KOYCEGIZ SIGLA ORMAN MUSTAKIL DUPLEX-DUBLEX-DUBLEKS-COUNTRY HOME

22:41

Satılık Müstakil Ev, Satılık Muğla Köyceğiz, Müstakil Ev 168.500 TL m2 3+1 odalı Muğla Köyceğiz, Yangı Köyü, Emlak Ofisinden - 147013 

Muğla Köyceğiz, Yangı Köyü
İlan No: 147013
168.500 TL
05 Mayıs 2014
İlan Tarihi:
Satılık
Emlak Durumu:
Müstakil Ev
Emlak Tipi:
Konut
Emlak Şekli:
125 m2
Metrekare:
3+1
Oda Sayısı:
2
Banyo Sayısı:
Dublex
Bulunduğu Kat:
2
Kat Sayısı:
15
Binanın Yaşı:
Klima
Isınma Tipi:
Kömür-Odun
Yakıt Tipi:
Beton
Yapı Tipi:
Uygun
Krediye Uygun:
Uygun Değil
Takas Uygun:
Batı
Cephe:



Açıklama

Doga icerisinde sessiz bir ortamda yasamayi sevenler ,isteyenler icin kacirilmiyacak bir firsat ....

GUNCELLENMIS BAHAR - NISAN 2014 RESIMLERI ILE ...

Bitisik nizam diye tanimlanan Sigla Orman Manzarali ikiz duplex evin on cephesi satisa sunulmustur . Her iki unitenin girisi ayri mustakil olup on ve arka cephe 500 M2 lik bir parselde 156 M2 lik bir taban olcumune sahiptir .

Satisa sunulan on cephe Duplex 78 M2 lik bir taban olcumu uzerine kurulmustur . Duplex oldugunu dusundugunuzde alt ve ust kat toplami brut 156 M2 olmaktadir . Ev 3 + 1 Konumuna sahiptir .

Bahce 344 M2 olup Yonetim Planinda Bahce kullanim alani on ve arka cephe sakinleri icin yasal olarak ortak kullanim alani olarak gosterilmistir .

Evin konumu seceneginden uydu resim'e gittiginizde evin bahce icindeki konumu , parsel rahatlik ile gorulebilinir ...

Alt Kat , Kapatilan balkon ile kazanilan oturma odasi , acik mutfak ve salondan olusmaktadir .Mutfak Sil Bastan dusuncesi ile Sifirdan modern bir tarzda yenilenmistir .
Tezgah ustu Siyah Granite Mermer ,kaliteli paslanmaz celik eviye , dekoratif mozaik fayans ve MDF Kirmizi - Siyah Dolaplar . . .
Ankastre Vestel Mirror Serisi Ocak & Firin ile Vestel Davlumbaz fiyata dahildir .Mutfak ve Salon zemin laminantir .

Giris katinda tuvalet ve lavabo bulunmaktadir .

Genis Afyon Mermer basamaklar ile ust kata ciktiginizda ikinci katin zeminin ozen ile yapilmis rabita oldugunu goreceksiniz .Ikinci katta 2 oda ve banyo bulunmaktadir . Ufak oda cok amacli kullanim icin su hatti cekilerek camasir + calisma + misafir ve giyinme amacli bir konuma getirilmistir . Geldiginizde daha rahat gorebileceksiniz ..

Ebeveyn yatak Odasi kapatilan balkon ilavesi ile genisletilip ferah bir hale getirilmistir .

Cati arasina cikan merdivenler bulunmakta olup cati arasi su an esya saklama yeri olarak kullanilmaktadir .Istenildiginde yeni ev sahipleri catiyi yukselterek guneslenme veya manzara terasi olarak kullanabilirler , Imar plani bu gibi projelerde terasda 1.5 odaya kadar izin vermektedir .

Binada sicak su icin gunes enerjisi ayrica arteziyen mevcuttur . 18 M derinlikten cikan berrak su istenildiginde hidrofor ile binaya verilmektedir .Su sorunu olmiyan bir yerdir .

Butun pencerelerdeki stor ve jaluzi sistemleri fiyata dahil edilmistir .

Butun pencereler Adopen isi yalitimli sistem ile donatilmis olup kapatilan balkon'lardada ayni sistem uygulanmistir .

Ev mahallinden Koycegiz'e yuruyerek 30 dakida , Bisiklet ile 15 , araba ile 5 dakikada ulasabilirsiniz .

Koycegiz'de 4 mevsim yasayabileceginiz bu sirin evi gormenizi tavsiye ederiz . Sigla Orman Manzarali evimizin bulundugu yer Mugla'nin Buyuk Sehir olmasindan dolayi Koycegiz Belediye sinirlari icine alinarak YANGI Mahallesi olarak tanimlanmistir.

Koycegiz den Dalaman hava limani 29 KM. , Akdeniz / Ekincik 32 Km , Ege Denizi Gokova 30 Km. Uzakliktadir .

52 Km.2 lik bir konumu olan Koycegiz golunun civarindaki etkinlikler saymak ile bitmeyecek kadar coktur .

Evimizi gormeye gelmeden lutfen e-mail veya telefon ile bilgilendirmenizi RICA EDERIZ...

BUTUN RESIMLER GUNCELLENMIS OLUP NISAN 2014 TARIHLIDIR . 3.SAHISLAR & GAYRI MENKUL / EMLAK SIRKETLERI METINDEN ALINTI YAPILAMAZ . . . !

TELEFON VEYA E-MAIL ILE ULASILARAK EVIMIZI YERINDE , DOGAL ORTAMINDA GORMEDEN SON NE OLUR GIBI SORULARI CEVAPLAMAYI DOGRU BULMUYORUZ.

TEKLIFLERI , TAKAS DISINDA MAKUL OLDUGU SURECE EVIMIZI YERINDE GORDUKTEN SONRA DUYMAK ISTEDIGIMIZI BELIRTMEK ISTERIZ ...

ILGINIZE TESEKKUR EDERIZ . . .


Country Home For Casual Living , For Nature lovers , Who wants to live in a quiet environment , An opportunity not to miss . . . !

Duplex house over looking amazing Sigla ( Sweet Gum ) Forest . Lower Floor , Florida style sun room , Spacious lounge /diner with open plan kitchen & guest toilet . Kitchen has been renovated in a modern style from scratch ,Black Granite Marble Countertop , high quality stainless steel sinks, decorative mosaic tiles , Red & Black Cabinets . . .
Built-in hob & oven , Laminate flooring in kitchen and living room . Wide marble steps all the way to the upper floor . Upper Level , 2 rooms and bathroom . Small room is designed for multi-purpose such as laundry - study - guest bed room . Must see. . . !
Master bedroom expanded for a better forest view. All windows are replaced with heat isolated ones , White goods and some furniture are included in the sale. Air conditioning in all rooms. We appreciate your interest . Please call or e-mail us for an appointment or any other questions .

Koycegiz is a place to enjoy the all seasons . Dalaman International Airport 29 Km.Mediterranean / Ekincik 32 Km , Aegean Sea / Gokova 30 Km.
Koycegiz Lake is 52 Km.2
Updated SPRING - APRIL 2014 PICTURES ... This is a Sale By Owner . .

iç Özellik

  • Ankastre Mutfak
  • Balkon
  • Çelik Kapı
  • Hazır Mutfak
  • Isıcam
  • Kapalı Balkon
  • Kiler
  • Parke - Laminant


Dış Özellik

  • Bahçeli
  • Hidrofor

Konum

  • Toplu Ulaşıma Yakın
  • Otobana Yakın
  • Ön Cephe
  • Manzara - Göl
  • Manzara - Doğa
  • Manzara
  • Havaalanına Yakın
  • Caddeye Yakın

Devamını Oku...