Bedel Dizisi Oyuncuları Konusu Atv

07:31 No Comments

Atv ekranlarının yeni dizisi Bedel’in oyuncu kadrosu belli oldu.

Yapımcılığını NTC Medya – Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün kaleme aldığı ve geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımı yayınlanan Atv’nin yeni dizisi Bedel’in bayan başrol oyuncusu, son olarak Boynu Bükükler dizisinde rol alan güzel oyuncu Sedef Avcı oldu.
Başrollerini Sedef Avcı, Necip Memili, Berk Erçer’in paylaştığı “Bedel”in çekimleri Çengelköy’de başladı. Yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ulaş İnaç var, senaristleri ise Özgür Evren Heptürk, Leyla Karaloğlu ve Seval Bozkurt.
bedel-dizisi

Bedel dizisi konusu ne? Bedel dizisi ne zaman yayınlanacak? Bedel dizisi oyuncuları kim? Bedel dizisi fragmanı…
atv’nin yapımcılığını NTC Medya’nın yaptığı ve kadrosunda Necip Memili, Sedef Avcı, Berk Erçer, Gonca Sarıyıldız, Osman Alkaş, Rozet Hubeş gibi isimlerin yer aldığı ‘Bedel’ dizisinin yayın tarihi belli oldu.
Başrollerini Sedef Avcı, Necip Memili, Berk Erçer’in paylaşacağı ‘Bedel’ dizisinin çekimleri Çengelköy’de başladı. Yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ulaş İnaç oturuyor, dizinin senaryosu ise Özgür Evren Heptürk, Leyla Karaloğlu ve Seval Bozkurt imzası taşıyor.
Eşi tarafından kumarda öne sürülen Begüm’ün unutamadığı aşkıyla da karşılaşmasını ve gelişen olayları konu akan dizi 29 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00′de ilk bölümüyle ekranda olacak.
BEDEL DİZİSİ YENİ TANITIM FRAGMANI
BEDEL DİZİSİ 4 .FRAGMANI

Dizinin hikayesi şu şekilde:
Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat’ın hikâyesi… Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali’nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat’ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla,  unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm’ün çarpıcı öyküsü… Birbirlerine “kardeş” olmak yerine “düşman” olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.
‘Bedel’ yakında atv ekranlarında olacak.


0 yorum:

Yorum Gönder