Rüyada Yumurta Görmek, Rüya Yorumu ve Anlamı

07:18

Rüyada Yumurta Görmek

Rüyada yumurta görmek, genel olarak hayırlı işlerin olacağına delalet eder. Birçok tabirci ye göre rüyada yumurta görmek, kademe atmaya, mutluluğa ve huzura kavuşmaya işarettir. Ayrıca hayırlı bir evlilik yönünde de tabir edilmektedir.

Rüyada yumurta pişirmek, başlanılacak olan bir işte başarılı olunacağına ve bu iş sayesinde yüklü paralar kazanılacağına işaret eder. 
Rüyada yumurta yemek, meslek hayatının çok iyi yerlere ulaşacağına işarettir. 

Rüyada yumurta almak, hayırla ve kısmet ile yorumlanır. Rüyada yumurta satın almakta yine hayır olarak tabir edilmektedir. Yumurta aldığını görmek, bereket ve bolluğun sembolüdür. Rüyada yumurta aldığını gören kimse bekar ise, mutlu bir evlilik yapacağına işaret eder. 

Rüyada Yumurta Görmek
Rüyada kümesten yumurta topladığını görmek, çalışılan yerde bol para kazanılacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi terfi alır ve gelecek günlerin daha iyi olacağı yönünde tabir edilir. Farklı bir tabire göre rüyada yumurta topladığını görmek, verilecek kararların doğru olduğuna ve bu kararlar sayesinde sevinç oluşacağı yönünde yorumlanır.

Rüyada yumurta soymak, rüyayı gören kimsenin eşya alınacağına işaret eder. Kişi uzun zamandır istediği bir malı alacak ve çok mutlu olacaktır. Rüyada görülen yumurta sarısı bazı yorumculara göre altın olarak ifade edilir. Yumurtanın akı ise bol mal varlığına işaret eder. Yumurta beyazı gören kimsenin eline ufak miktarda para geçer.

Rüyada yumurtanın kırık olduğunu görmek, çoğu yorumcuya göre pek hayırla yorumlanmaz. Evli kadın ya da erkek eğer rüyasında yumurtanın kırıldığını görmüşse çocuğunun vefat edeceğine işaret eder. Şayet hiç evlenmemiş bakire bir bayan rüyasında kırık yumurta görmüşse bekaretini kaybedeceği yönde tabir edilir. Ayrıca rüyada yumurta kırılması mal varlığının kaybına ve iş hayatında düşüş yaşanacağına işaret eder. Eğer rüyada çatlamış yumurta görülmüşse yapılan bir hatayı temsil etmektedir. 

Rüyada yumurta çalmak, oluşan bir başarının rüya sahibi tarafından başarısızlığa dönüştürüleceğine işaret eder. Rüyada başkasının yumurta çaldığını görmek, ihanete uğranılacağı yönünde tabir edilmektedir.