Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

18:31

Siz de sevgililer günü henüz yaklaşmaya başlarken,hediye alma konusunda kendinizi baskı altında hissedenlerden misiniz? Cevabınız evet ise öncelikle telaş yapmakta haklı olduğunuzu söylemekle yazımıza başlıyoruz. Çünkü söz konusu sevgili olunca onu mutlu etmek, her şeyden önemli hale gelmektedir bir süre sonra. Sırf hediye almak görevini yerine getirmek için alınan hediyeler bir süre sonra unutulmaya terk edilmekte, bir köşede bırakılmaktadır. Bu yüzden 2014 sevgililer gününe unutulmaz bir giriş yapmak isteyenler ve uzun süre hafızalarda yer edinmenin peşinde olan düşünceli sevgililer için, partnerlerine alabilecekleri en ilginç ve etkileyici sevgililer günü hediyeleri seçeneklerini araştırdık.

Sevgiliniz Bu Hediyeleri Çok Sevecek

1-)Seni Düşünüyorum Yastık Kılıfı;

Sevgiliye alinabilecek en ilginc hediyeler 300x300 Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Seni düşünüyorum yastık kılıfı ile, 24 saat aklınızdan çıkmayan sevgilinize bunu en tatlı yol ile göstermek istemez miydiniz? Bu özel tasarım yastık ile onun aklını başından almaya hazır olun.

Ürün detayları için tıklayınız.

2-)Kalp Duvar Saati;

Sevgiliye alinabilecek en ilginc hediyeler 1 300x300 Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Sevgililer gününde sevgilinize verebileceğiniz en gönülden hediye bu şipşirin kalp saat olsa gerek. Onu şaşırtarak mutlu etmenin daha samimi bir yolu daha olamazdı. icon smile Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Ürün detayları için tıklayınız.

3-)Kalp Şemsiye;

Sevgiliye alinabilecek en ilginc hediyeler 2 300x300 Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Kıpır kıpır, cıvıl cıvıl bir sevgiliye sahip olacak kadar şanslıysanız, sevgililer gününde tam da ona göre bir hediye alarak yüzünü güldürmeye hazır olun. Bu şemsiye ile görenler bir daha bakacak ve sıra dışı bir hediye almış olmanın gururunu yaşayacaksınız.

Ürün detayları için tıklayınız.

4-)Kişiye Özel Aşk Kartları;

Sevgiliye alinabilecek en ilginc hediyeler 3 300x300 Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Üzerinde fotoğraflarınızın ve özel mesajlarınızın, aranızdaki özel esprilerin yazılı olabileceği bu aşk kartları, sonsuza uzanan bir hediye seçeneği olarak karşınızda duruyor.

Ürün detayları için tıklayınız.

5-)Kendi Erkek Arkadaşını Kendin Ör Seti;

Sevgiliye alinabilecek en ilginc hediyeler 4 300x300 Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Sevgilinizin hamaratlığından faydalanmaya ne dersiniz? Bu hediye ile hem onu dikiş nakşa yöneltecek hem de sizi örmesi için ona bir fırsat vermiş olacaksınız. Hem eğlenecek hem mutlu olacaktır.

Ürün detayları için tıklayınız.

6-)Aşk Ölçer;


Sevgiliye alinabilecek en ilginc hediyeler 5 300x300 Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Aşk ölçer ile sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi herkesten farklı gösterebilirsiniz. Hem dekoratif hem de ilginç olan bu ürün ile sevdiklerinizin ayakları yerden kesilecektir.

Ürün detayları için tıklayınız.

7-)Sevgili Yastığı;


Sevgiliye alinabilecek en ilginc hediyeler 6 300x300 Sevgiliye Alınabilecek En İlginç Hediyeler

Siz de sevgiliniz yanınızda yokken yalnızlık çeken, nereye sarılacağını bilmeyenlerdenseniz, bir tane kendiniz bir tane de ona olacak şekilde kalpli yastık alabilirsiniz. Bu yastıklar bir araya geldiğinizde kalp şekli oluşturarak aşkınızı pekiştirecektir.