Memduh Ün Son durumu hakkında

07:37 No Comments

Bodrum'a bağlı Torba Mahallesi'nde, sinema oyuncusu Fatma Girik ile yaşamını sürdüren Memduh Ün, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanması üzerine ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.
Ünlü yönetmen yoğun bakımda
Hastanede ilk tetkikleri yapılan Memduh Ün, sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine yoğun bakımda tedavi altına alındı.
Bir süredir yoğun bakım ünitesinde tutulan Memduh Ün'ün sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı.
Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Olcay Başak Kutluyurdu, yaptığı yazılı açıklamada, Ün'ün akciğerlerinde sıvı birikmesi, yüksek tansiyon, genel durumunda yaşa bağlı olarak gelişen sorunlar nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edildiğini kaydetti.
BİLİNCİ AÇIK
Ün'ün bugün itibarıyla genel durumunda iyiye gidiş olduğunu ifade eden Kutluyurdu,"Bilinci açık, kendinde ve uyanıktır. Hayati fonksiyonları stabil seyirdedir. Destek tedavilerimiz ve solunum desteğimiz halihazırda devam etmekte olup yakın takip altındadır" dedi.
Memduh Ün'ün doktorundan açıklama geldi 
Yeşilçam'ın usta yönetmenlerinden Memduh Ün, Muğla'da yoğun bakıma alındı. Meduh Ün'ün doktoru, usta yönetmenin genel durumunun iyiye gittiğini ve bilincinin açıldığını ifade etti. 
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Torba Mahallesi'nde, sinema oyuncusu Fatma Girik ile yaşamını sürdüren Ün, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanması üzerine ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede ilk tetkikleri yapılan Memduh Ün, sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine yoğun bakımda tedavi altına alındı. Bir süredir yoğun bakım ünitesinde tutulan Memduh Ün'ün sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı. Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Olcay Başak Kutluyurdu, yaptığı yazılı açıklamada, Ün'ün akciğerlerinde sıvı birikmesi, yüksek tansiyon, genel durumunda yaşa bağlı olarak gelişen sorunlar nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edildiğini kaydetti. Ün'ün bugün itibarıyla genel durumunda iyiye gidiş olduğunu ifade eden Kutluyurdu, "Bilinci açık, kendinde ve uyanıktır. Hayati fonksiyonları stabil seyirdedir. Destek tedavilerimiz ve solunum desteğimiz halihazırda devam etmekte olup yakın takip altındadır" dedi. Öte yandan, Bodrum'da birlikte yaşadığı sinema sanatçısı Fatma Girik'in de Memduh Ün'ü hastanede yalnız bırakmadığı öğrenildi.
Devamını Oku...


Bedel Dizisi Oyuncuları Konusu Atv

07:31 No Comments

Atv ekranlarının yeni dizisi Bedel’in oyuncu kadrosu belli oldu.

Yapımcılığını NTC Medya – Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün kaleme aldığı ve geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımı yayınlanan Atv’nin yeni dizisi Bedel’in bayan başrol oyuncusu, son olarak Boynu Bükükler dizisinde rol alan güzel oyuncu Sedef Avcı oldu.
Başrollerini Sedef Avcı, Necip Memili, Berk Erçer’in paylaştığı “Bedel”in çekimleri Çengelköy’de başladı. Yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ulaş İnaç var, senaristleri ise Özgür Evren Heptürk, Leyla Karaloğlu ve Seval Bozkurt.
bedel-dizisi

Bedel dizisi konusu ne? Bedel dizisi ne zaman yayınlanacak? Bedel dizisi oyuncuları kim? Bedel dizisi fragmanı…
atv’nin yapımcılığını NTC Medya’nın yaptığı ve kadrosunda Necip Memili, Sedef Avcı, Berk Erçer, Gonca Sarıyıldız, Osman Alkaş, Rozet Hubeş gibi isimlerin yer aldığı ‘Bedel’ dizisinin yayın tarihi belli oldu.
Başrollerini Sedef Avcı, Necip Memili, Berk Erçer’in paylaşacağı ‘Bedel’ dizisinin çekimleri Çengelköy’de başladı. Yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ulaş İnaç oturuyor, dizinin senaryosu ise Özgür Evren Heptürk, Leyla Karaloğlu ve Seval Bozkurt imzası taşıyor.
Eşi tarafından kumarda öne sürülen Begüm’ün unutamadığı aşkıyla da karşılaşmasını ve gelişen olayları konu akan dizi 29 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00′de ilk bölümüyle ekranda olacak.
BEDEL DİZİSİ YENİ TANITIM FRAGMANI
BEDEL DİZİSİ 4 .FRAGMANI

Dizinin hikayesi şu şekilde:
Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat’ın hikâyesi… Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali’nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat’ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla,  unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm’ün çarpıcı öyküsü… Birbirlerine “kardeş” olmak yerine “düşman” olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.
‘Bedel’ yakında atv ekranlarında olacak.
Devamını Oku...


Bedel dizisi 1. bölüm ile ATV'de

07:27 No Comments


ATV ekranlarında çok konuşulacak bir dizi başladı. Bedel bu akşam 1. bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Usta oyuncuların yer aldığı Bedel dizisinin konusu da oldukça dikkat çekici. İşte Bedel dizisi ilk bölümü ve detayları...

Bedel dizisi 1. bölüm ile ATV'de
Aynı yetimhanede büyüyen Ali ve Begüm'ün çocukken başlayan arkadaşlıkları, büyüdüklerinde büyük bir aşka dönüşmüştür. Bu süreçte Ali, varlıklı bir işadamı olan Sami Seyhanlı tarafından evlat edinilmiştir. Kendisine güzel bir hayat sağlayan Sami Seyhanlı'yı mahcup etmemek için var gücüyle çalışan Ali, bir yandan da biricik aşkı Begüm'le evlilik planları yapmaktadır.
 
Ancak Ali'nin planları hiç ummadığı bir şekilde altüst olur. Seyhanlı ailesinin veliahtı olan Vedat Seyhanlı, eve geldiği ilk günden beri hiç ama hiç hoşlanmadığı bu yetim çocuğa haddini bildirmeye karar vermiştir. Aynı günde hayatta en çok sevdiği iki insanın kendisine ihanet ettiğini öğrenen Ali, bütün bunlar yetmezmiş gibi Vedat tarafından ölüme terk edilir. Ali'yi yendiğini ve ondan temelli kurtulduğunu düşünen Vedat, büyük bir yanılgı içindedir. Mucizevî bir şekilde hayatta kalan Ali, yıllar sonra başarılı, varlıklı biri olarak İstanbul'a döner. Aklında ise tek bir şey vardır. 
 
 
 
Oyuncu Kadrosu
 
Sedef Avcı-Begüm
Güzel, çekici, zarif bir kadın. Vedat Seyhanlı'nın eşi. Naif, kırılgan, duygusal. Erken büyümüş, hayatın zorluklarıyla genç yaşta tanışmış, hayalleri ve özlemleri içinde kalmış bir genç kadın. Azla yetinmeyi, azla mutlu olmayı biliyor.
 
Berk Erçer-Ali
Uzun boylu, yakışıklı, etkileyici bir adam. Cömert, adil, yardımsever biri. Çocukluğu yuvada geçmiş. Begüm, onun çocukluk aşkı. Sami'nin öz babası olduğunu bilmeden yıllarca onun himayesinde büyümüş. 
 
Necip Memili-Vedat
Seyhanlı ailesinin tek erkek evladı. Begüm'ün kocası. Öfkeli, sabırsız, kıskanç, kompleksli biri. Her şeyi sınırda yaşıyor. Paranın gücünü biliyor, kumar oynamayı seviyor. Kendini en güçlü hissettiği yer kumar masası.
 
Osman Alkaş-Sami
Çevresindeki herkesin saygı duyduğu, korktuğu biri. Canından çok sevdiği büyük oğlunun ölümüyle ömrü boyunca büyük bir acıyı sırtlanmak zorunda kalmış. 
 
Rozet Hubeş-Naciye
Sami Seyhanlı'nın karısı, Vedat'ın annesi... Aileden varlıklı, güçlü, otoriter bir kadın. Acılarını yüreğinde taşıdığı kadar yüzünde de taşıyor. 
 
Gonca Sarıyıldız-Nazan
Sami'nin yeğeni. Dedikoducu, akıllı, aklına koyduğunu yapan biri. Paranın gücünü seven, tehlikeli bir kadın. 
 
Dilara Öztunç-Gönül Seyhanlı
25 yaşında, iç mimar. Seyhanlı ailesinin en küçük ferdi. Modern, güzel, bakımlı, akıllı, hırslı bir genç kız. Ailesine çok düşkün. Ağabeyi Vedat ile aralarında gizli bir çekişme var.
 
Kerem Kupacı-TANER
Seyhanlı ailesinin büyük kızları Semiha'nın kocası. Hırslı, kompleksli, zeki, çıkarcı bir adam. Parayı seviyor, güce tapıyor.
Devamını Oku...


ankara etkinlik pub cafe baraka

07:19 No Comments

Ankara'da bekleneni gerçekleştirdik...
Uzun bir aradan sonra tekrar Ankara gecelerine dönüyor. Yenilenen yüzü, leziz yemekleri ve sıcak eğlence ortamıyla dünya müziklerini ayağınıza getirecek.
Baraka Bar olarak, eğlence ve zengin mutfak menüsü ile herkesin damak tadına uygun lezzetler bulabileceği, aynı zamanda içkisini yudumlarken canlı performans ile eğlenebileceği, kaliteli, nezih bir atmosfer sunuyoruz.
Güler yüzlü ve seçkin personelimizle sizlere kaliteli hizmet vermekten keyif alırken, kendinizi evinizde hissedebileceğiniz Baraka Ankara'da sizleri müşteri olarak değil; aileden biri olarak görmekten mutluluk duyuyoruz.

  • Ankara Baraka Pub & Cafe
  • Bayındır 1 Sokak No:12 / Ankara
  • 0312 433 33 65
  • performance hall,bar,pub,cafe

Deneyimli ustalarımızın özenle hazırladığı öğle ve akşam yemeklerinin tadını çıkartıp, günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. İsterseniz ön ve ya arka bahçemizde arkadaşlarınızla keyifli sohbet edebilir, isterseniz  özel ayrılan platformumuzda dart sporunun da keyfine varabilir, yapılacak olan ödüllü turnuvalara katılabilirsiniz.
Elit müzik gruplarının performans sergilediği diğer 6 günde ise, birbirinden güzel yorum ve müzik kalitesi ile kulaklarınızın pasını sileceğiniz Baraka'da memnuniyetinizi en üst seviyede tutmak hedeflenmektedir.
Eksiklerimiz ve hatalarımızı gidermek, "... olsaydı iyi olurdu" ları gerçekleştirebilmek adına her türlü yapıcı eleştiriye açık olduğumuzu dile getirmekten çekinmiyoruz ve "EVİNİZE HOŞGELDİNİZ" diyoruz.

Bu içeriğe yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Devamını Oku...


Ankara’da Çocuklar Yoga ile Tanışıyor

07:14 No Comments

27 Ocak – 29 Ocak
“Çocuk Yogası Tanıtım Etkinliği”
Çocuk yogası etkinliği ile yarıyıl tatilinde çocuklara, çocuk yogasını tanıtmayı hedeflemekteyiz.
Yaş gruplarına göre ayrılmış 10-15 kişilik gruplara, 30-40 dakikalık program yapılması planlanmaktadır.
Çocuk Yogasıyla az da olsa onları okul ve yaşam stresinin bulunduğu ortamdan uzaklaştırıp hem eğlenmelerini sağlıyoruz, hem de doğru nefesler öğreterek onların rahatlatıp sakinleşmelerine yardımcı oluyoruz. Ayrıca bedenlerinin sağlıklı bir şekilde büyümelerine de fayda sağlıyor Çocuk Yogası.
Çocuk yogasında doğa, insan, hayvan objelerini kullanarak, yoga duruşlarını hikaye anlatıyormuş gibi, hem eğlendirerek, hem de vücutlarını güçlendirerek yapıyoruz. Çocuklar yoga yaparken hem eğlenecek, hem de doğru nefes ve doğru duruş yöntemlerini öğrenecekler.
Oyunlar ve hikayelerle desteklenen programda güzel vakit geçirecekler.
Çocuklar yoga ile
* Doğru nefes almayı,
* Hayal güçlerini kullanmayı,
* Doğru beden duruşlarını,
* Beden esnekliklerini korumayı,
* Kendine güvenmeyi,
* Kendinin ve etrafının farkında
olmayı öğreniyorlar.
Çocuk yogası eğitmenimiz Ebru Hanım.
Etkinlik 2 ders olarak yapılacaktır.
27 Ocak 2015 saat 13:00-15:00 arası ve
29 Ocak 2015 saat 13:00-15:00 arası gruplara göre ders planlanacaktır.
Katılım ücreti ve kayıt için bizi arayın.
Etkinlik GOP-Uğur Mumcu Caddesindeki stüdyoda yapılacaktır.
Tel : 0539 3001206
Devamını Oku...


“Dikensiz kaktüs olur mu?” demeyin!

07:07 No Comments

Bu kaktüsler üç boyutlu olması nedeniyle gerçek bir kaktüsü aratmıyor. Çocuğunuzla birlikte böyle bir etkinlik yaparak hem dekoratif kaktüslere sahip olabilir hem de eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.
Kullanacağınız kartonları evinizdeki kolilerden keserek aynı zamanda bir geri dönüşüm etkinliği de yapabilirsiniz. Karton kağıtlardan hazırladığınız iki adet kaktüs kalıbının birinin üst birinin alt bölümünden kesip birbirine geçirerek üç boyutlu kaktüsünüzü hazırlayabilirsiniz.
Gerekli Malzemeler:
  • Karton kağıtlar
  • Kontür kalemi
  • Maket bıçağı / makas
  • Boya
Not: Fotoğraflar internetten alıntıdır.

Aranan İçerikler:

Devamını Oku...


Etkinlik Örnekleri Çoraptan at

07:02 No Comments

Çoraptan at yapmaya ne dersiniz? Rengarenk çoraplarla rengarenk atlar yapabilir, kendi peluş oyuncağımızı hazırlayabiliriz.
at
Not: Görsel internetten alıntıdır.

Aranan İçerikler:

Devamını Oku...


Etkinlik Örnekleri

06:59 No Comments

Renkli krapon kağıtları, kürdan, ip, makas ve yapıştırıcı gibi çok kolay bulunabilecek bir kaç küçük malzeme ile hazırlanabilecek bu şekerlemelere çocuklar bayılacaklar!
ev-yapimi-sekerler
www.ohcupcakes.net sitesinden aldığım yandaki fotoğrafta da görüldüğü gibi yapımı oldukça basit. İçine akide şekeri, çikolata vb. şekerlemeler koyarak harika atıştırmalıklar yaparak sevdiklerinize hediye edebileceğiniz gibi, çeşitli artık materyalleri dolgu olarak kullanıp eğlenceli süsler de yapabilirsiniz.
Bu arada kürdanlı şekerlerin üzerine kaş göz yaparsak sanki rengarenk minik kız çocukları olacaklar,  ne dersiniz?

Aranan İçerikler:

Devamını Oku...