İslami Evlilik Sitesi

15:10

MUSLIMLIFE 2007 yılında hizmete başladı ve kısa bir süre içinde evlilik siteleri arasında zirveye oturdu. Başarısından dolayı onbinlerin buluştuğu evlilik merkezi oldu. İslami evlilik hizmetimizin başlığıdır ve ciddi evlilik arayışında olanların güvenilir adresidir. Evlenmek isteyenler MUSLİMLİFE’da ücretsiz olarak evlilik ilanları yayımlayabilirler. Eş aramak MUSLİMLİFE aracılığıyla artık çok daha kolay oldu.

İslam’da Evlilik

MUSLIMLIFE ciddi, şeffaf ve islami değerler üzerinde tasarlanmış evlilik sitesidir. Allah’ın (cc) ve Peygamberimizin (sav) cizdiği tanışma ve evlilik kuralları çerçevesinde çalışmak için gayret ediyoruz. Bu ana hedefimize ulaşabilmek için ilkelerimizi belirledik ve uyguluyoruz.

Arkadaşlık Siteleri ve MUSLİMLİFE

MUSLİMLİFE flört servisi, çöpçatan veya arkadaşlık sitesi değildir. İslami kurallar çerçevesinde evlilik niyetinde olan bay ve bayanlar için tasarlanmıştır. MUSLİMLİFE ve diğer arkadaşlık sitelerinin arasında ki fark kalite standardlarıdır. Rahatsız edilme ile alakalı şikayetler anında takibe alınır, analiz edilir ve gerektiğinde de hakkında şikayet bulanan üye MUSLIMLIFE'dan ihraç edilir.

Allah Rızası İçin Gönülden Sevenler

Evlilik teklifi, nişan, nikah ve düğün mutlu bir ailenin ilk adımlarıdır. Evlenip de güzel bir aile kurmak çoluk çocuğa karışmak herkesin hayalidir. Allah rızası için gönülden sevenler MUSLİMLİFE’da buluşuyorlar. Eş arama da Allah (cc) herkese en hayırlısnı versin.

Türk Evlilik Sitesi

MUSLİMLİFE uluslararası çalışan profesyonel İslami evlilik sitesidir. Üyelerimizin çoğu Türkiye, Almanya, Hollanda, Avusturya, İsviçre ve diğer Avrupa ülkelerinden katılıyorlar. Türk evlilik sitesi olduğumuzdan dolayı İstanbul, Ankara, İzmir ve anadolunun dörtbir yanından evlilik niyetinde olan üyelerimiz katılıyorlar.

Evlilik Merkezi olmak büyük bir görev

İslami evlilik sitesi kurmak kolay olabilir ama evlilik merkezi görevi üstlenmek sorumluluk isteyen önemli bir görevdir. Bekar üyelerin bu atmosferi yakalaması için MUSLİMLİFE devamlı gayret içinde. “Evlenmek istiyorum” diyen herkes kısmetini MUSLİMLİFE’da arasın. Şimdi üye ol ve evlilik ilanını yayımla. Kısmetiniz açık olsun...