Atılım Yazılım Teknolojik Yenilikler

20:31 No Comments

Atılım yazılım ailesi olarak müşterilerimize teknolojinin en son yeniliklerini sunmak için çalışıyoruz. Gelişen teknoloji artık mobil uygulamaları beraberinde getirmektedir. Atılım yazılım http://www.atilimyazilim.com/ olarak mobil uygulamalarda ilk olarak Aybit Pos Mobil uygulamasını android markette yayınladı. Aybit Mobil Pos ,restoran yazılımı http://www.atilimyazilim.com/ kullanıcılarımızın işyerlerine gitmeden mobil olarak masa doluluklarını, günlük cirolarını, stok ve kasa gelir giderlerini takip etmesine olanak sağlayan bir mobil uygulamadır.

İkinci mobil uygulamamız Atılım Yazılımın geliştirdiği www.vitrinlik.com emlak sitesindeki ilanların son kullanıcıyla buluşmasını sağlayan, gayrimenkul aramalarını kolaylaştıran ve mobil platforma taşıyan bir uygulamadır. İlerleyen günlerde emlak firmalarının yeni gayrimenkul girişlerini sağlayacak kurumsal bir mobil uygulamamız da android markette yerini alacak.

Yazılım sektöründe her zaman kendini yenileyen firmamız, masaüstü yazılımlarında da yeni ürünler çıkarmaya devam etmektedir. Güzellik ve kuaför salonları http://www.atilimyazilim.com/ için hazırlamış olduğu ixirlife http://www.ixirlife.com programının bir üst versiyonunu web tabanlı olarak 2014 yılından itibaren piyasaya sürecektir. Bu versiyonun da şubeler arası iletişimi kolaylaştıran, internetin olduğu her noktadan şubelerin gelir gider takipleri, müşteri sayılarını ve aldıkları hizmetleri izlemeyi sağlayan bir yazılım olacaktır.

Yazılım sektöründe lider olmayı hedefleyen firmamız, kendini her zaman yenileyerek çıtasını her geçen gün artırmaktadır.  Firmamızın hizmetlerinden yararlanmak için bizlerle 0262 644 90 91 numaralı telefondan ve www.atilimyazilim.com sitesi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder