Kaş ve Kirpik Uzatmanın En Hızlı Yolu

07:35

EEOSE NEDİR ?

ÉEOSE Laboratuvarları, uzun süren ArGe çalışmaları sonucunda ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum'u geliştirmiş, cilde ve kirpiklere zarar vermeden, kirpikleri doğal olarak uzatmayı ve gürleştirmeyi başarmıştır. Hem de kişinin kendi gerçek kirpiklerini ve sadece 2-3 gün için değil, kalıcı olarak!

ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum, içeriğindeki PEPTIDE COMPLEX sayesinde cilde ve kirpiklere zarar vermeden, kirpik köklerine ulaşır, kirpiklerin büyümek için ihitiyaç duyduğu maddelerle kirpik ve kirpik köklerini besleyerek gelişimlerini hızlandırır. Kirpiklerin yapı taşları olan keratin genlerinin üretimini ve böylece kirpik üretimini stimule eder, uzun, gür ve doğal kirpiklere kavuşulmasını sağlar.

ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum kullanımından 2 hafta sonra kirpik boyu ve yoğunluğunda gözle görülür bir etki göstermeye başlar. 1 kür yani 6 haftanın sonunda kirpik uzunluk ve yoğunluğunda istenen seviyelere ulaşılır.

ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum'un etken maddesinin etkinliği ve güvenilirliği Almanya ve Amerika'da yapılan klinik testlerle kanıtlanmıştır. Yapılan klinik çalışmalarda; kullanımından 2 hafta sonra kirpik uzunluk ve yoğunluğunu ortalama %25 artırdığı, 6. haftanın sonunda ise kimi kullanıcılarda bu oranın %72 'lere vardığı kanıtlanmıştır.

 

kirpikleri Uzatabilmek mümkün mü ?

Uzun, gür ve koyu renkli kirpiklere sahip olmak, özellikle de kadınlar için bir tutkuya dönüşmüş; güzelliğin ve çarpıcı bakışların simgesi haline gelmiştir. Bu yüzden kirpikleri olduğundan daha dolgun ve uzun göstermeye yarayan, rimeller, çeşitli makyaj teknikleri, takma kirpikler, kirpik permaları hatta kirpik ekimi gibi zahmetli pek çok yöntem kullanılmaktadır..
Ne yazık ki bu yöntemlerin hiçbiri kişinin gerçek kirpikleri üzerinde kalıcı bir etki göstermez, sağladıkları uzun ve dolgun görünüm geçici ve yapaydır. Üstelik uygulama sırasında ya da temizlerken uygulanan mekanik kuvvet ve bazı kozmetiklerde kullanılan kalitesiz kimyasallar kirpiklerin kaybedilmesine ya da sağlığının yitirilmesine neden olabilir.
Artık bu yöntemlerin hiçbirini kullanmadan ve kendi gerçek kirpiklerinizin doğallığını bozmadan, uzamasına ve gürleşmesine yardımcı olmanın bir yolu var : ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu!
Peptide Complex :
ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu kirpikler üzerindeki uzama, gürleşme ve kalınlaşmaya yardımcı etkisini içeriğindeki aktif “PEPTIDE COMPLEX” sayesinde gösterir. “PEPTIDE COMPLEX” geliştirilirken, kaş ve kirpiklerin doğal yapısında bulunan peptide molekülleri üzerine çalışmış, yüzlerce peptide karışımının biyolojik aktivitesi ve kirpik uzatma üzerindeki etkisi test edilmiş, en iyi bioaktivite gösteren peptidler araştırılmıştır.“PEPTIDE COMPLEX” bioaktivitesi en yüksek olduğu tespit edilen bu LOP(lipo-oligopeptide)’lerden formule edilen çok özel bir peptide karışımıdır.
Linear oligopeptideler, doğal türevli yağ asidi zincirleriyle bağlanarak bioaktivitesi en üst seviyede olan Lipo-OiligoPeptid ler (LOPs) üretilmiştir.
Lipo-OiligoPeptideler (LOPs) sadece bioaktiviteyi arttırmakla kalmayıp, oligopeptidelerin düfizyon ve absorpsiyon özelliklerini de arttırarak cilt tarafından çok daha hızlı bir şekilde emilmesini ve etki göstermesini sağlarlar.
ÉEOSE Laboratuvarları, Lipo-OiligoPeptideler in (LOPs) bu yüksek bioaktivite özelliklerinin; anti-aging, yara iyileşmesi, akne tedavisi, saç dökülmesini engelleme gibi cilt problemlerini gidermedeki , ayrıca bağışıklık sistemi ve anti-mikrobiyel uygulamalara etkilerini araştırmaktadır.

Kaş kirpik uzatma serumu
ÉEOSE ile kaşlarınız ve kirpikleriniz artık sizi korkutmasın kaş kirpik uzatma serumu size yeter ..
Uzun ve gür kirpiklere sahip olmanın sırrı ÉEOSE Kozmetik sektörünün inanılmaz buluşu olan ÉEOSE sayesinde dolgun , esnek , uzun ve güçlü kirpiklere sahip olmanız artık hiçde zor değil …
ÉEOSE bunu size garanti ediyor. Artık siz de Hollywood yıldızları gibi çekici kirpiklere sahip olacaksınız.
Kirpikleriniz yüzünüzün önemli bir parçasıdır. Bakışlarınızı çerçeveler ve göz makyajınızı tamamlar
Eğer kirpikleriniz doğuştan uzunsa şanslısınız. Tabiat size güzel uzun ve kalın kirpik bahşetmemişse o zaman ÉEOSE sizin için kirpiklerinizi uzatır kalınlaştırır Hacimli yapar ve kirpik ile kaşlarınızı besler Vücutta eksik olan Cinko, Demir, A Vitamini ve E Vitaminin eksik olması nedeniyle kirpikleriniz uzamaz ve seyrek kalır.
KİRPİKLERİNİZ KISA VE SEYREK Mİ ? KAŞLARINIZ SEYREK Mİ VEYADÖKÜLÜYOR MU ?
SELECT LASH'ın ÖZEL BİTKİSEL FORMÜLÜ SAYESİNDE KİRPİKLERİNİZ DAHA ÇABUK UZAR KALINLAŞIR VE SEYREK KAŞLARINIZI GÜRLEŞİR.
BİTKİ ÖZLERİ VE VİTAMİNLER İLE ÜRETİLMİŞTİR KESİNLİKLE TOKSİK MADDE İÇERMEZ
içinde kullanılan maddeler özel olarak seçilmiştir. Kirpik köklerine nufüz eden doğal maddeler içerir. Türkiye'de Select Lash'dan daha etkili kirpik uzatıcı kalınlaştırıcı ve kaş seyreklik giderici ürün yoktur !

KİRPİKLERİN FAYDALARI
Koruma:Kirpikler, kir, toz ve küçük parçacıkların göz kapaklardan kaçarak gözlerin içine girmesine engel olur Kirpikler bir anlamda bir çeşit toz toplayıcısı olarak görev yapıp gözleri korurlar.
Uyarıcı:Kirpikler aynı zamanda bazı göz hastalıklarına karşı uyarıcı görevinde bulunurlar. Bunlardan en sık rastlanılanları belaferit (körlükle sonuçlanabilen göz kapağı iritasyonu) ve styes (kirpik çizgisine yakın bölgedeki göz kapağı inlamasyonu) hastalıklarıdır.
Hassaslık:Pek çok hayvanda bıyıklar, çevresel tehlikelere karşı kendilerini uyarır. İnsanlarda ise bu fonksiyonu kirpikler yerine getirir. Kedilerin bıyıkları gibi çok refleksif bir yapıya sahiplerdir. Kirpikler dokunmaya karşı çok hassastır. Kendilerine yaklaşan beklenmedik çok küçük bir parçacığa bile hemen reaksiyon verir, göz kapaklarına ışık hızında bir mesaj yollar ve gözpaklarının refleks olarak kapanmasını sağlar. Böylece parçacığın içeri girmesini engeller. Diğer bir deyişle, gözlere kırpma emrini veren kirpiklerdir.
Büyüme:Kirpikler insan vücudunda doğuştan itibaren bulunurlar. Koptuklarında yeniden büyür ve 6 ile 8 hafta arasında normal uzunluklarına gelir.
Estetik:Kadınların hemen hepsi kirpikleri fiziksel güzelliğin bir işareti olarak görürler. Kirpikler ne kadar uzun ve ne kadar kıvrık olursa o kadar çekici olduğu düşünülür.
Büyüklük:Yetişkin bir kadında ortalama olarak alt kirpiklerin uzunluğu 7 mm, üst kirpiklerin uzunluğu ise 11 mm dir. Gür ve uzun kirpikler gözlere anlam verdiği düşünüldüğünden, çoğu kadın kirpiklerini daha uzun ve dolgun göstermek için maskara ve takma kirpik kullanmayı tercih etmektedirler.
Diğer Faydaları:Kirpikler, tozların göze girmesini engellemesinin yanı sıra gözleri güneş ışığından ve terden koruma gibi fonksiyonları vardır.