Burcu Esmersoy’un Formda Kalma Sırrı

23:59


Burcu Esmersoy güzellik sırrıHem fiziği hem de güzelliğiyle ile ekranlarda göz dolduran Burcu Esmersoy’un güzelliğinin sırları nelerdir?
Burcu Esmersoy, fit vücudunu her gün yarım saat yürümeye borçlu olduğunu söylüyor.
Günlük hayatta çok fazla makyaj yapmayan Esmersoy, genellikle maskara ve yüzünü aydınlatacak allıklar kullanıyor.Makyajlı günlerinde uyumadan önce mutlaka cildini temizleyen Burcu Esmersoy, hiçbir zaman makyajlı uyumuyor.
Yüz yıkama jeli ile cildini makyajdan ve kirden arındıran Esmersoy, daha sonra cildinin sıkılaşması ve siyah nokta oluşumunu engellemek için özel tonikler kullanıyor.Cildine özen gösteren güzel sunucu, yüzüne nemlendirici sürmeyi asla ihmal etmiyor.
Cildinin hassas olduğunu belirten Burcu Esmersoy, genellikle su bazlı ve anti-alerjik ürünleri tercih ediyor.Cildinin pürüzsüz, canlı ve sıkı olması için özel bir yüz masajı uygulayan Esmersoy, bu masaj sayesinde cildindeki kolejenin açığa çıkmasını sağlıyor.
Saçlarıyla beğeni toplayan Burcu Esmersoy, canlı ve parlak saçlarını evde uyguladığı bakım maskelerine borçlu.
Güzelliği ile fit vücudu ile göz dolduran Burcu Esmersoy’un formda kalmasının sizleri şaşırtabilir.
Bugün gazetesinin haberine göre her da­im fit gö­rü­nü­müy­le dik­kat çe­ken Bur­cu Es­mer­soy, form­da kal­ma­nın be­de­li­nin ağır ol­du­ğu­nu söy­le­di. Uzun za­man­dır kick boks yap­tı­ğı­nı ve ha­ya­tın­dan çok sev­di­ği yi­ye­cek­le­ri bi­le uzak­laş­tır­dı­ğı­nı be­lir­ten ün­lü su­nu­cu, “Süt ve süt ürün­le­ri­ni ha­ya­tım­dan çı­kar­dım. Bun­la­rın ba­na bir fay­da­sı ol­ma­dı­ğı­na ka­rar ver­dim. Ay­rı­ca be­yaz un­la ya­pıl­mış ve be­yaz şe­ker­le tat­lan­dı­rıl­mış hiç­bir şe­yi tü­ket­mi­yo­ru­m” de­di.
Saçlarına çam yağı sürüyor
Burcu Esmersoy dolgun ve sağlıklı saçlarını ise aktarlarda satılan karışımlara borçlu olduğunu belirtti. Esmersoy, “Saçlarıma çam ve argan yağı sürüyorum. Saçlar için dünyanın en güzel iki şeyi” dedi.