Nazlı Hamarat'ın 60 Binlik Elbisesi Olay Yarattı

07:53 No Comments

Nazlı Hamarat, yarışmanın son bölümünde 60 bin liralık elbisesi ile jüriyi ve seyircileri şaşırttı.

TV8′deki Bu Tarz Benim yarışması izleyicilerin ilgisini çekmeyi sürdürüyor. 2. sezonundaki yarışmada en dikkat çeken isimlerden biri de Nazlı Hamarat. Gerek sesi gerekse de güzelliği ile dikkat çeken Nazlı Hamarat, yarışmanın son bölümünde 60 bin liralık elbisesi ile jüriyi ve seyircileri şaşırttı. Güzel yarışmacı daha önce sadece tek bir elbiseye 60 bin lira ödediğini ifade etmişti.

Peki Nazlı Hamarat kimdir?

Nazlı Hamarat, Şaşmaz ailesinin eski gelini idi ve 2011 yılında 24 saat bir parçaya imza atmıştı. 1988 doğumlu olan Nazlı Hamarat 26 yaşındadır. Kendisi Ege üniversitesi radyo, sinema ve televizyon bölümünden mezundur.

Nazlı Hamarat yarışmada rakiplerinin elbiselerini sert bir şekilde eleştirmektedir. Ancak yarışmaya dahil olması ilginç bir şekilde oldu. Rakipleri tarafından sert bir şekilde eleştirilmiş ve jürinin de eleştiri oklarına maruz kalmıştı. eleştirildiğini ve jürü üyeleri tarafından kıyafet tarzının beğenilmediğini gördük. Fakat Nazlı Hamarat arka tarafta günlük kıyafetlerini giyip gelince jüriden onay alınca, yarışmaya dahil oldu.
Nazlı Hamarat’ın 60 bin liralık elbisesi olay yarattı. Açıkladığına göre gittiği bir davette Nazlı hamarat 60 bin lira olan elbisesi ile katılmış. Bunu programda dile getirerek gündeme oturmayı başarmıştı. İki gündür devam eden bu polemik ise 60 bin liraya elbise mi olur sorusunu akıllara getiriyor.

Son günlerde merak edilen Bu Tarz Benim Nazlı Hamarat kimdir? Nazlı hamarat 60 bin liralık elbisesi ile hava attı. 
Bu Tarz Benim tv8 ekranlarında tanımaya başladığımız Nazlı Hamarat 60 bin liralık kıyafeti ile programa damga vurdu. Sadece tek bir elbiseye 60 bin lira verdiğini ve hatta şuanda elbisenin ne olduğunu da bilmediğini söyleyene Nazlı hamarat, Jüri üyelerini şaşırttı. Daha önce şarkıcılıkta yapmış olan Nazlı hamaratın elbisesini merak ediyorsanız yakın zamanda giyeceği programda takip edebilirsiniz.  Her ne kadar araştırmış olsak da Nazlı Hamarat'ın pahalı elbisesine ulaşamadık

Üç şarkıdan oluşan maxi single'ı için iki yıl boyunca durmadan çalışan Nazlı Hamarat, Türkiye'nin yeni 'show girl'ü olarak lanse ediliyor. Hamarat sahnede sadece şarkı söylemekle yetinmeyip dünyaca ünlü Jennifer Lopez, Britney Spears gibi kendi ekibiyle show yapıyor. Profesyonel dans eden Hamarat çok uzun yıllar dans eğitimi almış ve bu eğitim halen devam ediyor.
nazli hamaratin 60bin tllik elbisesi
1
nazlı hamarat 60 bin liralık elbise
1
nazlı hamarat 60 bin tllik elbise
nazlı hamarat 60 bin liralık kıyafet
NAZLI HAMARAT KİMDİR?
1988 doğumlu olan Nazlı Hamarat 26 yaşında. Hamarat, Ege Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünden mezunu.

Nazlı hamarat 60 bin liralık elbisesi ile hava attı. Nazlı Hamarat’ın 60 bin liralık elbisesi olay yarattı. Açıkladığına göre gittiği bir davette Nazlı hamarat 60 bin lira olan elbisesi ile katılmış. Bunu programda dile getirerek gündeme oturmayı başarmıştı. İki gündür devam eden bu polemik ise 60 bin liraya elbise mi olur sorusunu akıllara getiriyor.


0 yorum:

Yorum Gönder