2014-2015 SAÇ MODELLERI

07:31

2014 SAÇ MODELLERI

Uzun saç modeli her zaman daha etkileyici ve güzel gösterir sizi. Ne renk olursa olsun, kolayca şekillenir, istediğiniz modeli kolaylıkla uygulayabilir ve istediğiniz muhteşem görüntüye kavuşabilirsiniz.

Uzun-Sari-Sac-Modelleri-


Bakımı ve temizliği zor olsa da kadınlar için en değerli varlıkları uzun saçlarıdır. Canlılığını ve güzelliğini korumak içinse yapmadığımız yoktur. Saçlarınızın doğal yapı ve güzelliğini koruması için yapmanız gereken en önemli kural sık sık yıkamanız ve koruyucu serumlar kullanmanızdır.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-02
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-03
En doğal modellerin uyguladığı saç rengi sarı saç modelidir. Görüntüsü ve güzelliği itibarı ile çok abartıya ve ön plana çıkarmaya gerek duymayan ve doğal bir efsunu olan sarı saç rengi hemen hemen 10 kadından 6sının uyguladığı saç rengidir.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-04

Daha feminen ve etkileyici olan uzun sarı saç modelinin bu yılda trend olacağı kesin.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-05
Şekil vermeye bile ihtiyaç duymayacağınız hazineniz uzun sarı saçlarınız ile her zaman kendinden emin ve güçlü hissedeceksiniz.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-06

Tanıdığımız pek çok ünlü de uzun sarı saç renk ve modelini tercih ediyor.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-07

İhtişamı ve doğal güzelliği ile görenleri büyüleyen uzun sarı saç modelleri farklılığını her zaman ortaya koymayı başarıyor.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-08

İstediğiniz tüm modelleri uzun sarı saç modelinize uygulayarak değişikliği ve güzelliği her gün farklı formda yaşayın.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-09

Uzun sarı saçlarınıza perçem ve kahkülle daha farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-10

Ten renginize ve yüzünüze en çok giden sarı saç tonu hangisi ona da siz karar verin. Dalgalı uzun sarı saçlarınız ile muhteşem rüzgarlar estireceğiniz kesin.
Uzun-Sari-Sac-Modelleri-11
Özel davetlerin göz alıcı ve etkileyici kadınlarının hepsi doğallıktan yana. İşte tamda doğallıktan bahsederken akıllardan geçen tek saç rengi sarı saç rengidir. Ayrıca uzun sarı saç modeline her saç modelini uygulayabilirsiniz. Kadınların çoğunun davetlerde tercih ettiği saç modeli ise farklı şekillerdeki topuzlardır.