Yumurta kolisinden oyuncak maskeler Kartondan anaokulu için çalışma

12:30

Yumurta kartonundan yapılan etkinlikleri sizlerle paylaşmaya devam diyoruz. Yumurta kolilerini çöpe atmaktan vazgeçip, sizlere yayınlamış olduğumuz geri dönüşüm projelerini inceleyerek birbirinden güzel el yapımı aksesuarlar elde edebilirsiniz.
Yumurta kolisi etkinlikleri arasından, yumurta kolisinden çerçeve yapımı, yumurta kolisinden zürafa maskesi yapılışı ve yumurta kolisinden çiçek yapılışı etkinliklerini paylaşmıştık. Şimdi ise Volkswagen araba reklamı için yapmış olduğu yumurta kolisinden araba örneği ile karşınızdayız. Uzun yumurta kolisinin üzerine kalem ile çizilen araba resmi oldukça güzel görünüyor. Renkli kalem ve yumurta kolisi dışında herhangi bir malzemeye ihtiyaç duymadan kolayca yapabilirsiniz.

Yumurta Kartonundan Araba
Yumurta Kartonundan Araba

Çocuklarınızı sevindirmek için onlara küçük sürprizler yapabilirsiniz. Evde kullanılmayan malzemeleri kullanarak onlara oyuncaklar yapıp hediye edebilirsiniz.  Yumurta kolisinden yapılan bir çok oyuncak ve etkinlik arasında çocuklara hediyelerde bulabilirsiniz. Bunlardan biri de çocuklara oyuncak maskelerdir. Yumurta kolisinden maske yapılışı da evde yapabileceğiniz zahmetsiz ve kolay yapılan oyuncaklar arasındadır. Buyurun yumurta kolisinden yapılan maskeleri beraber inceleyelim …
Yumurta kolisinden maske yapılışı
Yumurta kolisinden maske yapılışı
Yumurta kolisinden maskeler
Yumurta kolisinden maskeler
Yumurta kolisinden oyuncak maske
Yumurta kolisinden oyuncak maske