Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

18:31

Siz de sevgililer günü henüz yaklaşmaya başlarken,hediye alma konusunda kendinizi baskı altında hissedenlerden misiniz? Cevabınız evet ise öncelikle telaş yapmakta haklı olduğunuzu söylemekle yazımıza başlıyoruz. Çünkü söz konusu sevgili olunca onu mutlu etmek, her şeyden önemli hale gelmektedir bir süre sonra. Sırf hediye almak görevini yerine getirmek için alınan hediyeler bir süre sonra unutulmaya terk edilmekte, bir köşede bırakılmaktadır. Bu yüzden 2014 sevgililer gününe unutulmaz bir giriş yapmak isteyenler ve uzun süre hafızalarda yer edinmenin peşinde olan düşünceli sevgililer için, partnerlerine alabilecekleri en ilginç ve etkileyici sevgililer günü hediyeleri seçeneklerini araştırdık.

Sevgiliniz Bu Hediyeleri Çok Sevecek

1-)Seni Düşünüyorum Yastık Kılıfı;

Sevgiliye alinabilecek en ilginc hediyeler 300x300 Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Seni düşünüyorum yastık kılıfı ile, 24 saat aklınızdan çıkmayan sevgilinize bunu en tatlı yol ile göstermek istemez miydiniz? Bu özel tasarım yastık ile onun aklını başından almaya hazır olun.

Ürün detayları için tıklayınız.

2-)Kalp Duvar Saati;

Sevgiliye alinabilecek en ilginc hediyeler 1 300x300 Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Sevgililer gününde sevgilinize verebileceğiniz en gönülden hediye bu şipşirin kalp saat olsa gerek. Onu şaşırtarak mutlu etmenin daha samimi bir yolu daha olamazdı. icon smile Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Ürün detayları için tıklayınız.

3-)Kalp Şemsiye;

Sevgiliye alinabilecek en ilginc hediyeler 2 300x300 Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Kıpır kıpır, cıvıl cıvıl bir sevgiliye sahip olacak kadar şanslıysanız, sevgililer gününde tam da ona göre bir hediye alarak yüzünü güldürmeye hazır olun. Bu şemsiye ile görenler bir daha bakacak ve sıra dışı bir hediye almış olmanın gururunu yaşayacaksınız.

Ürün detayları için tıklayınız.

4-)Kişiye Özel Aşk Kartları;

Sevgiliye alinabilecek en ilginc hediyeler 3 300x300 Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Üzerinde fotoğraflarınızın ve özel mesajlarınızın, aranızdaki özel esprilerin yazılı olabileceği bu aşk kartları, sonsuza uzanan bir hediye seçeneği olarak karşınızda duruyor.

Ürün detayları için tıklayınız.

5-)Kendi Erkek Arkadaşını Kendin Ör Seti;

Sevgiliye alinabilecek en ilginc hediyeler 4 300x300 Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Sevgilinizin hamaratlığından faydalanmaya ne dersiniz? Bu hediye ile hem onu dikiş nakşa yöneltecek hem de sizi örmesi için ona bir fırsat vermiş olacaksınız. Hem eğlenecek hem mutlu olacaktır.

Ürün detayları için tıklayınız.

6-)Aşk Ölçer;


Sevgiliye alinabilecek en ilginc hediyeler 5 300x300 Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Aşk ölçer ile sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi herkesten farklı gösterebilirsiniz. Hem dekoratif hem de ilginç olan bu ürün ile sevdiklerinizin ayakları yerden kesilecektir.

Ürün detayları için tıklayınız.

7-)Sevgili Yastığı;


Sevgiliye alinabilecek en ilginc hediyeler 6 300x300 Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Siz de sevgiliniz yanınızda yokken yalnızlık çeken, nereye sarılacağını bilmeyenlerdenseniz, bir tane kendiniz bir tane de ona olacak şekilde kalpli yastık alabilirsiniz. Bu yastıklar bir araya geldiğinizde kalp şekli oluşturarak aşkınızı pekiştirecektir.
Devamını Oku...


Sevgiliye Özel Hediye Fikirleri

18:25

Sevgiliye hediye derken, ilk aklımıza gelenleri sıralayalım. Sevgililer günü hediyesi, Doğum günü hediyesi, yılbaşı hediyesi gibi yıl içerisinde sevgiliyle birçok defa hediyeleşme durumu yaşarız. Daha sonraları için yıl dönümü hediyeleri, bayram hediyelerini de ekleyebiliriz. Sevgiliye hediye almamızı gerektiren bu kadar özel gün ardı ardına gelince her defasında ayrı bir telaşa düşeriz. Böyle olunca sevgili için hediye seçmek neredeyse danışmanlık hizmeti almayı gerektirecek bir duruma getiriyor bizleri. Ama kim ne derse desin hediyenizin içine mutlaka size ait kendinizden de bir şeyler katmalı ve ona özel olduğunu hissettirmelisiniz. Özel anlarınızı anımsatacak bir hediye veya onunla daha çok anıya sahip olmak istediğinizi ifade eden hediyeler seçmelisiniz.

Birbirini sevmek zor iştir. Ya da sevmek kolayda ilişkiyi başarılı bir şekilde sürdürmek zor galiba. Aşk üzerine birçok yazılar, kitaplar, şiirler yazılmış fakat hala aşkın anlamını, formülünü bulan yok bence. Herkes yaşamında mutlaka bir dönem aşık olur, bunun uğruna her şeyden vazgeçer, acı çeker, fedakarlıklar yapar belki de. Sevgililik ilişkisini istikrarlı bir şekilde devam ettirebilmek her baba yiğidin harcı değil. Çünkü her şeyde olduğu gibi sevgililik ilişkisinde de emek harcamadan yol almak imkansızdır. Sevgili olmak kendinize ait olan hayatınızı artık ben merkezli olmaktan çıkıp iki kişilik yaşamaya başlamaktır, biz demeyi öğrenmektir.  İki sevgiliyi birbirine bağlayan en önemli şey mutlu oldukları anlardır. Yani ilişkinin uzun süreli olması için bol bol mutlu anlar biriktirin. Sevme ve sevilme isteği kadın ya da erkek iki taraf içinde yaşanan çok yoğun bir duygudur. Mutluluğu yaşamak ve yaşatmak tabi ki de bu iki kişinin elindedir. Erkek veya bayan sevgili her zaman yanında mükemmel bir sevgili ister. Sevgiliyi çiçek gibi düşünecek olursak o çiçekle ilgilenmek ve ihmal etmemek gerekir.

Sevgiliyi ilişkiniz süresince mutlu edecek anlardan biri özel ya da sıradan bir günde sevgililer arasında hediyeleşmektir. Sevgi ve aşk konusunda sözün bittiği yerde hediyeleriniz konuşacak, ona olan duygularınızı sizin yerinize hediyeniz anlatacak. Sevgiliniz sizi o hediye ile her zaman hatırlayacak ve size olan sevgisi her seferinde katlanarak çoğalacaktır. Bazen maddi anlamı olmayan, manevi anlamı değerli hediyeler o anı daha unutulmaz yapar, sevgi bağınızı güçlendirir.Her zaman ucuz hediye fikirleri vardır.Peki, bu durumda nasıl bir sürpriz yapabilirsiniz sevdiğinize. Bayan sevgilinize şık bir hediye kutusunun içine en sevdiklerini, çikolata, şeker böyle küçük, ama onu çok mutlu edecek şeyler, içine birde 20-25 tane minik not kağıtları yerleştirin. Sevgilinize aşkınızı anlatan sözcükler yazın her birine. Çok hoş ve enteresan bir sürpriz olur sevgiliniz için.Ciddi bir niyetle alınan tek taş yüzük zaten bir anlam barındırır kadın sevgili için. Yani bu, erkek sevgili tarafından yapılan sürpriz evlenme teklifi manasına gelir. Herhalde bunun üzerine daha açık ve anlamlı bir hediye yoktur diye düşünüyorum. Her durumda etkileyici ve romantik hediyeler arasındadır takılar her zaman.

Kalbinizin gerçek sahibi bayan ya da erkek sevgiliye ne hediye alınır? Yazımın sonunda sizlere tavsiyede bulunacağım hediye fikirleri arasından sevgiliye hediye, aşk dolu, anlamlı, romantik, özel, farklı hediye alternatiflerinden birini seçerek onu mutlu etmenin keyfini yaşayın.


Erkek Ve Bayan Sevgiliye Hediye Fikirleri


                 Sevgililer Günü Hediyesi - Taşlı USB Bellek


Bayan Sevgiliye Hediye - Çifte kumrular İki Harfli Kolye

Bayan sevgiliye hediye, bayan kolye

        Sevgililer Günü Hediyesi - Melek Sevgilime Hediye Kulesi

Sevgililer günü hediyesi, sevgiliye hediye

       Sevgiliye Ev Hediyesi - Ahşap Dekoratif Fotoğraf Çerçevesi

Yeni ev hediyeleri,sevgiliye ev hediyesi

        Sevgiliye Hediye - Kişiye Özel Yılın Biricik Aşkı Sertifikası

Sevgilime hediye, sevgiliye sürpriz

             Sevgiliye Romantik Hediye - Pırlanta Aşk İzi Yüzük

sürpriz hediye, sevgiliye romantik hediye, sürpriz evlenme teklifi

            Sevgiliye Hediyeler - Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna

ev hediyesi, sevgilime hediye, kişiye özel hediye

                    Bayan Sevgiliye Hediyeler - Kalp Şemsiye

Bayana hediye,Sevgiliye hediye

                 Kişiye Özel Hediye - Kişiye Özel Bambu Ayna

Sevgiliye kişiye özel hediyeler, anneler günü hediyesi

          Sevgiliye Hediye - Seni Düşünüyorum Cam Duvar Saati

Dekoratif hediye, sevgiliye hediye

                  Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve

Sevgiliye özel hediye, anlamlı hediyeler

           Sevgiliye Sürpriz Hediye - Kırmızı Kalp Mesaj Kağıtları

Sevgiliye sürpriz

            Kişiye Özel Hediye - Kişiye Özel Kalpli Oscar Ödülü

Oscar Ödülü, İlginç Hediye

                        Bayan Hediye - 3D Minyatür Saatler

Bayan Kol Saati, Bayan Hediye, Kız arkadaşa hediye

                     Yeni Ev Hediyesi - 40 'lı Fotoğraf Askısı


                            İlginç Hediye - Bonsai Ekim Kiti


           Sevgiliye Hediye - Pırlantalı Kalpli Sonsuzluk Bileklik

14 Şubat Sevgililer günü hediyesi

           Sevgiliye Sürpriz Hediye - Sevgili Falcı Kahve Fincanı

sürpriz hediyeler, kız arkadaşa hediye

          Romantik Hediye - Romantik Projeksiyonlu Gece Lambası

Romantik Hediye
Devamını Oku...


Bir Yastıkta Mutlu Edecek Sevgililer Günü Hediyeleri

18:23

Yılbaşını atlattık ve önümüzde çok ama çok önemli bir gün daha var: Sevgililer günü! Sevgilinizin bu güne şimdiden hazırlandığını düşünürsek, sizin de bir taraftan hazırlanmanız gerektiğine inanıyoruz. Bu inançla da sevgilinizi en çok mutlu edeceğine inandığımız sevgililer günü hediyesi seçeneklerini beğeninize sunuyoruz. Kişiye özel yastıklarla aşkınıza, onu ne kadar çok sevdiğinizi kanıtlamaya hazır olun.

Kişiye Özel En Güzel Yastıklar 


1-)  Sevgiliye Özel Kalpler Saten Yastık

Sevgilinize, üzerinde fotoğrafınız ve isminiz bulunan, kullanmaya kıyamayacağınız çok şık bir yastık almaya ne dersiniz? 
Ürün detayları için tıklayınız. 
2-) Çiftlere Özel Romantik Yastıklar


Bir yastıkta kocayın diye, sevgilinize sevgililer gününde çok şık yastıklar almaya ne dersiniz? 
Ürün detayları için tıklayınız. 

3-) Sevgiliye Özel Mutlu Çiftler Saten Yastık


Siz de mutlu bir çiftseniz eğer, "Sevgiliye özel mutlu çiftler saten yastık" tam size göre!
Ürün detayları için tıklayınız. 
4-) Aşkım Uyudun Mu? 2’li Yastık Seti


Sevgililer günü hayaliniz güzel bir uyku çekmekse eğer, "Aşkım uyudun mu? 2'li yastık seti" tam size göre. 
Ürün detayları için tıklayınız. 
5-)  Kişiye Özel Dantelli Yastık


Sevgiliniz dantelden hoşlanıyorsa eğer, "Kişiye özel dantelli yastık" tam sizin isteyeceğiniz sevgililer günü hediyesi. 
Ürün detayları için tıklayınız. 

6-) Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Balonlu Yastık


Kişiye özel fotoğraflı kalp balonlu yastık ile sevgilinizi sevgililer gününde çok mutlu edeceksiniz. 
Ürün detayları için tıklayınız. 

7-) Sevgiliye Özel Sonsuzluk Yemini Saten Yastık


Sevgilinize olan sonsuz aşkınızı ona alacağınız "Sevgiliye özel sonsuzluk yemini saten yastık" ile göstermeye hazır mısınız? 
Ürün detayları için tıklayınız. 
8-) Seni Düşünüyorum Yastık Kılıfı


Sevgilinizi uyurken bile düşündüğünüzü kanıtlayacak en güzel hediye: Seni düşünüyorum yastık kılıfı. 
Devamını Oku...


Sevgiliye Romantik Hediyeler

18:20

Bir kere, sevgilinizin çekim gücüne girdiniz! Geriye dönüş ve kurtuluş yok artık! Gerçi bundan kurtulmak isteyen kim öyle değil mi? Bir gördünüz ve o günden sonra aklınızda sadece O var! Sevgilinizin hayatınıza girmesi ile her şey, daha bir güzelleşmeye başladı! Çünkü O var diye, sabahları çok daha mutlu yatağınızdan uyanıyorsunuz! Cep telefonunuzu hiç bu kadar sevmemiştiniz. Çünkü, sevgilinizden gelen sıcacık bir aşk mesajı, gününüzü daha iyi geçirmenizi sağlıyor. Sevgiliniz ile buluşacaksınız diye, artık tüm tatil günlerini ve hafta sonlarını da iple çekmeye başladınız. Sevgiliniz bir nevi sizin kurtuluşunuz, O, yağmurda ıslanırken sığındığınız bir dağ kulübesi! Sizi bu kadar mutlu eden ve yaşamınıza anlam katan sevgilinize, her hediyeyi de yakıştıramaz oldunuz. Çünkü sevgiliniz için satın alacağını hediye, hayatınızdaki diğer sevdiğiniz insanlar için beğendiğiniz hediyelerden çok daha farklı ve özel olmalı! En başta romantik hediyeler olmalı! Sevgiliniz bu hediyeyi her gördüğünde ya da her dokunduğunda, sevginizin büyüklüğünü çok daha iyi kavramalı! İşte tam da bu noktada sizin yanınızdayız. Sevgilinize özel günlerde duygularınızı en iyi şekilde ifade edecek, çok güzel romantik hediyeler seçtik! Çünkü, gerçekten romantizmi yansıtacak özel hediyeler bulmak her zaman için kolay olmuyor. Amacımız, size birbirinden güzel, anlamlı ve romantik hediye fikirleri vererek, doğum günü, sevgililer günü, yıl dönümü, yılbaşı gibi özel günlerde, sizlere hediye rehberliği yapmak! 

Sevgilinizi diğer insanlardan ayrı ve özel kılan yönü nedir sizce? Cevabınızı şimdiden tahmin edebiliyorum aslında: "Çünkü O'na Aşığım ve Seviyorum. Bu yüzden sevgilim herkesten özel ve farklıdır." Muhtemelen özetle söyleyeceğiniz en önemli söz bu olacaktır! Aslında aşk dediğimiz duygu, iç dünyanızda saklı olan ve sadece sizin bilebileceğiniz bir his? Peki bu özel duyguyu sevgiliniz nasıl bilecek? Sevgilinize duyduğunuz o kocaman sevgiyi O'na nasıl daha iyi hissettirebilirsiniz? İşte tam da bu noktada adına romantizm dediğimiz sevgi davranışları devreye giriyor! Sevgimizi nasıl ifade ederiz? Bazen bir gülümseme ile, bazen yanağa kondurulan sıcacık bir buse ile, bazen kocaman bir sarılma ile ve bazen de anlamlı bir bakış ile gösteririz. Çünkü kalbimizdeki sevgiyi, davranışlarımıza yansıtmadığımız takdirde egoist olmaktan öteye geçemeyiz. Sevgiyi ifade etmenin bir diğer etkileyici yolu ise, sevgiliye hediye almaktır. Ama hediye derken, öyle sıradan hediyeleri kast etmiyoruz. İçerisinde buram buram romantizm olan ve sevgilinizi özel hissettirecek hediyeler!

Bayan Sevgiliye Romantik Hediyeler

Pırlanta Sonsuzluk Yüzük

sevgiliye romantik hediyeler
Sonsuz aşk, Pırlanta Sonsuzluk Yüzük üzerinde hayat buldu! Son derece zarif ve kusursuz tasarımı bu harika yüzük, kız arkadaşınıza verilebilecek romantik hediyelerden biri! Sonsuzluk işareti her ne kadar matematik ile birlikte anılan bir simge olsa da, sevgililer arasında bu sembolün çok başka ve özel bir yeri vardır! Biricik aşkınıza büyük sevgilinizi sunmak için özel bir hediye arıyorsanız, Üzerindeki 0,01 karat Pırlantası ile Sonsuzluk Yüzük iyi bir hediye tercihi olabilir.

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye
İnci Tanelerinin denizlerden ne zahmetlerle çıkartıldığını ve gerçek bir inci tanesinin oluşumunun ne kadar uzun yıllar sürdüğünü biliyorsanız, bu kolyenin neden çok anlamlı ve değerli olduğunu biliyorsunuz demektir. Gördüğünüz ürün aslında gümüş bir kolye! Bu kolyenin ucunda ise gerçek inci tanesi bulunuyor! Bu hediyenin sevgilinize verdiği mesaj ise çok daha anlamlı! Sevgilinizin yeryüzünde bir eşinin, bir benzerinin olmadığı ve sevgilinizin kalbinizin tek sahibi olduğu! İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, bayan sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak verebileceğiniz anlamlı ve özel hediyelerden biri!

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi
Romantik bir hediyenin ne olduğu kadar, ne şekilde göründüğü de sizin için önemli ise, Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi, romantik bir hediyeden beklentinizi fazlası ile karşılayacak bir ürün! Bir kere hazırlanışı itibari ile bu hediye kulesi çok şık bir armağan! Kırmızı tüller ile sarılıp sarmalanmış ve üzeri kırmızı kurdele ile bağlanmış bir ürün! Peki bu kadar göze ve estetiğe dikkat edilerek hazırlanmış olan Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi içerisinde neler var? 4 Kırmızı kalp kutudan oluşan ve tüm kutular yan yana geldiğinde "Seni Her Şeyden Çok Seviyorum" gibi romantik bir mesajı bulunan hediye kulesi içerisinde; renkli ve enfes lezzetlerde drajeler, 8 adet kalp şeklinde çikolata, 20 Adet "Seni Seviyorum" yazılı çikolata ve kırmızı kalp kağıtlarda, 100 adat farklı dillerde "Seni Seviyorum" yazısı. Sevgiliye romantik hediye başka ne gibi özellikler bulundurabilir? Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi bana göre bayan sevgiliye alınabilecek çok romantik bir hediye! 

Kişiye Özel 1 Numara Ödülü

Kişiye Özel 1 Numara Ödülü
Bugüne kadar hayatınızda acı, tatlı, iyi ve kötü bir çok anınız oldu. Tüm bunlar, hayatın içerisinde olan ve herkesin yaşayabileceği türden şeyler de olabilir. Biraz daha fazlası da! Ama tüm bu zor anlarınızda sizi desteği ile asla yalnız bırakmayan bir sevgiliniz vardı. Yoğun bir yıl geçirdikten ve yaşamınızdaki olumsuz şeyleri geride bıraktıktan sonra, şimdi sevgilinizi ödüllendirmenizin zamanı geldi! Kişiye Özel 1 Numara Ödülü ile, kalbinizin bir tanesine çok anlamlı bir hediye sürprizi yapabilirsiniz. Doğum günü veya sevgililer günü gibi özel günler için düşünülebilecek Kişiye Özel 1 Numara Ödülü, hem erkekten-bayana, hem de bayandan-erkeğe verilebilecek son derece anlamlı bir armağan!

Kişiye Özel Ahşap Fotoğraf Çerçevesi

Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve
Sitemiz içerisinde diğer konulara da göz gezdiren dikkatli bir okuyucumuz, Kişiye Özel Ahşap Fotoğraf Çerçevenin, diğer başlıklar içinde de hediye fikirleri olarak geçtiğini mutlaka fark etmiştir. Çünkü, bana göre hediyelerin en güzeli anılardır! Anıları da ölümsüz kılan şey ise fotoğraflar! Güzel bir fotoğraf karesi hediyelerin en güzeli olsa gerek! Örneğin sevgilinize yaklaşan doğum günü için, içerisinde kendinizin olduğu ve mutluluğunuzu en iyi yansıtan fotoğraf karesini Kişiye Özel Ahşap Fotoğraf Çerçeve içerisine yerleştirip armağan edebilirsiniz. Bu çerçevenin her köşesi size ayrılmış durumda! Her iki köşesinde de isimlerinizin yer aldığı çerçeve üzerinde aynı zamanda romantik kalp sembolleri de bulunuyor! Romantik bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, bundan daha iyisi olamaz!

Sevgiliye Romantik Hediye Fikirleri

Romantik hediyeler
Denize sınırı olan bir şehirde yaşıyorsanız sevgiliniz ile geçireceğiniz en romantik anların denizi izlerken yaşandığını mutlaka bilirsiniz! Gerçi bunu bilmek için illa denize komşu bir şehirde olmak da gerekmiyor! Sevgililer günü 14 Şubat'ta. Bu tarih biraz havaların soğuk olduğu bir tarih! Ancak üzülmeyin. Çünkü o soğukta bile sevgilinizin elini bırakmak zorunda kalmayacaksınız! Sevgili Eldiveni ile elleriniz asla ayrılmayacak!

Bayan Eşe Romantik Hediye Önerileri

Sevgili Yastığı
Bir üstte yer alan son derece romantik sevgili eldiveni, ellerinizi soğuk kış günlerinde asla ayırmayacak harika bir ürün idi! Şimdi ise Sevgili Yastığı ile uyurken bile aynı yastığa baş koyacaksınız! Kalp şeklinde tasarlanmış olan Sevgili Yastığı ile uyumakta çok romantik, uyanmak da!

İlişkinize Heyecan Katacak Romantik Görevler

Romantik Kalp
Aslında çok duygusal ve çok romantik birisiniz ama, bunu sevgilinize ifade etmekte biraz sorunlar yaşadığınızı mı düşünüyorsunuz? İlişkinize renk ve heyecan katacak aşk oyunları oynamak ister misiniz? Romantik Kalp, içerisinde 100 farklı görev içeren bir kalp kutusu! Özel cımbızı ile kalp kutusu içerisinden çektiğiniz bir görevi yapmak zorundasınız! Bu gözünüzü korkutmamalı. Yapılmayacak görevler değil tabi ki. Romantik Kalp kutu içerisinde sizi ne gibi görevler bekliyor bunun detaylarını öğrenmek için lütfen ürüne tıklayınız! 

 

Devamını Oku...