Kadınlar erkeklerden ne ister?

07:00



Siz de "Şu kadınları bir türlü anlayamadım" diyen erkeklerden misiniz? O zaman size iyi bir haberimiz var: eÇift ekibi sizin için, kadınların uzun soluklu bir ilişkide beraber oldukları erkekten neler beklediklerini, okuması sadece 2 dakikanızı alacak bir listede özetledi. 

1. Akıl vermeyin, anlayış gösterin
Yapabileceğiniz tek bir şey varsa o da bu olsun: eşiniz veya sevgiliniz size derdini anlatıyorsa lütfen onu sadece dinleyin ve fikrinizi sormadığı sürece akıl vermeyin. Bir derdi olduğunuda ilginize ihtiyacı olacaktır ve onu sadece dinlemeniz kendisini çok daha iyi hissetmesi için yeterli olacaktır.

2. Ona daha sık sarılın
Yakınlık gösterdiğiniz tek anlar cinselliğin işin içine girdiğin anlar ise kesinlikle yanlış yapıyorsunuz. Kadınlar ele ele tutuşmak, sarılmak ve öpüşmek ister çünkü aksi takdirde kendilerini ihmal edilmiş hissederler. Bu yüzden sevdiğinize daha sık sarılın.

3. Romantik olun
Eşinize veya sevgilinize erkek arkadaşlarınızdan biri gibi davrandığınızda bu onu kesinlikle mutlu etmeyecektir. Kadınların minik fakat düzenli aşk gösterilerine ihtiyacı vardır.

4. Duygusal anlamda açık olun
Bir erkeğin, duygularını hiç veya çok nadiren paylaşması eşini veya sevgilisini uzun vadede mutsuz edecektir. Duygularınız hakkında açık olmanız hem ilişkiniz için daha sağlıklı olacaktır hem de sevgilinizin kendisini size daha yakın hissetmesini sağlayacaktır.

5. Sohbet edin
Eşiniz veya sevgilinizle para, çocuklar ve iş dışındaki konularda da sohbet edebilmelisiniz. Film, kitap, çocukluk anılarınız ve hayalleriniz bunun için iyi konular olabilir.

6. Tutkulu olun
Bir erkeğin hayatında eşinin veya sevgilisinin dışında da tutkulu olduğu şeyler olması gerekiyor, aksi takdirde sevdiğiniz kadının gözünde sıkıcı bir adam gibi görünebilirsiniz. Bu kariyeriniz veya gönüllü olarak yaptığınız bir aktivite olabilir. Çünkü birlikte geçirilen bir hayat, iki taraf da tüm potansiyelini ve imkanlarını kullanarak mutlu olduğu bir şeyler yaptığında çok daha eğlencelidir.

7. İlişkinizde eşit olun
Eve sadece para getirmek yeterli değildir. Bir kadının, eşinin duygusal desteğine ve çocukların bakımında da yardımına ihtiyacı vardır. "Kadının işi" hakkındaki eski düşüncelerinize veda etmeniz ve hayatın müşterek olduğunu anlamanız gerekiyor.

8. Tertipli olun
Kadınlar eşlerinin veya sevgililerinin eşyalarını arkalarından toplamaktan nefret eder. Giyilmiş eşyalarınızı yerde bırakmak yerine kirli sepetine koymak, bulaşık yıkamak veya arada bir ortalığı biraz toplamak birlikte sürdürülen bir hayat içerisinde genel bir nezaket kuralıdır.

Kadın eşinden veya sevgilisinden ihtiyacı olduğu şeyleri aldığında uzun vadede her zaman erkek de kazanır çünkü mutlu bir eş mutlu bir yuva demektir.