Nilüfer ‘den ‘yasaklıyım’ itirafı

22:09 No Comments


Nilüfer ‘den ‘yasaklıyım’ itirafı


Nilüfer 'den 'yasaklıyım' itirafı
Nilüfer ‘den ‘yasaklıyım’ itirafı
Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde sahneye çıkan Nilüfer’den yasak itirafı…Cumhuriyet’in 90. yılını şölen havasında kutlamak için birbirinden güzel etkinliklere imza atan Ataşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nı Fener Alayı Yürüyüşü ve Türk Pop Müziği’nin güçlü seslerinden Nilüfer‘in konseri ile taçlandırdı.
KENDİMİ 35 YAŞINDA HİSSEDİYORUM!
Şarkıcı Nilüfer sevilen şarkılarını seslendirmekle kalmayıp, şarkı aralarında yaptığı şakalar ile kendini izleyenlere keyif dolu dakikalar yaşattı. Nilüfer, “İnanmayacaksınız ama 41 yıldır şarkı söylüyorum. Şimdi 17 yaşımdan beridir şarkı söylediğimi düşünürseniz yaşımı hesaplayın bakalım kaç çıkacak. Ama ne çıkarsa çıksın ben kendimi 35 yaşında hissediyorum” sözleriyle sevenleriyle gerçek yaşını paylaştı.
YASAK VAR SÖYLEYEMİYORUM!
Konserin bir bölümünde seyirci ile Nilüfer arasında ilginç bir diyalog yaşandı. ‘Agora Meyhanesi’ adlı şarkıyı seslendirdikten sonra bir seyircinin ‘Mavilim‘ adlı şarkıyı söylemesini istemesi üzerine, “Yasak var söyleyemiyorum. Onun yerine daha güzeli var. Boşverin” dedi. Konserine hız kesmeden devam eden Nilüfer, genç vokalistleri Melis ve Onur ile ‘Erkekler Ağlamaz’ ve ‘Aşk Kitabı’ adlı popüler şarkılarını okudu. Konser sonunda 10.YIL MARŞI eşliğinde sevenlerini sahneye çağıran Nilüfer, ‘Böyle bir organizasyonda olmak gurur vericiydi. Hayatımdaki en unutulmaz Cumhuriyet Bayramı oldu’ dedi.

BAŞKAN TEKRAR ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI!
Etkinlik kapsamında Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuşu İlgezdi ve küçük kızları Turnam Nehir İlgezdi Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladı. Ataşehir’in Belediye Başkanı olan Battal İlgezdi seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı. Başkan ve ailesinin ufak konuşmasının ardından temsili Atatürk konuşması yapması için sahneye Atatürk‘ü canlandıran bir oyuncu çıktı. Temsili konuşma büyük bir beğeni gördü. Yaklaşık 75.000 kişinin toplandığı Cumhuriyet Meydanı’nda güçlü ses Nilüfer sevenleriyle buluştu. Yaklaşık 2 saate yakın sahnede kalan Nilüfer sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser sırasında ilk olarak beyaz kıyafeti ve kıyafetinin üzerinde Ay Yıldız sembolüyle dinleyenlerinin karşısına çıkan şarkıcı, verilen konser arasından sahneye uzun kuyruklu siyah elbisesi ile döndü


0 yorum:

Yorum Gönder