Eskişehir’de yapılacak yarı maratonla sonlandırıyor.

20:53 No Comments

New Balance, Bozcaada ve Büyükada koşularının ardından, 2013 yılı koşu takvimini eşsiz güzellikleriyle herkesin ilgi odağı haline gelen Eskişehir’de yapılacak maratonla sonlandırıyor. 

New Balance spor giyim firmasının organize ettiği ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Eskişehir’de düzenlenecek olan yarı maraton ve yol koşusuna, amatör ve profesyonel birçok sporcu ile koşu gönüllüleri katılacak. Koşunun nitelikli bir spor etkinliği olmasının yanı sıra sosyal bir etkinlik şeklinde de gerçekleştirilmesi, katılımcıların ilgisini daha da arttırıyor. 
27 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Eskişehir Atatürk Bulvarı Migros önünden başlayacak olan New Balance Eskişehir Yarı Maratonu ve 10K Koşusu’na amatör ve profesyonel 700 sporcunun katılımı beklenirken, organizasyon spora gönül veren herkese açık olacak.
Ayrıca, 27 Ekim Pazar günü yapılacak yarı maraton nedeniyle Atatürk Bulvarı’ndan Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı istikametine olan Atatürk Bulvarı şeridi, 10.00-12.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. Yetkililer, bu yolu kullanan vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için alternatif güzergâhları tercih etmeleri gerektiğini belirtti.


0 yorum:

Yorum Gönder