En özel Gelinlik Modelleri 2013 - 2014 - 2015

09:11

Her genç kızın hayalleri arasında yer alan evlilik kavramı oldukça güzel olurken, bir o kadarda zor bir kavramdır. Evlilik kararı verdiğinizde herkezden farklı olmayı hayal edersiniz. Nişan ve düğün telaşı hızlı bir şekilde ilerlerken Hayatınızın en güzel anında güzel bir gelinlik ile herkez tarafından izlenen kişi olmayı istemektesiniz, fakat nasıl bir gelinlik giyeceğinize halen karar veremediniz. Saç modeli,yüz makyajı ve gelinlik uyum içinde olduğu taktirde daha farklı bir görünüşe sahip olabilirsiniz, bu nedenle seçimlerinizde aceleci davranmak yerine birbirinden farklı renk ve modelleri inceleyerek Gelinlik modellerine bakabilirsiniz.
Gelinlik Beyaz yerlere deyen tüllerin oluşturduğu,duvak ve gelin çiçeği gibi aksesuarların olduğu beyaz dantel işlemesi ile işlenen prova yapılarak düğün gününe vücutunuza en uygun şekilde oturması sağlayan her kızın hayali olarak nitelendirelebilir. Sade veya gösterişli olarak giyebileceğiniz 2013 yılının en özel gelinlik modellerini sitemizden görebilirsiniz.
Gelinlik kararınız tamam fakat, nasıl bir saç yaptıracağınızı bilmiyorsanız sitemizde yayınladığımız 2013 Saç Modelleri bölümünden örneklere bakabilirsiniz.
En özel Gelinlik Modelleri