Araç Güvenlik Kamerası ve Kayıt Cihazı

19:10 No Comments

Oto Güvenlik Kamerası; ev ve işyeri güvenliğiiçin kullanabileceğiniz bu sistem ile fotoğraf dahi çekebilirsiniz. Birçok minibüs duraklarının da kullandığı bu yöntemle; müşteri takibi ve araç içi güvenliğini sağlayabilirsiniz.
Özellikleri:
Telefon şarjı ile şarj edebilirsiniz. Oto Güvenlik Kamerasını bir kere açtıktan sonra kapatmaya gerek kalmaz. Aracın kontağını açınca otomatik olarak açılır, aracın kontağını kapatınca kamerada kapanır.Oto Güvenlik Kamerasını cama yapıştırabilir ve camdan kolaylıkla geri çıkarabilirsiniz. Sesli olarak kayıt alabilirsiniz. Objektifini ve monitörünü her yöne çevirebilirsiniz. Harekete duyarlı olma özelliği ile hareketsiz ortamları kaydetmeyerek daha uzun kayıt süresi kazandırır. Görüntü oynatma özelliği ile harici videoları bile izleyebilirsiniz. AV çıkışı ile TV de çektiğiniz görüntüleri izleyebilirsiniz. CE standartlarına uygundur.

Aracınızın ön camına monte ayağı ile kolayca monte edebileceğiniz ekranlı kendi hafızasına görüntüleri kayıt eden,gece görüşlü video ve fotoğraf kaydı yapan hareket sensörlü araç içi güvenlik kamerasıdır.
Araç güvenlik kamerası gece görüşlüdür ve bu gece görüşünü üzerinde bulunan 8 adet infared led sayesinde sağlar.Ledler herahngi bir ışık yakmaz,infareddir.
Ayrıca av out çıkış mevcuttur ve beraberinde gelen av kablosu ile tvden de seyredilebilir.
Ekranlı dvr üzerinde bulunan mini kamera görüntüleri renkli olarak yine ekranlı araç dvr'ye takılan sd kart hafızaya kaydeder.
120 derece görüş açısına sahiptir.
Görüntüleri ekranlı kayıt cihazı üzerinden izleyebileceğiniz gibi bilgisayarınıza kayıt cihazının beraberinde gelen usb 2.0 kablosu ile bağlayarak media player üzerinden izleyebilirsiniz.

Ekranlı araç içi kayıt cihazı şarj ile veya direk oto çakmak adaptörüne takılarak kullanılabilir.
Oto çakmaklığında takılı iken devamlı kayıt yapabilir.
Hareket sensörlü çekim veya normal çekimi ekranlı araç dvr üzerinden kolaylıkla ayarlayabilirsiniz.
Uzaktan kumandası ile araç dvr açıp kapatabilir,kayıt başlatma,durdurma ve izleme gibi tüm fonksiyonları çalıştırabilirsiniz.
Gerçek kaza anını kayıt ettiği için kazan sonra akla gelebilecek tüm olumsuzlukları ortadan kaldırır.


0 yorum:

Yorum Gönder