyağı, yumurta ile karıştırıp yoğurarak yumuşak bir hamur elde edin. Hamuru renklendirmek isterseniz, renklendirmek istediğiniz çeşit kadar eşit parçaya ayırın. Ve azar azar gıda boyasını ekleyip hamurlarınızı renklendirin. Hamurları ayrı ayrı streçleyip buzdolabına koyun ve en az yarım saat buzdolabında dinlendirin. 



Un serpilmiş tezgahta hamurunuzu açın ve yılbaşı formlarındaki kalıplarla kesin. Kurabiyeleri asmak istiyorsanız üst kısımlarından delik açın. (Bir çöp şiş ya da fırçanın arka tarafını kullanabilirsiniz)
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine kurabiyelerinizi dizin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-12 dakika pişirin.
Kurabiyeler soğuduktan sonra kurdele ya da iplerle bağlayın.
Not: Kurabiyelerinize arzuya göre toz zencefil, tarçın, limon ve portakal rendesi ilave edip farklı lezzetler yaratabilirsiniz.
Devamını Oku...


Yeni Yıla Girmek İçin En İyi Yerler

11:04

Gecenin bir yarısında çocuklar uyur, hani çocukla gezecektik diyorsanız, benim asıl demek istediğim yılbaşında bu saydığım şehirlerden, meydanlardan uzak durmanız. Hadi orada bulunmayı seçtiniz, o zaman da o bölgelerdeki otellerde kalmayınız, çocuklar havai fişek sesinden korkup uyanmasın. Henüz çoluk çocuğu olmayan takipçilerim de vakit varken gitsinler, doya doya eğlensinler.

Ailelerin yılbaşında uzak durması (!) gereken yerleri sayıyorum:

Hogmanay, Edinburgh
80 bin kişi aynı anda bir meydanda ve hep bir ağızdan aynı şarkıyı söylüyor. Dünyanın en büyük korosu olarak tarihe geçiyor. Ardından parti ve havai fişek gösterileri başlıyormuş.

Sydney Harbour Bridge
Dünya'nın en muhteşem havai fişek şovunu, ceket, bere, eldiven olmadan izlemenin keyfi bir başka olur. Dileyen bot kiralayıp köprü altında şampanya patlatarak yeni yıla girebilirmiş.

Goa, Hindistan
Kumsal partileriyle, palmiye ağaçlarıyla ünlü Goa'da yıldızların altında dans ederek yeni yıla girmeyi kim istemez? Hem de sıcacık bir yılbaşı.

Berlin
Gün boyu pancake (krep) yedikten sonra parti yapmak isteyenler Berlin'e. Yılın son günü kreplerin havada uçuştuğu pancake yarışı düzenlenirmiş. Akşamında da Brandenburg Gate'te Berlin'in en büyük partisi yapılır, biralar su olur akarmış.

Toronto
Kanada'nın en büyük halka açık partisi Nathan Phillips Square'de düzenlenirmiş. Canlı müzik, birbirinden ilginç şovlar, havai fişek gösterileri izlemek için en ideal yer ise meydandaki 360 derece manzarasıyla CNTower. Tabii aylar öncesinden rezervasyon gerekiyor.

Copacabana Beach, Rio de Janeiro
31 Aralık'ta yaz ortasını yaşayan başka bir yer ve o gece sahilde 2 milyondan fazla insan denizden atılan havai fişekleri izliyor, samba yapıyor. Brezilya'da yeni yıla girerken herkesten beyaz giyinmesi bekleniyor. Uğur getirirmiş.



Koh Pha Nagan, Tayland
Tayland'ın tüm adalarında, sene boyunca partiler olurmuş ve bunların atası (ya da anası) Koh Pha Nagan'daki dünyaca ünlü full-moon partisi. Günbatımında başlayan parti ertesi gün batımına dek sürermiş. Önerilense, geceyarısında partiye katılmak ve gün doğarken Sunset Beach'te yüzmek. Harika bir fikir.

Miami
Dünya'nın en coşkulu partilerinin bulunduğu Miami'de gün içinde ailecek yapılacak aktiviteler öne çıkıyor. Children's Museum'daki Noon Year's Eve şölenine katılmak gibi. Ardından Bayfront Park'ta konserler, geceyarısı ise South Beach'te havai fişek şovunu izlemek tavsiye ediliyor. Aralık ayında 25 derece olan Miami'de çocuklular evinde, çocuksuzlar otellerin rooftop-larında partiye devam edebilir.

Londra yok mu? Var elbette, olmaz mı? Yeniyılı karşılamak için, Alaz doğmadan önce bir kez gittik; ama kalabalıktan, rüzgardan ve Thames Nehri'nin kıvrımlarından London Eye'dan atılan havai fişeklerden çok sis bulutuyla kaplı bir gökyüzü gördük. Tavsiye etmem, tabii sabahtan gidip Southbank'te çadır kurmayacaksanız ya da London Eye veya civardaki otellerde bulunmayacaksanız.

Üniversite yıllarımda, İstanbul'da Taksim Meydanı'nda buluşurduk arkadaşlarımızla yeni yılı karşılamak için. Athena, Sertap Erener veya Duman sahnede olur, biz dans ederdik. Tabii o zamanlar sokaklarda kızlı-erkekli bira elde gezdiğinden bayanlara şimdiki gibi kötü hareketler yapılmazdı. Hey gidi günler hey!

Henüz Türkiye'de yaşarken yıllar önce Kaş'ta yılbaşı geçirmiştik. Akşam yemeği ardından herkes gibi sokaklardaydık biz de. Tabii gündüzünde atraksiyon olsun diye Patara'da denize bile girdik yeni yılda denize girersek tüm sene denizde oluruz diye.

2010'a Havana'da girdik. Hep alıştığımız soğuk bir yılbaşı gecesi yerine sıcacık bir iklimde, sokaklarda canlı müzikle salsa dansı yapmak oldukça eğlenceliydi. İlginizi çektiyse ve detayları okumak isterseniz burada.

2013'e de Kanarya Adaları'nda bir otelde girdik. Havai fişekler gece yarısı bir bir patladığında Alaz yatağında uykuda, biz de otel odasının balkonundaydık diğer birçok aile gibi. Açıkçası yılbaşı tatilinde evdeki kara kışı geride bırakıp uzaklara, ılık iklimi olan yerlere gitmek benim çok hoşuma gitti. Gerçi bu sene İstanbul'dayız mecburen; ama belki seneye çoluk çocuk bir plaj partisinde olabiliriz :)
Devamını Oku...


Yılbaşını Kutlamak İçin Dünyanın En Güzel 7 Şehri

11:01

Bütün bir senenin yorgunluğunu atmak için yılbaşı çoğumuz için iyi bir fırsattır. Yeni yılı kutlamak her ne kadar dini bir öge olarak algılansa da yeni yılın gelişini kutlamak ve noeli kutlamak tamamen iki ayrı kavramdır.

Türkiye’de yeni yıla girerken büyük şehirlerin merkezi bölgeleri hınca hınç dolar. İzmir’de Alsancak, Ankara’da Kızılay, İstanbul’da ise Taksim’de yüzbinler meydanları doldurur. Ülkemizde yılbaşını kutlamak için gayet güzel yılbaşı otelleri, mekanlar ve kafeler olsa da yurtdışında yılbaşı kutlamaları biraz daha coşkulu olmaktadır.

Peki dünyada yılbaşını kutlayabileceğiniz, eşsiz güzellikteki şehirler ve oteller hangileri?

1- New York

New York, birçok Hollywood filminin geçtiği, belki de dünyanın en kozmopolit şehri. Amerika’da yaşayan çoğu kişi New York’u ”New York’a Amerika diyemezsiniz” şeklinde tanımlar.

Kent meydanındaki devasa yılbaşı ağacının etrafı birçok New Yorklu’nun yılbaşındaki buluşma mekanıdır. New York’ta yılbaşını geçirmek bir rüyadır. Alışveriş için birçok alternatifinizin bulunduğunu unutmayın.

Manhattan’da kalabileceğiniz birçok otel mevcuttur.

2- Amsterdam

Amsterdam sanatsal ve kültürel dokusuyla dünyanın hatrı sayılı şehirlerindendir. Van Gogh gibi ünlü ressamların bu kentten çıkması ve şehrin Hollanda’nın başkenti olması, kanalları ve kanalların üzerindeki kayıklarla nam salan şehri farklı bir konuma getirir.

Yılbaşında çılgın partileriyle ve Tiesto, Armin Van Buuren gibi ünlü DJ’lerin performansıyla adından söz ettiren Amsterdam, yeni yıla merhaba diyebileceğiniz şehirlerin başında gelmeli.

3- Prag

Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag, şüphesiz Avrupa’nın en etkileyici başkentlerinden birisi. ”Masal şehri” diye  kendinden bahsedilen Prag, tarihi evleriyle ve dar sokaklarıyla, matruşka bebekleriyle zihinlere kazınmış bir tarihe çanak tutuyor.

Yeni yılı Prag’da geçirecekler Opera ve Bale’nin Avrupa’daki başkentlerinden birinde olmadığını unutmamalı ve hazır Prag’a gitmişken klasik müzik denince akla gelen başlıca şehirlerden biri olan Prag’daki opera ve bale binalarında mutlaka bir resitale kulak vermeliler.

4- Zürich

İsviçre kendi kendine yeten, tüm dünyayla iyi ilişkiler sürmeye çalışan ve bunu başaran, birçok araştırmaya göre Avrupa’da refahın en yüksek olduğu ülke konumunda.

Başkenti Zürich ise dünyanın en büyük finans merkezlerinden biri. Monocle isimli kuruluşun yaptığı ” hayat kalitesi” araştırmasının sonuçlarına göre 25 şehrin bulunduğu listede ilk sırada yer alıyor.

Alplerin eteklerinde, göl manzaralı eşsiz bir şehirde yılbaşını geçirmek en iyi seçimlerden biri olacaktır.

5- Provence (Fransa)

Fransa denince alkla ilk gelen şehirler genelde aşıkların şehri Paris olur. Provence çok bilinmese de yılbaşında kar yağması muhtemel ve tatilinizi beyaz bir örtüde geçirebileceğiniz oldukça küçük, kasaba edasında bir şehirdir. Provence sokaklarında gezerken kendinizi İstanbul’un küçük ve dar sokaklarında geziyor gibi hissedebilirsiniz.

Eğer Fransa’ya gittiğinizde geleneksel bir yılbaşı yemeği yemek isterseniz Bistrot Magador isimli mekan sizin için uygun olacaktır.

6- Viyana

Müthiş dekorasyonlarıyla, yılbaşında unutulmaz bir zaman geçirmenize olanak tanıyacak Avusturya’nın başkenti Viyana’da kendinizi yabancı hissetmeyeceksiniz. Çünkü şehirde 70 binden fazla Türk nüfus yaşıyor, dolayısıyla attığınız adımlarda kulağınıza türkçe kelimeler gelmesi muhtemel.

Bir tarihe tanıklık eden kültürlerin medeniye Viyana yılbaşını geçirmeniz için eşsiz bir kent.

7- Trömsö

İskandinav ülkelerinden herhangi birisinde yılbaşını geçirmeye karar verdiyseniz buz gibi bir soğuğa ve bembeyaz bir güne şimdiden hazırlanın. Norveç’te bulunan Trömsö kentinde kuzey ışıklarının müthiş görüntüsünü yılbaşı otellerinden birindeyken dışarı baktığınızda görebilirsiniz. Yeni yıla girerken bir-iki otel dışında Trömsö’de konaklayabileceğiniz bir otel bulmanız oldukça zor. Fakat Clarion Hotel Bryggen kapılarını yılbaşında da açık tutuyor.
Devamını Oku...


Basit kolay yemekler ve moda: Yılbaşı Gecesi İçin Abiyeler

10:56

ılbaşı için planlarınız var ise bu fotoğraflara bir bakının. Yada hiç strese girmeyin! Neden mi? vitrinlerde ve yerli yabancı bir çok sitede hala ve hala dantel detaylı elbiseler yerini yeni bir akıma bırakmamaya inat ediyor.
Diyeceğim o ki mutlaka dolabınız da bir dantelli elbise vardır. Tavsiyem ona küçük hareketler katıp yine kullanın. Farklılık olsun derseniz düz siyah elbisenizin kollarına yada etek uçlarına veya yakasına dantel geçirin. İşte size vitrinlerden farklı olmayan hoş bir elbise...
Bu gelinliğin danteli ve kalpli penceresi fikir olsun diye ekledim.Yeni yılda bir yuvam olsun diyenler bir dilek tutsunlar bakalım. Belki dilek kapıları açık olur ve kabul olur :)




yılbaşı için abiye
Yeni yıla seçenekler
yılbaşı için abiyeYılbaşı gecesi için ideal. Modelin dantelinden bulursanız hiç düşünmeden alın derim.
Siyah düz bir elbise ve yine dantel
Etek kıvrımları ve sıfır yaka beli incecik göstermiş

yılbaşı için
Vıctorıa's Secret' in pembe halısının üstünde giyilmiş bir model... Akıllı zekalar yapmış...
Benim favorimde bu




kombin
Devamını Oku...


Yeni yılda ağzınızı tatlandıracak, keyfinizi arttıracak şık sofra önerileri

10:54

Bu yılbaşında evimizde güzel bir akşam yemeği hazırlayıp ailemizle ve değerli dostlarımızla bir arada mutlu bir yıla adım atmaya ne dersiniz? Bu tür davetler hep özeldir, özenlidir. Sofranın güzelliğinden ziyade önemli olan o sofraya can veren tatlı dostlarınızla tatlı sohbetlerdir!
Bu tatlı sohbetlere eşlik edecek yılbaşı sofranızın yıldızı tabi ki bir hindi spesiyali…  Kestaneli iç pilavı ile enfes bir lezzetle 2014’e merhaba demek isteyenler tarif için TIK TIK!
StarFish-Balik-Yilbasi-Hindi-Dolmasi
Tabi ki tatlısız bir yılbaşı sofrası düşünülemez!  Tadı baldan tatlı balkabağının üzerine istediğinize göre ceviz, tahin ya da kaymak kullanın.  Konuklarınızın hayır diyemeyeceği bu lezzet için TIK TIK!
kabaktatlisi
“Peki böyle bir gecede ne giymeliyiz derseniz dersiniz işte stil tüyolarınız:
Yeni yıla yeni kıyafetlerle girmek de insanları mutlu eden küçük ama önemli bir detaydır. Özellikle yeni yıla evde girecekseniz kıyafetlerinin şıklığının yanı sıra rahatlığına da önem verin! Bütün gece kendilerini içinde rahat hissedebilecekleri kombinleri tercih edin.
Devamını Oku...


Yılbaşında 5 Günlük Balkan Turu

10:51

Son yıllarda Balkan turları çok revaçta  bir fırsatını bulup Balkan turuna çıkmak isterseniz işte size fırsat Plovdiv’den Ohrid’e, Selanik’ten Üsküp’e birçok şehri keşfetme şansını 5 günlük Balkan turu ile yakalayabilirsiniz.
Yılbaşında 5 Günlük Balkan Turu 359,90 TL
5 Günlük tur programının öne çıkan özellikleri
Sofya Princess Hotel de 1 gece oda kahvaltı konaklama, Ohrid Struga 4* Biser Otel veya Drim Otel de 2 gece konaklama 1 gece ücretsiz akşam yemeği dahil 5 günlük tur ve otobüs ile gidiş dönüş ulaşım, rehberlik hizmetleri
Önemli koşullar: 
Groupon’un geçerli olduğu tur tarihi : 28 Aralık 2013-01 Ocak 2014 Groupon’unuzu satın aldıktan sonra en geç 4 gün içerisinde rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.
Groupon’unuzu kullanırken hizmet aldığınız firmaya güvenlik kodunuzu veya güvenlik kodu çıktınızı ibraz etmeniz gerekmektedir.
Yılbaşında Balkan Turu
Hareket yerleri ve saatleri
Kadıköy evlendirme dairesi otoparkı Saat 22:00
Beşiktaş Yıldız Camii Önü Saat 22.45
Bakırköy Ömür Plaza Önü Saat 23.15
1.Gün 28 Aralık İstanbul – Plovdiv – Sofya
Belirtilen buluşma noktalarından hareket ile Çorlu Edirne Kapıkule güzergahı üzerinden Bulgaristan’a yolculuk.
2.Gün 29 Aralık Plovdiv- Sofya  
Plovdiv’e varış ve panaromik şehir turu, Plovdiv hakkında genel bilgi ve görülecek yerler
Şehrin en hareketli alışveriş ve eğlence merkezi olan Batenberg Caddesi, Cuma Camii ziyareti, Sveta Bogoroditsa Kilisesi, Balaban evi, Nikola Nedkoviç evi, Zlatio Boyaciev evi, Hindilyan evi, Antik Tiyatro ve Eski Plovdiv görülecek yerler arasındadır.
Sofya’ya hareket Sofya’ya varış ve panaromik şehir turu
St. Nedelya kilisesi, Rotonda Kilisesi, Rus Kilise’si, Aya Sofya Kilise’si, Aleksander Nevski Katedrali Başbakanlık, Parlamento, Sofya Üniversitesi, NDK Ulusal Kültür Sarayı panaromik olarak görülecek yerler arasındadir.
3.Gün 30 Aralık Sofya-Üsküp-Ohrid&Struga 
Üsküp’e hareket ve panaromik şehir turu
Tarih boyunca şehrin ticari faaliyetlerinin merkezi olan Başçarşı taş sokakları ve tarihi binalar Vardar Nehri, Kale, 6. yy.’dan kalma Taş Köprü, Davut Paşa Külliyesi, Mustafa Paşa Camii, Sultan Murat Camii, İsa Bey Camii, Çifte Hamam, Sulu Han, Kapan Han, Kurşunlu Han, Saat kulesi, Makedonya Meydanı, Eski ve yeni tren istasyonları, Hükümet binası, Meclis, 17. yy.’dan kalma St Spas Kilisesi, Rahibe Teresa Anıtı görülecek yerler arasındadır.
Öğle yemeği için serbest zaman. Yemek sonrası Tetova ,Gostivarın panaromik olarak görülmesi sonrası Ohrid Strugadaki otelimize varış konaklama ve ücretsiz akşam yemeği.
4.Gün 31 Aralık Ohrid 
Sabah kahvaltısından sonra Ohrid şehir turu
Çarşı, Ayasofya Kilisesi, Antik Tiyatro, İmaret Camii (ama şu anda Plaoşnik Kilisesi) ve Ohrid kalesi görülecek yerler arasındadır. Öğlen yemeği ve inci alışverişi için göl kenarında serbest zaman. Dileyen extra olarak  Ohrid gölü tekne gezisi ve Bitola-Manastır turuna katılabilir.Akşam yılbaşı için özel hazırlanmış gala yemeği ve eğlencesine katılarak 2013 e merhaba diyerek eğlencenin tadına varabilirler.
5.Gün 01 Ocak Ohrid-Selanik-İstanbul 
Sabah otelden hareket ile Selanik’e yolculuk Panaromik Selanik şehir turu sonrasında Kavala, İskeçe, Gümülcine, Dedeağaç yol güzergahı üzerinden İpsala sınır kapısına varış. Pasaport ve Gümrük işlemleri sonrası İstanbul’a yolculuk ve tura katılanların alındıkları noktalara bırakılması
Groupon’a Dahil Olanlar
  • Otobüs ile gidiş dönüş ulaşım,rehberlik hizmetleri.
  • Sofya Princess Hotel de 1 gece oda kahvaltı konaklama
  • Ohrid Struga 4* Biser veya Drim Otel de 2 gece konaklama
  • 1 gece ücretsiz akşam yemeği
Dahil olmayanlar Yurtdışı çıkış fonu 15 TL, Seyahat Sigortası, Tüm Müze ve ören yeri giriş ücretleri, 4*Biser Otel de Yılbaşı eğlencesi ve Gala Yemeği limitsiz şarap dahil kişi başı 30 € (zorunlu kayıt anında ödenir) 4*Drim Otel de Yılbaşı eğlencesi ve Gala Yemeği limitsiz bira&şarap dahil kişi başı 30 € (zorunlu kayıt anında ödenir) Ekstra turlar, Program dışı geziler, şahsi harcamalar, ilk gün yolda alınan kahvaltı Öğlen ve akşam yemekleri Yemekleri ve yemekler esnasında alınacak içecekler Rehberlik ücreti,ara transferler sınır geçiş, konaklama vergileri ve ayakbastı ücretleri : 55 € (zorunlu) Yunanistan Vizesi ve hizmet bedeli : Nakit 110 € Yeşil pasaporta vizesiz Bu tur 5948 nolu HTO Türsab belgesi ile organize edilmektedir. 5 Günlük Balkan Turuna katılım ve tur ile ilgili daha detaylı bilgi için: 0212 225 70 10
Devamını Oku...


Ankarada Yılbaşı Programları

10:49

Ankara’da yılbaşı gecesi Latin konsepti ile eğlenerek yeni yıla girmak isteyenlerin tercih yeri bu sene JW Marriott Ankara oteli olacak.
Program’da Figen Biricik ve orkestrası, perküsyon ve dans gösterileri ve yeni yıla giriş ise Ayhan Sicimoğlu & Latin All Star grubu ile latin ezgileri arasında gerçekleşecek.
Rezervasyon için aramanız gereken telefon numarası : 0312 248 88 88
Fiyatlar 319 TL’den başlkayan fiyatlar yer almakta. Eğer konaklama da yapmak isterseniz yine rezervasyonunuz gerekiyor tek kişilik ya da çift kişilik oda farkı olmadan 275 Tl + KDV’den başlayan fiyatlar ile sizlere sunulmaktadır.
————————————–
2014-SHERATON-ANKARA
SHERATON ANKARA YILBAŞI PROGRAMI
20:00 Fuayede aperatif kokteyl ikramı
21:00 Gala yemeği başlangıcı
21:30 Yorumu ve sahnesiyle SİMGE SAĞIN
23:30 VE YENİ YIL İÇİN GERİ SAYIM… ZİYNET SALİ
00:30 Kıvrak danslarıyla oryantallerimiz Aylin & Sahra
01:00 Yeni yılın ilk saatlerinde yeniden ZİYNET SALİ ile eğlenceli dakikalara devam…
Nostalji yaşatan, üzerinden uzun yıllar geçse de dillerden düşmeyen, eskimeyen şarkılarla FASIL EKİBİ, ile Yılbaşı Gala Gecesi’ne yakışan finali yapıyoruz.
Sheraton Ankara 2014 Yılbaşı Gala Yemeği Menüsü:
Fuaye alanında kokteyl ikramı
Kokteyl masaları üzerinde cips, kuru yemiş, yeşil zeytin & limitsiz yerli içki
Lezzet buketi
Somon pastırma, İsviçre “emmenthal” peyniri, sepet peyniri, Kestaneli yaprak sarma, biber kayığında tahinli patlıcan salatası, Portakal dilimi üzerinde tavuklu “Waldorf” salatası, Domates dilimi üzerinde rus salatası ve hardallı turşu püresi ile doldurulmuş rozbif korneti
Sebzeli “cannelloni”
Parmesan peynirli napoliten sos
Roka salatası
Tulum peyniri, domates, kızarmış çam fıstığı ve zeytinyağ – limon sos ile
Limon Sorbe
Fırında hindi tandır, Gravy sos ile
Kestaneli iç pilav ve sote sebzeler
Serpme mevsim meyveleri
Yeni yıl pastası
İşkembe çorbası
Çay – kahve
Çocuk Menüsü:
Hamburger, Kokteyl Sosis, Patates Kızartması, Pizza
Rus Salatası, Kornişon Turşu, Domates Salatalık Söğüş ve Yeşillikler, Tatlı
Fiyatlar:
Gala Yemeği ve Limitsiz İçecek Dahil 399 TL’den İtibaren
Çocuk Menüsü Fiyatı: 120 TL’dir.
Bilgi ve Rezervasyon İçin:
Yamaç Tur: 0312 417 15 25 – 0312 424 18 24 – 0532 383 01 79
Adres: Atatürk Bulvarı 109-4 Kızılay/ANKARA
————————————–
2014-kavaklıdere
ANKARA HİLTON YILBAŞI PROGRAMI
Yer; Ankara Hilton Kavaklıdere Balo Salonu
HiltonSA Ankara Oteli Kavaklıdere Balo Salonunda KUŞUM AYDIN ile unutulmaz bir Yılbaşı…
9 Aralık tarihine kadar erken rezervasyon fırsatını kaçırmayın!
FEHMİ DALSALDI ile GÜLLÜM SHOW
SERTAÇ BALCI ve ORKESTRASI
POPSTAR EBRU & ORYANTAL AYLİN
GALA YEMEĞİ VE LİMİTSİZ YERLİ ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER DAHİL (20.00-03.00 ARASI)
275 TL’den başlayan fiyatlarla…
Bilgi ve Rezervasyonlarınız İçin:
Tel: 0312 435 70 00
————————————
ASRIN PARK OTEL YILBAŞI PROGRAMI
2014-asrin-park-otel
Bu yılbaşı gecesi Asrın Park Hotel alacarte salonda; 10 kişilik trt sanatçılarından oluşan Türkiye nin en güzel ses sanatçıları dev bir kadro ile sizlerin karşısında olacak;
ayrıca eğlenceli kişiliğiyle popÜler mÜziklerin prensi doğa
trt sanatçısı tÜrkÜlerin efendisi Mehmet Ali Uyanık
yine trt sanatçılarından billur sesiyle pınar yelken;
daha bitmedi ayrıca programda latin dans gösterisi flemenko dans gösterisi fasıl programları dansözler Ve gecenin sonuna doğruda dJ ramazan kaya yılbaşı programımızda yer alacaktır. meyhane tarzında yaşanacak o gecede içkilerimiz limitsiz olacaktır İstanbul dan Özel olarak gelen mutfak şeflerimizden yılbaşı özel menüleride siz seçkin misafirlerimize sunulacaktır. sizlerde Ankara nın en kaliteli en dolu bu yılbaşı proğramında yerlerinizi almak isterseniz
bu gecenin kişibaşı ücreti 6 aralık 2013 tarihine kadar geçerli erken rezervasyonda sadece 139tl dir….
rezervasyon Ve bilgi: 0312 230 8626 – 0312 475 4 475 – gsm: 0532 285 08 85
——————————–
2014-levent-yuksel-ankara
LEVENT YÜKSEL YILBAŞI KONSERİ
Yer;Jolly Joker Ankara, Ankara
Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Levent Yüksel, dillerden düşmeyen şarkılarını 31 Aralık gecesi Jolly Joker Ankara’da söyleyecek. Biletleri biletix ten temin edebilirsiniz.
Fiyatlar;
Sahne Önü – 200.00 TL
Vip – 133.00 TL
Normal – 66.50 TL
—————————-
2014-dedeman
DEDEMAN OTEL YILBAŞI PROGRAMI
19:00-20:00 : Piyano Eşliğinde Hoş Geldiniz Kokteyli
20:00-20:30 : Yemek Müziği
20:30-20:45 : Birol Kandıralı Klarnet Show
20:45-23:00 : O Ses Türkiye Bahtiyar Özdemir ve Orkestrası ile Vur Patlasın Çal Oynasın
23:00-23:20 : Oryantal Dans Show
23:20-23:30 : Birinci Hediye Çekilişi
23:30-00:10 : Aşk Dolu Sımsıcak Şarkıları ile Berksan
00:10-00:30 : Sıcak Şarap Eşliğinde Volkan Gösterisi
00:30-00:40 : İkinci Hediye Çekilişi
00:40-02:30 : Berksan İle Eğlenceye Devam
02:30-02:40 : Son Hediye Çekilişi
02:40-04:00 : DJ Müzikleri
DEDEMAN HOTEL ANKARA 2014 YILBAŞI ÖZEL MENÜSÜ:
Hoş Geldiniz Kokteyli (punch)
Şefin Meze Tabaği
(beyaz peynir,kaşar peyniri,tulum peyniri,zeytinyağlı yaprak sarma,salam,tavuk jambon,kısır,Antep ezme,mastabe,Sadabad meze,domates,salatalık,limon,mevsim yeşillikleri)
Börek Varyasyonu
(sebzeli Çin böreği,özel manyalı börek,peynirli muska böreği,sarımsaklı konkase sos ile)
Kestane ve Sebzeli Piliç
(Geleneksel iç pilav,brokoli,karnabahar ve hardal sos ile)
Frambuazlı Hoş Geldin Yeni Yıl Pastası
Masalara Serpme Kuruyemiş-Meyve
Çorba Servisi
(işkembe-mercimek)
Limitsiz Yerli İçecek ve 24:00′da Sıcak Şarap Servisi
2014 YILBAŞI ÇOCUK PROGRAMI:
“Anneler, biz çocuklarınızı önemsiyoruz. Aklınız onlarda kalmasın!”
Bakıcı, noel baba ve palyaçolar eşliğinde çocukların sevdiği lezzetler ve limitsiz meşrubat ile yarışmalar, oyunlar, danslar, animasyon, çizgi film gösterilerimiz, yüz boyama, sosis balon dağıtımı, kukla gösterisi, gölge oyunu ve sürpriz birçok hediyeler…
Dedeman Ankara İletişim Bilgileri:
Telefon: 0312 416 88 00 – 0312 280 07 70 – 0507 625 20 60
Adres: Akay Caddesi Büklüm Sokak No:1 / Ankara
————————————–
2014-NEVA-PALAS
NEVA PALAS OTEL YILBAŞI PROGRAMI
Program Saati: 20:00 – 03:00
Karşılama ve Neva Salon’a Geçiş
GRUP HERA ile enstrümantal müzik dinletisi
SUAT ERDİL ve Orkestrası
ORYANTAL SHOW
ZEYNEP TÜRKÖZ ve Orkestrası
Yılbaşı Çekilisi ve Sürpriz Hediyeler
ZEYNEP TÜRKÖZ ve Orkestrası
NEVA PALAS 2014 YILBAŞI MENÜSÜ:
Başlangıç Tabağı
Tam Yağlı Ezine Peyniri, Kurutulmuş Domates Çektirmesi İle Cevize Bulanmış Reyhanlı Peynir Topları, Salatalık Gondolunda Haydari, Biber Yatağında İtalyan Usulü Tavuk Salatası, Domates İçerisinde Patlıcan Salata, Nar Ekşili Buğday Salatası, Kızartma Kokteyli, Grissiniye Sarılı Dana Jambon
Ara Sıcak
Sebzeli Lazanya
“Fesleğenli Domates Sos İle”
Ana Yemek
Taze Baharatlar İle Marine Edilmiş Gravy Soslu Kestaneli
Hindi Tandır
“Geleneksel İç Pilav, Karamelize Arpacık Soğan Ve Nar Ekşili Mini Kaşık Salata İle”
Yılbaşı Pastası
Çikolata Şöleni
“Vişneli Dondurma, Mevsim Meyveleri Ve Yılbaşı Kurabiyesi İle”
Mercimek Çorbası Veya Terbiyeli İşkembe Çorbası
Neva Palas Pastanesinden Bul Ekmek Çeşitleri
“Sade, Zeytinli, Kepekli”
Limitsiz Yerli İçecek & Meşrubat Çeşitleri
ÇOÇUKLARIMIZ İÇİN YILBAŞI ÖZEL PROGRAM VE MENÜSÜ:
Çizgi film gösterimi, Animasyon, müzik eşliğinde dans ve oyunlar, yarışmalar ile palyaçomuz hazır…
Izgara Köfte, Patates kızartması, spagetti ve mini mevsim salata
Mini Çikolatalı Yılbaşı Muffin ve Kurabiyeleri
Limitsiz Meşrubat
FİYATLAR
ÇOCUK YILBAŞI PROGRAMI VE MENÜSÜ: 60 TL
NEVA PALAS YILBAŞI GECESİ ÇİFT KİŞİ KONAKLAMA 129 TL
Devamını Oku...