LÖSEV'li Aileler Anne-Baba Okulunda Buluştular

20:56 No Comments

ANNE–BABA EĞİTİM SEMİNERLERİ BÜYÜK BEĞENİ ALDI.

LÖSEV tarafından düzenlenen Anne – Baba Eğitim Seminerleri Radisson Sas otelinde gerçekleştirildi.
Yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşen; “Çocuklarda Davranış Eğitimi ve Cinsel Gelişim” konularında bilgi edinen aileler etkili anne – baba olma becerilerini pekiştirerek gelişim sürecinde merak ettikleri konulara ilişkin soruları da sorma olanağı buldular. 
Başkent Ünv. Öğretim elemanlarından uzman psikolog Nevsun DUMAN tarafından, konunun ilginç ve etkili örneklerle süslenmesi, görsellikle zenginleştirilmesi, güldürürken düşündürmesi anne ve babalara çocuklarıyla daha olumlu iletişim kurmada ipuçları kazandırdı.
Ailelerle yakın iletişim kuran DUMAN, Yaşam konusunda şansızlıklar ve zorluklarla karşı karşıya kalan LÖSEV ailelerine; umudu, inancı, başarmayı, birbirlerine kenetlenmeyi öğrenmede LÖSEV’in çok önemli işler başardığını dile getirerek Anne – Baba eğitimleri sayesinde olumlu dönütler alındığını yakından takip ettiğini söyledi.
İki oturumda sunulan eğitimde hem çocuk hem de anne – baba gözünden değerlendirmelere yer verilirken, beklentiler ve kaygılar konusunda karşılıklı bilgi alış-verişinde bulunuldu.

İlgi ve beğeni ile izlenen sunum sonunda, anne ve babalar sergileyebilecekleri davranışlar ve tutumlar konusunda kapsamlı bilgi almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. Her ay anne – baba eğitimlerini büyük bir heyecanla bekliyor ve büyük bir zevkle katılıyoruz dediler.


0 yorum:

Yorum Gönder