Beren Saat ve Kenan Doğulu’ya Rekor Reklam Teklifi

18:42

Yaşamış oldukları ilişki ile magazin dünyasının gündeminden düşmeyen çift Kenan Doğulu ve Beren Saat rekor reklam teklifleri alıyor.

Son zamanların çok konuşulan ve en popüler çiftlerinden birisi olan Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftine rekor reklam teklifleri geliyor. Kenan Doğu ve Beren Saat çiftini reklamlarında oynatmak isteyen firmalar, kesinin ağzını fazlasıyla açmış durumdalar. Edinmiş olduğumuz bilgilere göre, büyük bir inşaat firması çifti reklamlarında oynatmak için 3 milyon TL reklam teklifi gönderirken, özel bir banka kuruluşu ise 4 milyon TL’lik teklif ilettiler.
Magazin kulislerinde konuşulan haberlere göre, gelecek Mayıs ayı içerisinde evlenmesi beklenen çiftin, gelen reklam tekliflerini değerlendirdikleri bildirildi. Dizi piyasasında sorun teşkil eden yüz eskimesi kurkusu sebebi ile ekranlara bir süre ara vermek isteyen Beren Saat’in bu zaman diliminde reklamlarda boy göstermeyesıcak baktığı bildirildi. Öte yandan, birlikteliklerini reklam malzemesi olarak kullanmak istemeyen çiftin, gelen reklam tekliflerine ne yanıt verecekleri merak konusu olmaya devam ediyor.
Son zamanların en gözde çifti olarak tüm davetlerde birlikte yer alan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti ile ilgili tüm gelişeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.