Placido Domingo İstanbul'a geliyor

07:41

placido-domingo-istanbul-konseri

Ünlü tenor Placido Domingo zengin repertuvarını 19 Ocak 2015 Pazartesi akşamı Ülker Sports Arena’da İstanbullu müzikseverler için seslendirecek.
Tam adı José Plácido Domingo Embil, opera sanatının ünlü ismi Placido Domingo çok yakında İstanbullu sanatseverlerle buluşacak. Güçlü ve dramatik bir sese sahip olan İspanyol tenor 3600’ü aşkın performansla yüzyılın en büyük tenorlarından biri olarak klasik müzik tarihine geçmiştir.
Tenorluğun yanı sıra orkestra şefliği yapan ve Washington Ulusal Operaevi'nin genel direktörü olan Placido Domingo opera sanatını halka yayan nadir sanatçılardandır.
placido-domingo-tenor

"Operanın Kralı" Placido Domingo dünya turnesi kapsamında İstanbul'da!

Repertuvarı Mozart’tan Verdi’ye, Berlioz’den Puccini’ye, Wagner’den Ginastera’ya çok geniş bir aralığı kapsıyan Plácido Domingo, klâsik operanın 40'ı aşkın baştenor rolünde unutulmaz performanslara imza attı. Rol aldığı opera filmleri, TV programları, doldurduğu plâkları, dünyanın önde gelen şehirlerinde verdiği konserler ve katıldığı müzik şenlikleriyle opera sanatının halka yayılmasında en etkili sanatçılardan biri olarak biliniyor.
1990 yılında İtalya’daki Dünya Kupası için hazırlanan “Three Tenors” konseri ile uluslararası üne kavuşan tenorun, İtalyan Luciano Pavarotti ve Katalan José Carreras ile birlikte verdiği 35 konseri kapsayan turnesinin kayıdı, klasik müziğin en çok satan albüm serisi olarak hafızalarda tazeliğini koruyor. 

Placido Domingo Bilet fiyatları

Platinum - 800.00 TL
VIP - 640.00 TL
1. Kategori - 465.00 TL
2. Kategori - 330.00 TL
3. Kategori - 275.00 TL
4. Kategori - 240.00 TL
5. Kategori - 210.00 TL 

2014 yılında başladığı dünya turnesi kapsamında New York, Berlin, Londra, Madrid, Rio de Janerio ve Milano gibi dünya şehirlerinin ardından İstanbul'da 74 yaş doğum gününden 2 gün önce konser verecek Placido Domingo’nun bu unutulmayacak konserini kaçırmayın! 

Placido Domingo konseri 19 Ocak 2015 Pazartesi akşamı Ülker Sports Arena’da gerçekleşecektir.