Koltuk Örtüsü İle Yenilenen Evler

13:48 No Comments


Koltuklar evimizin salon ve oturma odalarının temel ev eşyaları. Ama zamanla kullanıldıkça renkleri solmakta, üzerine çay, kahve, su vs. dökülmesi ile lekeler oluşmakta, bazı köşelerinde renk solması ya da yırtılmalar olabilmekte.

Tam da böyle anlarda koltuk örtüsü modelleri imdadımıza yetişerek koltuklarımıza yenilenen bir ev görüntüsü kazandırabilmemizi sağlıyor.

Diğer taraftan perde, halı ve koltuklarımızı tam da renk uyumu ile birbirlerine uyacak şekilde takım yapıyoruz. Ama zamanla halı, perde, mobilya vs. değiştikçe bazen bu uyum kayboluyor, iş te böyle anlarda uygun renkte koltuk örtüsü alarak  ile siz de yeniden evinizde renk uyumu ve ahengi yakalayabilirsiniz.

Sonbahar ve ilk baharda farklı renklere geçerek mobilyalarınızı mevsimsel trendlere uydurma kolaylığı da sağlar.

Bazen de yeni aldığımız koltuklarımızın eskimemesi, yıpranmaması yada üzerine bir şey dökülüp lekelenmemesi için koltuk örtüsü ile koruruz. Özellikle evde çocuklu misafirler geldiğindei altın günlerinde ya da evinizde çocuğunuz var ise örtüleri koltularınıza serip kaldırarak kullanabilirsiniz.Otantik geleneksel Buldan işi koltuk örtüsü, resimlerdeki gibi Yaren serisi koltuk örtüsü, likralı kumaş ve ekose koltuk örtüsü modelleri gibi bir çok farklı çeşit ve renklerde internetten satın alabilirsiniz.

Bu seneninin en beğenilen koltuk örtüsü modelleri, fiyat ve seçenekler için Denizli Tekstil Dünyası mağazasının ürünlerine aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
Devamını Oku...