Bebekler için herşey burada

12:39

Onlarca alışveriş sitesinden en ucuz Bebek Maması fiyatlarını anında bulun.Mamalar aynı gün kargo, 9 taksit fırsatları, kaçırılmayacak sürprizleri, özel kampanyaları ve indirimli fiyatları ile fiyat arama motoru, internet alışveriş rehberi. Bisküvili Bebek Maması Tarifi, birbirinden lezzetli Bebek Mamaları ve Çorba Tarifleri ve yemek pişirmenin püf noktaları Bebelac Ürünleri - Bebelac Kimdir - Beslenme - Beyin ve Fiziksek Gelişim Mama Marketi en ucuz bebek maması (aptamil, bebelac, milupa) satan 11 senelik online mağaza.Hipp Bebek Mamaları tamamiyle organik ürünler kullanılarak elde edilmekte olup, bebeğinize hiç çekinmeden yedirebileceğiniz mamaları sizin için hazırlıyor.Bebeğiniz için en güzel bebek arabaları taksitli ve indirimli fiyatlarıyla Bebek & Anne kategorimizde Bebek Arabası, Puset ürünlerini bulabilirsiniz. Diğerbebek ürünleri için Bebek & Anne, Bebek Taşıma, Bebek Arabası, Puset göz.Aldeba, crystal Baby, Baby Max, Chicco, Johnson Baby, Pierre Cardin marka BebekArabası, Pusetleri, İkiz Bebek Arabaları, Baston Puset en uygun fiyatlarla Bebek Arabalarında Süper İndirimli fiyatları yakalıyın! Binlerce Bebek arabası modelleri, indirimli bebek arabaları , kampanyalı bebek arabaları.Bebek oyuncakları, Akülü Arabalar, Bisikletler, Eğitici Oyuncaklar, Oyun Halıları Parkları ve Oyun denince aklınıza gelen her şey.En Hesaplı Anne Bebek Ürünlerini incelemek ve En Eğlenceli Bebek Oyuncaklarını satın almak için tıklayınız.Anne Bebek Oyuncak Ürünleri bu sayfada En Hesaplı Anne Bebek Ürünlerini incelemek ve En Eğlenceli Bebek Oyuncaklarını satın almak için tıklayınız.Anne Bebek Oyuncak Ürünleri bu sayfada


http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/oyuncak/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/anne/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/donence-ve-isiklar/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/oyun-halisi/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/salincak-tr/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/yurutec/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/ana-kucagi-ve-oto-koltugu/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/puset-ve-bebek-arabalari/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/oyun-parklari-ve-park-yataklar/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/mama-sandalyesi/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/bebek-mamalari-tr-4/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/bebek-giyim-urunleri/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/bebek-guvenlik-urunleri/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/bebek-odasi/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/bebek-kozmetik-ve-bakim-urunleri/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/bebek-beslenme-gerecleri/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/bebek-tr-3/bebek-hediyeleri/

Devamını Oku...


vitrinlik market ucuz alışverişin yolu

12:24

http://www.vitrinlikmarket.com/index.php?dispatch=products.search&search_performed=Y&subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&q=&sort_by=es_newest&sort_order=desc

http://www.vitrinlikmarket.com/index.php?dispatch=products.search&search_performed=Y&subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&q=&sort_by=bestsellers&sort_order=desc
http://www.vitrinlikmarket.com/index.php?dispatch=products.search&search_performed=Y&subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&q=&sort_by=es_discount&sort_order=desc
http://www.vitrinlikmarket.com/bilgisayar/
http://www.vitrinlikmarket.com/telefon/
http://www.vitrinlikmarket.com/elektronik-tv-utu-supurge/
http://www.vitrinlikmarket.com/beyaz-esya-mutfak-tr/
http://www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/
http://www.vitrinlikmarket.com/foto-kamera/
http://www.vitrinlikmarket.com/isitma-sogutma-sistemleri/
http://www.vitrinlikmarket.com/ayakkabi-canta-kemer/
http://www.vitrinlikmarket.com/ev-tekstili-dekorasyon-mobilya/
http://www.vitrinlikmarket.com/hediyelik-urunler-tr-17/
http://www.vitrinlikmarket.com/ilginc-urunler-tv-urunleri/
http://www.vitrinlikmarket.com/hobi-oyun-oyun-konsollari/
http://www.vitrinlikmarket.com/kozmetik-bakim-saglik/
http://www.vitrinlikmarket.com/muzik-aletleri/
http://www.vitrinlikmarket.com/pet-shop/
http://www.vitrinlikmarket.com/taki-aksesuar/
http://www.vitrinlikmarket.com/outdoor/
http://www.vitrinlikmarket.com/saat-gozluk/
http://www.vitrinlikmarket.com/yapi-market-hirdavat/
http://www.vitrinlikmarket.com/oto-motosiklet-aksesuar/
http://www.vitrinlikmarket.com/market-urunleri/

İADE ŞARTLARI

İade şartları nelerdir?
Satın aldığınız ürünü, kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içerisinde  bize başvurarak aşağıda belirttiğimiz kurallar dahilinde iade edebilirsiniz. Belirttiğimiz şartlar dahilinde gönderim yapmanız halinde, herhangi bir kargo ücreti ödemeyeceksiniz.
Satın almış olduğunuz ürün; kampanyalı, hediyeli veya promosyonlu bir ürün ise, iade edeceğiniz ürünle bu ürünü de göndermeniz gerekmektedir.

Satınaldığım ürünü iade etmek istiyorum, neleri iade edebilirim?
-          Orijinal kutusu/ambalajı bozulmamış, tekrar satılabilir özelliğini kaybetmemiş ve muhakkak faturası ile birlikte yapılmalıdır.
-          Kampanyalı, hediyeli ürünler de orijinal kutusu ile birlikte iade edilmelidir.
-          DVD, VCD, CD ve kasetler,  Bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş v.b), Taşınabilir bilgisayarlar, her türlü           Kozmetik ürünler ancak ambalajları açılmamış olması şartıyla iade edilebilir.
-          Hijyen ve sağlık riski bulunduran ürünler (iç giyim, makyaj malzemesi gibi), gıda ürünleri, tek kullanımlık ürünler iade edilemez.
-          İade edilen ürünler için, yapılacak olan geri ödeme ürün bedeli kadar olup, siparişinizi oluştururken ödediğiniz kargo tutarı         tarafınıza geri ödenmemektedir.
-          Fiyatı, teşkilatlanmış piyasa veya borsada belirlenmiş ürünler (altın vb) iade edilemez.
Satınaldığım ürünü iade etmek istiyorum, ne yapmalıyım?
Öncelikle iade etmek istediğiniz ürünü; kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içerisinde faturanız üzerinde bulunan Orta Mah. Öztaş Sokak Logipark F Blok TR 34959 Tuzla İstanbul iade adresimize göndermeniz gerekmektedir.

İade ürünümü hangi kargo firmasıyla göndereceğim?

İade etmek istediğiniz ürünü, Aras Kargo ile tarafımıza göndermeniz yeterlidir.
-          Dilerseniz Aras Kargo’nun web sitesinden http://araskargo.com.tr/web_18712_1/contact_aras_subeler.aspx  size en yakın şube bilgilerine ulaşabilir ve iade ürününüzü teslim edebilirsiniz,
-          Aras Kargo 4442552 çağrı merkezini arayarak, adresine kurye talep edebilirsiniz.
Arızalı Ürün
Sitelerimizde satılan ürünlerin tamamı garantilidir. Anasayfa üzerinde bulunan Arıza Formu linkini kullanarak başvuruda bulunabilirsiniz. İncir Elektronik Ticaret mağazalarından satın aldığınız ürün, kullanım sürecinde, gerek malzeme ve işçilik gerekse montaj hatalarından dolayı arızalanırsa, ürününüz garanti süresi içerisinde ücretsiz olarak yetkili servis istasyonu tarafından tamir edilir. Servis istasyonunun bulunmaması halinde, ürün, tarafımızdan, imalatçı ya da ithalatçı firmaya gönderilir. İncir Elektronik Ticaret A.Ş.  ürün tamiri yapmamakta, sadece gönderilen arızalı ürünleri, yetkili servislere yönlendirmekte ve sonuç beklemektedir. Hızlı sonuç için, öncelikle yetkili servislere başvurmanızı öneririz. 
Ürünün tamirini bizim aracılığımız ile yaptırmak istiyorsanız, ürünü göndermeden önce, aşağıdaki formu doldurmalı ve formunuz, tarafımızdan onaylanmadan ürünü göndermemelisiniz. Ürünle birlikte, Faturayı, Garanti Belgesi'ni ve el yazınızla iade dilekçesini göndermeyi unutmayınız.
Cayma Hakkı 
TÜKETİCİ'nin, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı teslim aldığı veya malın gösterdiği adresteki 3. kişi/kuruluşa teslim edildiği tarihten itibaren ondört (14) gün içerisinde malı reddederek/iade ederek sözleşmeden cayma hakkı vardır. Cayma hakkının kullanılabilmesi için bu süre içinde SATICI'ya bu hakkın kullanıldığının faks veya elektronik posta veya taahhütlü mektup ile bildirimde bulunulması ve ürünün bu madde hükümleri çerçevesinde kullanılmamış ve ürünün kendisinin, ambalajının ve kutusunun zarar görmemiş ve ürüne ait etiket ve ürünün üzerinde bulunan koruma bantlarının çıkarılmamış olması şarttır. Bu hakkın kullanılması halinde, 3. kişiye veya ALICI'ya teslim edilen ürünün SATICI'ya gönderildiğine dair kargo teslim tutanağı örneği ile satış faturası aslının iadesi zorunludur. Bu belgelerin ulaşmasını takip eden 14 (ondört) gün içinde ürün bedelinin ALICI'nın banka hesabına veya kredi kartı hesabına iade edilmesi için SATICI ilgili banka nezdinde derhal girişimde bulunur.
Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler 

a) Banka, sigorta ile ilgili,

b) Otomatik satış makineleri vasıtasıyla akdedilen,

c) Halka açık jetonlu telefonlar vasıtasıyla akdedilen,

d) Açık arttırma yolu ile akdedilen,
e) Gıda, içecek ve günlük tüketim için tüketicinin evine veya işyerine düzenli olarak sağlanan malların tedariki ile ilgili,

f) Sağlayıcının üstlendiği, barınma, ulaşım, yemek tedariki, sportif ve kültürel faaliyetler ve eğlence hizmetlerini özel bir günde veya sürede tedarik etmesine ilişkin hükümler içeren, sözleşmelere uygulanmaz.
Devamını Oku...


Yeni Alış Veriş Sitesi Açıldı vitrinlikmarket.com

12:10

www.vitrinlikmarket.com olarak hayatın ve dolayısıyla alışverişlerin hızla internete kaydığı bugünlerde, elinde hiç bir imkanı yada ürünü olmayan girişimcilere hayal gibi bir alt yapıyı hazır sunuyor ve isteyen herkesin internete dayalı yeni ekonomiden pay almasını hedefliyoruz. “Birlikte Daha Güçlüyüz” diyerek yola çıktığımız benzersiz iş modelimiz ile binlerce girişimcinin gücünü ortak platformda bir araya getiriyor, böylece birlikte alıyor, birlikte satıyor ve birlikte kazanıyoruz.

www.vitrinlikmarket.com/telefon/
www.vitrinlikmarket.com/bilgisayar/
www.vitrinlikmarket.com/pc-starcraft.html
www.vitrinlikmarket.com/slazenger-sl98307.html
www.vitrinlikmarket.com/slazenger-sl916y5.html
www.vitrinlikmarket.com/slazenger-sl90001.html
www.vitrinlikmarket.com/slazenger-sl101101.html
www.vitrinlikmarket.com/viyola-yayi-vab44.html
www.vitrinlikmarket.com/market-urunleri/
www.vitrinlikmarket.com/mikrotik-rb750gl-routerboard.html
www.vitrinlikmarket.com/bilgisayar/yazilim/
www.vitrinlikmarket.com/foto-kamera/
www.vitrinlikmarket.com/dessenti-keson-ks001-mese.html
www.vitrinlikmarket.com/osse-os1483-02-tr.html
www.vitrinlikmarket.com/emaxi-vosvos-saatli-tablo.html
www.vitrinlikmarket.com/automix-dont-panic-vantuzlu.html
www.vitrinlikmarket.com/yapi-market-hirdavat/
www.vitrinlikmarket.com/kozmetik-bakim-saglik/
www.vitrinlikmarket.com/anne-bebek-oyuncak/
www.vitrinlikmarket.com/tefal-dondurmacim-dondurma-yapma-makinesi.html
www.vitrinlikmarket.com/loreal-super-liner-blackbuster-eyeliner.html
www.vitrinlikmarket.com/h2o-mop-buharli-temizleyici-tr.html
www.vitrinlikmarket.com/skoda-favorit-araba-brandasi-hediyeli.html
www.vitrinlikmarket.com/belis-sunta-sifonyer-yonca-figurlu.html
www.vitrinlikmarket.com/sesli-yumurta-sound-egg-se4.html
www.vitrinlikmarket.com/pf-concept-10015200-hamak-tr.html
www.vitrinlikmarket.com/parallels-desktop-9-for-mac-ogrenci.html
www.vitrinlikmarket.com/winx-club-523-kulaklik-fusya-pembe.html
www.vitrinlikmarket.com/festina-f6821-5-erkek-kol-saati.html
www.vitrinlikmarket.com/samsung-hm1500-orijinal-bluetooth-kulaklik-tr.html
www.vitrinlikmarket.com/tefal-fv-4633-ultragliss-ecoenergy-utu.html
www.vitrinlikmarket.com/mcm3150-12-120w-mikro-muzik-seti.html
www.vitrinlikmarket.com/psp-star-wars-battlefront-elite-squadron.html
www.vitrinlikmarket.com/ugur-gursoy-firat-ve-bahattin-urunleri.html
www.vitrinlikmarket.com/hediyelik-urunler-tr-17/
www.vitrinlikmarket.com/pet-shop/akvaryum-tr/
www.vitrinlikmarket.com/telefon/cep-telefonu-aksesuar/
www.vitrinlikmarket.com/beyaz-esya-mutfak-tr/
www.vitrinlikmarket.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/islemci-cpu/
www.vitrinlikmarket.com/muzik-aletleri/mandolin-banjo-ukulele/
www.vitrinlikmarket.com/hediyelik-urunler-tr-17/aksesuar/
www.vitrinlikmarket.com/foto-kamera/dijital-fotograf-makinesi/
http://www.vitrinlikmarket.com/yorgancioglu-cb5024-aparatli-cibinlik-8mt-papatya-krem-krem-tr.html
www.vitrinlikmarket.com/kozmetik-bakim-saglik/kisisel-bakim/
www.vitrinlikmarket.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/power-supply/
www.vitrinlikmarket.com/bilgisayar/yazicilar-sarf-malzemeleri/yazici/
www.vitrinlikmarket.com/taki-aksesuar/erkek-tr-19/
www.vitrinlikmarket.com/bilgisayar/yazilim/is-ve-ofis/
Devamını Oku...