Cumhuriyet' Koşusu 27 Ekim'de Zeytinburnu

00:39 No Comments

5. 'Cumhuriyet' Koşusu 27 Ekim'de...
20.10.2013 14:14
Zeytinburnu Belediyesi ve Beştelsiz Spor Kulübü tarafından organize edilen Cumhuriyet Koşusu'nun 5.’si, 27 Ekim 2013 Pazar günü saat 09:00'da start alacak.
Zeytinburnu Belediyesi’nin önünden başlayacak yarışmada,katılımcılar Abay ve Demirhane caddelerini kat ettikten sonra Kazlıçeşme Tren İstasyonu’nun altından, Zeytinburnu Stadyumu
ve Belediye Hizmet Binası’nın önünden geçerek Rauf Denktaş Caddesi’ne ulaşacak. Caddenin sonundaki benzin istasyonundan geriye dönerek sırasıyla Öğretmen Evi, Beştelsiz Kubbeli Camii ve
ZKSM’nin önünden geçecek olan yarışmacılar, 58. Bulvar Caddesi’nden koşunun bitiş noktası olan Zeytinburnu Belediyesi’ne vararak 10 km’lik bir mesafeyi tamamlayacaklardır.
Katılımın ücretsiz olduğu koşu hakkında bilgi edinmek veya kayıt yaptırmak isteyenlerin aşağıdaki linki tıklamaları yeterli olacak. Yarışmacılara soyunma odaları ve otoparkın tahsis edileceği organizasyona katılmak isteyenler 23 Ekim Çarşamba günü saat 17:00’ye kadar ilgili yerlere müracaatlarını yapabilecek. Kayıtlar 1000 kişi ile sınırlandırılmıştır. Kişi sınırlaması dolduğu anda kayıtlar sona erdirilecektir. 


0 yorum:

Yorum Gönder