ankara etkinlik pub cafe baraka

07:19 No Comments

Ankara'da bekleneni gerçekleştirdik...
Uzun bir aradan sonra tekrar Ankara gecelerine dönüyor. Yenilenen yüzü, leziz yemekleri ve sıcak eğlence ortamıyla dünya müziklerini ayağınıza getirecek.
Baraka Bar olarak, eğlence ve zengin mutfak menüsü ile herkesin damak tadına uygun lezzetler bulabileceği, aynı zamanda içkisini yudumlarken canlı performans ile eğlenebileceği, kaliteli, nezih bir atmosfer sunuyoruz.
Güler yüzlü ve seçkin personelimizle sizlere kaliteli hizmet vermekten keyif alırken, kendinizi evinizde hissedebileceğiniz Baraka Ankara'da sizleri müşteri olarak değil; aileden biri olarak görmekten mutluluk duyuyoruz.

  • Ankara Baraka Pub & Cafe
  • Bayındır 1 Sokak No:12 / Ankara
  • 0312 433 33 65
  • performance hall,bar,pub,cafe

Deneyimli ustalarımızın özenle hazırladığı öğle ve akşam yemeklerinin tadını çıkartıp, günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. İsterseniz ön ve ya arka bahçemizde arkadaşlarınızla keyifli sohbet edebilir, isterseniz  özel ayrılan platformumuzda dart sporunun da keyfine varabilir, yapılacak olan ödüllü turnuvalara katılabilirsiniz.
Elit müzik gruplarının performans sergilediği diğer 6 günde ise, birbirinden güzel yorum ve müzik kalitesi ile kulaklarınızın pasını sileceğiniz Baraka'da memnuniyetinizi en üst seviyede tutmak hedeflenmektedir.
Eksiklerimiz ve hatalarımızı gidermek, "... olsaydı iyi olurdu" ları gerçekleştirebilmek adına her türlü yapıcı eleştiriye açık olduğumuzu dile getirmekten çekinmiyoruz ve "EVİNİZE HOŞGELDİNİZ" diyoruz.

Bu içeriğe yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.


0 yorum:

Yorum Gönder