İş Dünyasında İstediğinize Sahip Olmak İçin 5 Öner

09:40 No Comments

1.Tam olarak ne istediğinizi bilin.
eğer sizde ne istediğinizi tam olarak bilmiyor ve bir kararsızlık  içindeyseniz hedefe ulaşmanız gerçekten çok zor olacaktır. Hedefimizi kesin ve net bir şekilde kafanızda kurmalı ve ona göre altyapınızı, fizibilitenizi ona göre ayarlamanız gerekir. İlk başta ne olmak istediğinize bir bakın. Ona göre davranın. Ona göre eğitim alın, öğrenin ve  araştırma yapın. Biri sizi “neden” değdiği zaman karşısında kekelemeyin” eee, ımm” demeyin.
kariyer-kadin 3
2. İstediğiniz şey mantıklı ve faydalı olsun
Eğer öylesine istiyor hiçbir mantık ve fayda yaratmıyorsanız buna gerçekten sahip olmak zor olacaktır. Kimse size öylesine yardım etmek istemeyecektir. Bu yüzden bir teorininiz varsa öncelikle onu mantıklı olarak destekleyici fikirler bulun.  Böyle olursa mutlaka birisi de bu konuda yardım etmek isteyecektir. Maddi konuda yardım edemiyor olabilir. Manevi konuda mutlaka destek çıkacaktır. Sonuçta her şey para demek değil. Bazen paradan çok daha önemli ve etkili fikirler vardır.
danisma-kadin
3. Size yardım edebilecek potansiyele sahip kişilerden yardım isteyin.
Özellikle bir probleminiz varsa ya da yeni bir işe atılacaksanız akıl danışacaksanız mutlaka onunla alakalı bilgi ve birikime sahip kişilerden destek almalısınız. Konu ile alakalı hiçbir fikre sahip olmayan kişilerden yardım istemek mantıksız olacaktır. Belki de size fayda  yerine zarar da getirebilecektir. Aklınızı karıştırabilecek doğruları yanlış olarak görebileceksiniz. Bu yüzden mutlaka o konuyla alakalı bilgi ve tecrübeye sahip kişilere danışın. http://kadininkitabi.com
danisman-kadin
4. Bir şeyi istediğinizde kararlı ve istikrarlı olun.
Bazen her istediğiniz hemen olmaz ya da istediğiniz gibi sonuç vermeyebilir. O konuda başarısızlığa düşmüş olabilirsiniz. Bu gayet normal. Bir şeyi arzu ediyorsanız mutlaka sonucu odaklanmalısınız. Önünüzdeki engelleri bir problem olarak görmemeli, bu süreçte geçici  bir duraksama olarak bakmalısınız. Bunun sonucunda ne kadar kararlı olduğunuza bağlı olarak istediğiniz şeyi elde etmek daha kolay olacaktır. Azimli kararlı ve istikrarlı bir şekilde onu istemeye ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösterin, çaba sarf edin. Hiçbir şey kolay elde edilemez. http://kadininkitabi.com
kariyer-kadin 2
5. Asla pes etme!
olmuyor, denedim yapamadım, bir türlü tutmuyor gibi cümleler sizi olumsuz düşünceleri iletecek ve bu da davranışlarınıza yansıyacaktır. Zaten davranışlar düşüncelerimizin bir parçası olarak meydana gelmektedir.  Bu yüzden ne kadar çok olumlu düşünür ve o şekilde konuşursanız evren de ona göre hareket edecek ve önünüze şansı çıkaracaktır. Siz yeter ki daima istekli ve pozitif olun. Böylelikle davranışlarınızda pozitif yönde olacaktır.  İstediğiniz kolayca sizin olacaktır.
Kadının kitabı.com özel haberidir izinsiz olarak kullanılamaz…
Bir önceki yazımız olan Kuruyan Cildinize Ispanak Maskesi başlıklı makalemizde cilt nasıl nemlendirilir, ıspanak maskesi ve kuruyan cilt nasıl nemlendirilir hakkında bilgiler verilmektedir.


0 yorum:

Yorum Gönder