Küba Sirki İstanbula Geliyor

17:47 No Comments

Küba Sirki

18 sanatçı, 7 grup ve 14 farklı numarayla İstanbul’a ilk kez gelecek olan, sömestr tatili sürprizi Orijinal Küba Sirki,  6-9 Şubat tarihleri arasında ilk kez TİM Show Center'da...

Küba Sirki’nin en iyi numaraları tarihte ilk kez bu sıra dışı şovda bir araya geliyor.
Bayanlar ve baylar, Küba hayal dünyasındaki unutulmaz yolculuğa hoş geldiniz…
“Krone”“Probst” ve hatta “The Ringling Brothers” gibi sayısız ünlü sirk sanatçısının aslında Kübalı olduklarını biliyor musunuz?
İşte şimdi hayal kurmaya başlayabilir, “Orijinal Küba Sirki”nin büyüleyici dünyasına girebilirsiniz!
Kübalı sanatçıların hava numaralarında sergiledikleri nefes kesici koreografiye, sıra dışı palyaçolara, tek tekerlek üzerinde yapılan parmak ısırtan akrobatik gösterilere, ateş, kılıç ve dans sahnelerine hayran kalacaksınız!
Şovun en dikkat çekici bölümlerinden birisi “Trio de contorción”. 3 egzotik güzel yılan kadının lastiği andıran vücutlarıyla sergiledikleri numaralar onlara 2011 Havana Uluslararası Sirk Festivali’nde topluluğa birincilik ödülünü kazandırdı.
2010’da Havana Joven Caz Festivali ödülünü kazanan, göz alıcı “Aire Concierto” orkestrasının Latin ritimlerinin canlı olarak eşlik ettiği bu rengarenk sahnelerin tadını çıkartabilir, çekiciliği ve mizah duygusuyla her yaştan seyirciye ilham veren Küba büyüsünü hissedebilirsiniz!

Ailecek yaşayabileceğiniz eşsiz “Orijinal Küba Sirki” macerası sizi bekliyor!
Orijinal Küba Sirki Şov Programı

18 Sanatçı – 7 Grup – 14 Gösteri ve Unutulmaz Bir Gece!

Trio de Contorción
Vücutları elastik, 3 güzel, egzotik yılan kadın! İnanılmaz kıvrılma numaraları ile 2011 Havana Uluslararası Sirk Festivali’nde birincilik ödülü aldı.
Las Musas
3 güzel kız – 4 nefes kesen gösteri – En iyinin tarifi!
Her biri sanatını havada ve şov mekanının tavanının hemen altında sergiliyor. Halkada, ipte ve metrelerce uzunluktaki kumaşların arasında yarasa gibi: Profesyonellikleri ve cesaretleri sayesinde baş döndürücü bu tehlikeli şovun üstesinden geliyorlar. Las Musas, tüm bunların yanında bir de tek tekerlek üzerindeki şovlarını sergiliyor – rengarenk kostümleriyle 3 güzel kız dönen tekerlekler üzerinde!

Duo Rodyal
Oldukça iddialı yer akrobatları ve sekizgen metal küp üzerindeki denge gösterisinin iç içe geçtiği ikili bir şov! Duo Rodyal, Küba’nın ünlü akrobasi performansı, bir sirk klasiği “The Doll” da daha önce hiç görülmemiş bir versiyonuyla karşınızda!

Yianyi
Zarafet… Metrelerce yükseklikteki bir mızrağın üzerinde, denge ve dansı seyirciyle buluşturan bu çiftin zarif ruhunu tanımlayan tek kelime! Geceye damgasını vuruyor!

Cuqui y Nesti
Palyaçosuz bir sirk mi? İmkansız! Hatta Küba’nın en yetenekli palyaçolarından ikisini İstanbul’a geliyor: Komik ve birbirinden farklı numaralarla, sadece çocuklar için değil, tüm yaştaki yetişkinler için sahnedeler. “Kuğu Gölü Balesi”ni hiç böyle görmediniz!

Geysers
Bütün yönleriyle ilgi çekici bir grup genç adam. Cesurca sergiledikleri sayısız numaralar, usta atlayışlar ve akrobatik hareketlerle karşınızda “Şovun erkekler grubu”. Hem dansları hem de iddialı akrobatik gösterilerinden gözlerinizi alamayacaksınız.

Suyinka
Ateş! Ve kılıçlar! Bunlar, bu çılgın adamın gösterilerinde kullandığı element ve gereçlerden sadece ikisi! Karayip Adaları’nın gizemli atmosferi ve derin hislerini taşıyan bu gösteri, kesinlikle şovun en çarpıcı bölümü!


0 yorum:

Yorum Gönder