Kartal satilik ve kiralık daire

10:02 No Comments


Vitrinlik.com olarak Kartal merkez başta olmak üzere soğanlık, yakacık, uğurmumcu, cevizli, karlıktepe, çavuşoğlu, petrol iş, atalar, topselvi ve esentepe bölgerindeki emlakçıların çalışmalarını kolaylaştırmak ellerindeki gayrimenkullerin daha hızlı satılmasını ve kiralanmasını amaçlamaktayız.

Kadıköy – Kartal metro hattı ile hızla gelişmeye açık olan bölgede, yatırımlık satılık arsa  ve satılık daire bulmak bir hayli zorlaşıyor.

İlerleyen zaman da marmararay projesiyle de daha aktif hale gelerek hızla değer kazanacaktır. Yine bölgede yatırımı düşünen müşteriler satılık daire alarak ilerleyen yıllarda oldukça karlı çıkmayı planlamaktadırlar.

Ayrıca gayrimenkul yatırımcılarının bölgede yaptığı yatırımlarla, yapılan toplu konutlar ve daha güvenlikli sitelerle her geçen gün satılık daire ve kiralık dairelerin sayısı çoğalmaktadır.

Cazibe merkezi haline gelen bölge aynı zamanda alışveriş merkezleri ile de iş hayatı açısından önem arz etmektedir. Bölgede birçok kiralık işyeri, iş yapmak isteyen kişilere hitap etmektedir. Satılık işyerlerini alarak yüksek getiri sağlamak isteyen yatırımcının da gözü bu bölgededir.

kartal satılık daire, kartal kiralık daire,kartal satılık arsa,kartal kiralık işyeri,kartal satılık işyeri

 






0 yorum:

Yorum Gönder