Bebeğinizin cinsiyetini anlamanın 10 eğlenceli yolu!

07:17

Bebeğinizin cinsiyetini anlamanın 10 eğlenceli yolu!
Kızınız mı olacak yoksa oğlunuz mu? Bebeğinizin cinsiyetini öğrenmeye çabalamak bazen de kötü sonuçlar verir; ultrasonda bebeğinizi gören uzman bazen yanılabilir. Kız beklerken bir oğlunuz olabilir. Peki, bebeğinizin cinsiyetini eğlenceli bir yolla öğrenmeye ne dersiniz?

Bu yöntemler senelerdir, kuşaktan kuşağa özellikle anneler ve ailenin büyük kadınları tarafından uygulanmaya devam ediyor.

Bunlardan birini deneyerek, ailece keyifli bir şekilde bebeğinizin cinsiyetini tahmin edebilirsiniz...

Yüksek / Alçak...
Karnınız yüksekse bebek kız, alçaksa erkektir.

Kalp atışları...Doppler cihazıyla bebeğinizin kalp atışlarını dinleyin. Efsaneye göre bebeğinizin kalp atışları dakikada 140'tan fazlaysa kız, azsa erkektir.

Tatlı / Ekşi...Canınız her gün dondurma mı çekiyor? Bu durumda bebeğiniz kız olacak. Tuzlu ve ekşi isterseniz bebeğiniz erkektir.

Çin doğum takvimi...Bu eski metodu cinsiyeti tahmin etmek için anne adayının gebe kaldığı yaş ile gebe kalınan ayı bilmeniz gerekir.

Anahtar...Bunu hamile bir arkadaşınızın üzerinde deneyebilirsiniz. Ona bir anahtar uzatın, ince tarafından tutarsa bebeği kız, kalın tarafından tutarsa bebeği erkek olacaktır.

Çift / Tek...Efsaneye göre mayalar bebeğin cinsiyetine kadının hamile kaldığı yaş ile hamile kalınan yıla bakarak karar verir. Yaş ve yılın her ikisi de tek sayı ise ya da her ikisi de çift sayı ise bebek kız, biri tek biri çift sayı ise bebek erkektir.

Güzellik...Hamilelik sizi her zamankinden daha güzel yaptıysa bebek erkektir, cildiniz bozulduysa ya da genel olarak güzelliğinizi kaybettiyseniz, bu güzelliğinizi kızının çalmasındadır.

Yüzük döndürme...Nikâh yüzüğünüzü göbeğiniz önünde sallandırdınız dairesel hareket çizdiyse bebek erkek, sağa sola hareket ettiyse kızdır.

İdrar...İdrarınız açık sarı ise erkek, koyu sarı ise bebeğiniz kızdır

Mide bulantısı...Sabahları mide bulantısı varsa bebek kızdır, çok az ya da hiç yoksa erkektir.