Cepli bluz modelleri 2014

13:38 No Comments

Son zamanlarda hem gömlek hem de bayan bluz modellerinde kullanılan zıt renkli cepler bu yılın modası tunik ve bluzlarla da kullanılıyor. Tasarlanan bayan cepli bluz modellerinde hem hareketli hem de enerjik bir yapı hakim. Bunun yanı sıra tasarlanan cepli bluzlar farklı renklerle de sunulunca ortaya harika modeller çıkıyor. Senenin yeni modası 2014 cepli bluz modelleri ile siz de tanışmak istiyorsanız görsellerimizin yer aldığı sayfamızı takip edebilirsiniz.

Cepli bluz modellerinin nasıl kombinleyebileceğinizi, nasıl kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.2014 cepli bluz modellerinin ön plana çıktığı bir yıl olacak. Bu anlamda geçtiğimiz yıl da çok sevilmiş olan bu modeller biraz daha spor tarzı seven kadınlar için ideal. Kullanılan kumaş türü farklı yerlerde de kullanım imkanı verilen cepli bluzlar daha çok günlük kullanımlarınızda tercih edebileceğiniz kıyafetlerden. Gündüz dışarı çıkarken üzerini bir ceket ya da trençkotla tamamlayabileceğiniz deri cepli bluz modelleri oldukça şık. Bunun yanı sıra yine şifon kumaşla tasarlanan bluz modellerinde deri ya da şifon kumaşlı cep modelleri de kullanabilirsiniz. Cepli bluz modellerini akşam dışarı çıkarken de kullanabilirsiniz. Eğer siz daha şık ve gösterişli bir model kullanmak istiyorsanız cepleri taş işlemeleri ile süslenen modeller deneyebilirsiniz. Kıyafetin tamamı ile uyumlu olması adına bu tarz cepli bluz modellerinde kol ağızları ve yakalar da taş işlemesi yapılıyor. Kullanabileceğiniz cepli bayan bluz modellerinden bir tanesi de polyester ve pamuk karışımlı kumaşlarla hazırlanan modeller. Bu modellerde genellikle bluza zıt renklerle cepler tasarlanıyor.

Cepli bluz modelleri 2014 ‘te pek çok kadının kullanabileceği modellerden bir tanesi. Günlük yaşamınızda ya da iş yaşamınızda bu tarz cepli bluzları kullanabileceğiniz gibi abiye olarak da kullanabilirsiniz. Gece davetlerinde ya da dışarı çıkacağınız zaman deri pantolonla kombinleyebileceğiniz deri cepli bayan bluz modelleri oldukça şık seçim olabilir.


0 yorum:

Yorum Gönder