Bedel dizisi 1. bölüm ile ATV'de

07:27 No Comments


ATV ekranlarında çok konuşulacak bir dizi başladı. Bedel bu akşam 1. bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Usta oyuncuların yer aldığı Bedel dizisinin konusu da oldukça dikkat çekici. İşte Bedel dizisi ilk bölümü ve detayları...

Bedel dizisi 1. bölüm ile ATV'de
Aynı yetimhanede büyüyen Ali ve Begüm'ün çocukken başlayan arkadaşlıkları, büyüdüklerinde büyük bir aşka dönüşmüştür. Bu süreçte Ali, varlıklı bir işadamı olan Sami Seyhanlı tarafından evlat edinilmiştir. Kendisine güzel bir hayat sağlayan Sami Seyhanlı'yı mahcup etmemek için var gücüyle çalışan Ali, bir yandan da biricik aşkı Begüm'le evlilik planları yapmaktadır.
 
Ancak Ali'nin planları hiç ummadığı bir şekilde altüst olur. Seyhanlı ailesinin veliahtı olan Vedat Seyhanlı, eve geldiği ilk günden beri hiç ama hiç hoşlanmadığı bu yetim çocuğa haddini bildirmeye karar vermiştir. Aynı günde hayatta en çok sevdiği iki insanın kendisine ihanet ettiğini öğrenen Ali, bütün bunlar yetmezmiş gibi Vedat tarafından ölüme terk edilir. Ali'yi yendiğini ve ondan temelli kurtulduğunu düşünen Vedat, büyük bir yanılgı içindedir. Mucizevî bir şekilde hayatta kalan Ali, yıllar sonra başarılı, varlıklı biri olarak İstanbul'a döner. Aklında ise tek bir şey vardır. 
 
 
 
Oyuncu Kadrosu
 
Sedef Avcı-Begüm
Güzel, çekici, zarif bir kadın. Vedat Seyhanlı'nın eşi. Naif, kırılgan, duygusal. Erken büyümüş, hayatın zorluklarıyla genç yaşta tanışmış, hayalleri ve özlemleri içinde kalmış bir genç kadın. Azla yetinmeyi, azla mutlu olmayı biliyor.
 
Berk Erçer-Ali
Uzun boylu, yakışıklı, etkileyici bir adam. Cömert, adil, yardımsever biri. Çocukluğu yuvada geçmiş. Begüm, onun çocukluk aşkı. Sami'nin öz babası olduğunu bilmeden yıllarca onun himayesinde büyümüş. 
 
Necip Memili-Vedat
Seyhanlı ailesinin tek erkek evladı. Begüm'ün kocası. Öfkeli, sabırsız, kıskanç, kompleksli biri. Her şeyi sınırda yaşıyor. Paranın gücünü biliyor, kumar oynamayı seviyor. Kendini en güçlü hissettiği yer kumar masası.
 
Osman Alkaş-Sami
Çevresindeki herkesin saygı duyduğu, korktuğu biri. Canından çok sevdiği büyük oğlunun ölümüyle ömrü boyunca büyük bir acıyı sırtlanmak zorunda kalmış. 
 
Rozet Hubeş-Naciye
Sami Seyhanlı'nın karısı, Vedat'ın annesi... Aileden varlıklı, güçlü, otoriter bir kadın. Acılarını yüreğinde taşıdığı kadar yüzünde de taşıyor. 
 
Gonca Sarıyıldız-Nazan
Sami'nin yeğeni. Dedikoducu, akıllı, aklına koyduğunu yapan biri. Paranın gücünü seven, tehlikeli bir kadın. 
 
Dilara Öztunç-Gönül Seyhanlı
25 yaşında, iç mimar. Seyhanlı ailesinin en küçük ferdi. Modern, güzel, bakımlı, akıllı, hırslı bir genç kız. Ailesine çok düşkün. Ağabeyi Vedat ile aralarında gizli bir çekişme var.
 
Kerem Kupacı-TANER
Seyhanlı ailesinin büyük kızları Semiha'nın kocası. Hırslı, kompleksli, zeki, çıkarcı bir adam. Parayı seviyor, güce tapıyor.


0 yorum:

Yorum Gönder