Rahmi M. Koç Müzesi Restoranları yılbaşı kutlamasında rutinden sıkılanlara sesleniyor

09:16 No Comments

Yılbaşı gecesini benzersiz bir mekanda, rutin kutlamalardan farklı geçirmek isteyenlere, Rahmi M. Koç Müzesi içerisinde yer alan Halat by Divan, Bar Bar Rossa by Divan ve Cafe du Levant by Divan birbirinden keyifli programlar sunuyor. Ayrıca, 24 Aralık akşamı Fransız bistrosu Cafe du Levant by Divan, Noel yemeğine Parizyen bir atmosfer katıyor

Divan şefleri tarafından hazırlanan bu lezzetli menüye, canlı müzik eşlik ediyor. Gitar ve ardından akordeon ezgileriyle yemeklerine devam edecek misafirler için bir de yılbaşı özel çekilişi yapılacak.  

19. yüzyıldan kalma tarihi bir bina içerisinde yer alan Cafe du Levant by Divan ise, görkemli taş mimarisi, zarif dekorasyonu ve yılbaşı özel menüsüyle misafirlerine Parizyen bir atmosferde yılbaşı gecesi yaşatıyor. Mekanda, yılbaşı yemeği akordeon eşliğinde başlayıp gitarla devam edecek. Ayrıca, sürpriz çekiliş sonucunda kazanan misafirlere hediyeleri verilecek. 
 

Rahmi_Koc_Muzesi_Restoranlar_Yilbasi
 

Fransa’dan getirilen objelerle ve tarihi şapka koleksiyonuyla süslü bu seçkin mekanda, 24 Aralık akşamı Noel yemeği de düzenleniyor.

Her iki mekanda bulunan misafirler, 31 Aralık gecesi saat 23.00 sonrası, yine Rahmi M. Koç Müzesi içerisinde yer alan Bar Bar Rossa by Divan’daki yılbaşı partisine davet ediliyorlar. Halat by Divan ve Cafe du Levant by Divan’dan yılbaşı partisine katılan misafirler için giriş bedeli alınmıyor. Ayrıca ilk yerli içkileri de ücretsiz olarak sunuluyor. Canlı DJ performansının yer alacağı Bar Bar Rossa by Divan’daki eğlence sabah 04.00’e kadar devam ediyor. Mekanda, gece boyunca çorba, kestane ve sıcak şarap servisi yapılacak.  Misafirler ise, yeni yıla havai fişek gösterisi eşliğinde girmenin keyfini yaşayacaklar. 

Yemekli programa katılmadan bardaki yılbaşı partisine katılmak isteyen misafirler için ise, bir yerli içki dahil 40 TL’lik giriş ücreti alınıyor.


0 yorum:

Yorum Gönder