Beren Saat'in Seksi Göğüs Dekoltesi!Göz Kamıştırdı

16:39

GQ Men Türkiye ödültörenine Beren Saat dekoltesiyle damga vurdu. Ünlü oyuncu 'Yılın Kadını' ödülünün de sahibi oldu.Beren Saat giydiğilacivert göğüs ve omuz dekolteli elbiseylegecenin en şık kadınlarından biriydi.

GQ Men Türkiye ödül törenine Beren Saat dekoltesiyle damga vurdu. Ünlü oyuncu 'Yılın Kadını' ödülünün de sahibi oldu.Beren Saat giydiği lacivert göğüs ve omuz dekolteli elbiseyle gecenin en şık kadınlarından biriydi.
Beren Saat GQ dergisi tarafından düzenlenen geceye damga vurdu. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı gecede adeta şıklık yarışı vardı. Ama gece de hiç kuşkusuz en dikkat çekici isim giydiği derin dekolteli kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

"Men of the Year" gecesinde en iyiler 2.kez İstanbul'da ödüllendirildi.18 yıldır sürdürülen GQ Men of the Year geleneğinde erkekler ödüllendirildi.Pek çok tanınmış simaların katıldığı gece de adeta şıklık yarışı vardı. En çok göz kamıştıran kişi hiç şüphesiz gecede ödül alan Beren Saat oldu. Beren Saat lacivert göğüs ve omuz dekolteli elbise giydi.

Beren Saat Kimdir?

26 Şubat 1984'te Ankara, Türkiye'de doğdu. Sporla uğraşan bir aileden gelen Saat'in, bir abisi vardır. İlkokul, Lise ve Üniversite eğitimini Ankara'da almıştır. TED Ankara Koleji mezunu olan Beren Saat, Başkent Üniversitesi'nde işletme konusunda ihtisas yaparken arkadaşlarının desteğiyle, Türkiye'nin Yıldızları adlı oyuncu yetiştirip hafta sonu performanslarını değerlendiren yarışma programına katılmıştır. Yarışmada beğeni toplamayı başararak 2. olmuştur. Yarışma programının ekibinde bulunan Tomris Giritlioğlu'nun kardeşi, ona Beren Saat'ten söz edince, oyunculuk kariyeri bu şekilde başlamıştır ve televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden biri haline gelmiştir

iki kez Altın Kelebek Ödülü alan Türk oyuncu. Kariyeri boyunca çeşitli rollerde izleyici karşısına çıksa da, Aşk-ı Memnu dizisindeki "Bihter Yöreoğlu Ziyagil ", Fatmagül'ün Suçu Ne?dizisindeki "Fatmagül Ketenci Ilgaz", İntikamdizisindeki "Derin Çelik-Yağmur Özden" ve Benim Dünyam filmindeki "Ela Bayındır" performanslarıyla daha geniş kitlelere ulaşmıştır. Birçok eleştirmen tarafından kendi jenerasyonundaki en etkili kadın dizioyuncularından biri olarak gösterilmektedir. Daha çok dramatik yapımlarda yer alan oyuncu, Türk televizyonlarının en çokkazanan ve kazandıran kadın oyuncusu oldu.  Sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veren Beren Saat pek çok kampanyada da yer almıştır.