Kadınların orgazm olması için

08:15 No Comments



Orgazm taklidi yapmaktan yorulduğunuzu ve seksin zirve anı olan gerçek orgazma ulaşmanın sizin de hakkınız olduğunu düşünüyorsanız, orgazma ulaşma yollarını dikkatle okuyun.
Partnerinizi ağırdan alması konusunda yönlendirin: Eşinizin kendi orgazma ulaşma süresini mümkün olduğunca uzatması gerekir.
Bu süre, bir yandan sizin ilişkiye ruhsal ve fiziksel yönden ne kadar hazır olduğunuzla, bir yandan da ilişkide duyarlı bölgelerinizin ne kadar uyarıldığıyla ilgilidir.


Klitorisi uyaran pozisyonu bulun:Çoğu kadında orgazm için direkt klitoris uyarısı gerekir. Klitorisin en iyi uyarıldığı pozisyon, erkeğin üstte olduğu pozisyondur. Yüz yüze bakılabilir olması nedeniyle bu, duygusal özellikleri en güçlü pozisyondur.
Klitorisin en az uyarıldığı, yüz yüze bakılmaması nedeniyle duygusal temasın en az olduğu pozisyon ise kadının arkasını döndüğü ve erkeğin arkada olduğu pozisyondur.
Ön sevişme dönemini uzun tutmaya çalışın: Yeterince hazır olmadan ilişkiye başladığınızda, genital bölgenin gevşemesi ve kayganlaşması yetersiz olduğundan, orgazma ulaşmakta güçlük çekebilirsiniz.
Ancak ön sevişme döneminin gereğinden fazla uzun tutulması da hem erkeğin hem kadının orgazm olma süresini ve orgazm şiddetini olumsuz etkiler.
Bırakın dokunsun: Eşinize ön sevişme ve tüm sevişme boyunca erojen bölgelerinize dokunmasından hoşlandığınızı belli edin ki buna devam etsin.


Erojen bölgelerinizin uyarılması, ilişkiye daha hazır olmanızı sağlamanın yanında, orgazm olmanızı daha kolaylaştıracaktır.Bol bol seks yapın: Bazı kadınlar vajinal yoldan hiç orgazm olamazken, bazıları bir kısım ilişkide olurlar, bir kısım ilişkide olamazlar.
Unutmayın ki vajinal orgazm, öğrenilmesi gereken bir orgazm türüdür. Defalarca ilişkide bulunarak o yetiyi kazanabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder